Bár nemrég felröppentek a pletykák, miszerint Rihanna újra bepasizott, most mégis szinglinek vallotta magát, és azt is elmondta, hogy nem élvezi ezt az állapotot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna utálja a szingli életet
2011. november 20. 09:25
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline |
Szinglinek lenni tényleg nem túl jó érzés.Szar lehet neki,de szerintem hamarosan fog találni valakit!!! ♥
2011. november 20. 09:31
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
Valakit biztos talál nemsokára ahogy ismerem:D
2011. november 20. 10:54
♥ teljesen egyet értek vele habár én nem vok szingli
2011. november 20. 11:30
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet
Az olyan férfiak jönnek be igazán, akik valamennyire agresszívak, de egyben titokzatosak is.
Ez már nem az első ilyen kijelentése, közben mindenki csak Christ szidja, holott lehet, hogy ő csak a kedvében akart járni.
Ez a "közben a lábai közé mutatott"...rohadtul gratulálok. Milyen jó, hogy ezekben a mai énekesnőkben ennyire megvan a nőiesség, elegancia és a titokzatosság, nem?
2011. november 20. 11:31
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Hát rihanna ugy is fog valakit találni magának ahogy ismerjük .
2011. november 20. 11:40
Már régen is randizott
Megértem, hogy utál szingli lenni
Megértem, hogy utál szingli lenni
2011. november 20. 11:41
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
Fú,engem Rihanna nagyon zavar.Amióta megláttam,valahogy idegesít,az is ha ránézek.Köszönöm,hogy megoszthattam.
2011. november 20. 12:13
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
hát nem tudom..rihannával mostanában eléggé elszaladt a ló,mármint ami a viselkedését és a kiállását illeti.
úgy viselkedik,mint egy olcsó k****,hihetetlen mennyire magamutogató lett.a we found love című klipjében is,eléggé gátlástalan volt,már nem is ismer mértéket lassan.oké,hogy valaki szexis akar lenni,de azért van egy határ..
úgy viselkedik,mint egy olcsó k****,hihetetlen mennyire magamutogató lett.a we found love című klipjében is,eléggé gátlástalan volt,már nem is ismer mértéket lassan.oké,hogy valaki szexis akar lenni,de azért van egy határ..
2011. november 20. 12:48
"Ez már nem az első ilyen kijelentése, közben mindenki csak Christ szidja, holott lehet, hogy ő csak a kedvében akart járni."
Hát ez nagyon jó igazad van!
Egyébként Rihannáról jelenleg csak rosszat tudnék mondani de hogy mondjak valami jót is ez a kép ami a cikknél van kint nagyon jól néz ki.
Hát ez nagyon jó igazad van!
Egyébként Rihannáról jelenleg csak rosszat tudnék mondani de hogy mondjak valami jót is ez a kép ami a cikknél van kint nagyon jól néz ki.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. november 20. 13:13
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline |
An_d_a teljses mértékben igazad van!!
„Most minden időmet a munkába áldozom. Ha nem is mindet, a nagy részét. És ez határozottan hátráltatja a magánéletemet, ami igazából most nem is létezik. De ez nem jó, hosszútávon biztos nem. Sem nekem, sem neki – mondta, miközben lábai közé mutatott."
szerintem mindenkinek leesik, hogy Rihannának pontosan MI is hiányzik. -.-""
„Most minden időmet a munkába áldozom. Ha nem is mindet, a nagy részét. És ez határozottan hátráltatja a magánéletemet, ami igazából most nem is létezik. De ez nem jó, hosszútávon biztos nem. Sem nekem, sem neki – mondta, miközben lábai közé mutatott."
szerintem mindenkinek leesik, hogy Rihannának pontosan MI is hiányzik. -.-""
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. november 20. 13:19
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline |
Még mindig szereti Chris-t.Annak ellenére, hogy milyen megdöbbentő dolog is volt kettejük között, összeillenek! Rihanna nagyon boldog volt Chris-el, és sztem Chris-t keresi a palikba.
2011. november 20. 13:32
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
A nyilatkozata alapján eléggé hiányzik neki a szex, pedig hány férfi lenne, aki szívesen kielégítené....
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.