Bár nemrég felröppentek a pletykák, miszerint Rihanna újra bepasizott, most mégis szinglinek vallotta magát, és azt is elmondta, hogy nem élvezi ezt az állapotot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna utálja a szingli életet
2011. november 20. 09:25
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Szinglinek lenni tényleg nem túl jó érzés.Szar lehet neki,de szerintem hamarosan fog találni valakit!!!
♥
2011. november 20. 09:31
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Valakit biztos talál nemsokára ahogy ismerem:D
2011. november 20. 10:54
♥ teljesen egyet értek vele habár én nem vok szingli
2011. november 20. 11:30
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet
Az olyan férfiak jönnek be igazán, akik valamennyire agresszívak, de egyben titokzatosak is.
Ez már nem az első ilyen kijelentése, közben mindenki csak Christ szidja, holott lehet, hogy ő csak a kedvében akart járni.
Ez a "közben a lábai közé mutatott"...rohadtul gratulálok. Milyen jó, hogy ezekben a mai énekesnőkben ennyire megvan a nőiesség, elegancia és a titokzatosság, nem?
2011. november 20. 11:31
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát rihanna ugy is fog valakit találni magának ahogy ismerjük
.
2011. november 20. 11:40
Már régen is randizott
Megértem, hogy utál szingli lenni
Megértem, hogy utál szingli lenni
2011. november 20. 11:41
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Fú,engem Rihanna nagyon zavar.Amióta megláttam,valahogy idegesít,az is ha ránézek.Köszönöm,hogy megoszthattam.
2011. november 20. 12:13
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
hát nem tudom..rihannával mostanában eléggé elszaladt a ló,mármint ami a viselkedését és a kiállását illeti.
úgy viselkedik,mint egy olcsó k****,hihetetlen mennyire magamutogató lett.a we found love című klipjében is,eléggé gátlástalan volt,már nem is ismer mértéket lassan.oké,hogy valaki szexis akar lenni,de azért van egy határ..
úgy viselkedik,mint egy olcsó k****,hihetetlen mennyire magamutogató lett.a we found love című klipjében is,eléggé gátlástalan volt,már nem is ismer mértéket lassan.oké,hogy valaki szexis akar lenni,de azért van egy határ..
2011. november 20. 12:48
"Ez már nem az első ilyen kijelentése, közben mindenki csak Christ szidja, holott lehet, hogy ő csak a kedvében akart járni."
Hát ez nagyon jó igazad van!
Egyébként Rihannáról jelenleg csak rosszat tudnék mondani de hogy mondjak valami jót is ez a kép ami a cikknél van kint nagyon jól néz ki.
Hát ez nagyon jó igazad van!
Egyébként Rihannáról jelenleg csak rosszat tudnék mondani de hogy mondjak valami jót is ez a kép ami a cikknél van kint nagyon jól néz ki.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. november 20. 13:13
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
An_d_a teljses mértékben igazad van!!
„Most minden időmet a munkába áldozom. Ha nem is mindet, a nagy részét. És ez határozottan hátráltatja a magánéletemet, ami igazából most nem is létezik. De ez nem jó, hosszútávon biztos nem. Sem nekem, sem neki – mondta, miközben lábai közé mutatott."
szerintem mindenkinek leesik, hogy Rihannának pontosan MI is hiányzik. -.-""
„Most minden időmet a munkába áldozom. Ha nem is mindet, a nagy részét. És ez határozottan hátráltatja a magánéletemet, ami igazából most nem is létezik. De ez nem jó, hosszútávon biztos nem. Sem nekem, sem neki – mondta, miközben lábai közé mutatott."
szerintem mindenkinek leesik, hogy Rihannának pontosan MI is hiányzik. -.-""
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. november 20. 13:19
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Még mindig szereti Chris-t.Annak ellenére, hogy milyen megdöbbentő dolog is volt kettejük között, összeillenek! Rihanna nagyon boldog volt Chris-el, és sztem Chris-t keresi a palikba.
2011. november 20. 13:32
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
A nyilatkozata alapján eléggé hiányzik neki a szex, pedig hány férfi lenne, aki szívesen kielégítené....
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.