Úgy tűnik, a dívához újra bekopogtatott a szerelem: egy 18 évvel fiatalabb fiúra cserélte Marc Anthonyt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lopez új barátjával nyaral
2011. november 28. 11:35
Remélem tartósabb lesz ez a kapcsolata, mint a többi.
2011. november 28. 13:04
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (rubyt @ 2011.11.28. 11:29)
így már érthetőbb mért választotta marc anthonyt, bírja a csúnya pasikat 
Az lehet, hogy nem egy macsó, de legalább jó ember.
Ez a pasi pedig csak egy újabb felejtős kis "játékszer" lesz Jennifernek, ebben biztos vagyok... (ToyBoy, na, ez legalább találó)
Semmi közünk hozzá, ez nyilvánvaló, de amit ez a nő művel, az már elképesztő.
Én még mindig Marcot sajnálom.
2011. november 28. 13:23
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
maximum 2 hónap,ha több akkor sok boldogságot!
2011. november 28. 14:00
ÉS... kit érdekel!!!!??? :$ nem tök mind1 :$$$$$
DE JÓ A CIKK!!!!!!!
2011. november 28. 14:03
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Itt az új Elizabeth Taylorunk! Szerintem lesz még pár kapcsolata és házassága. Am ha tényleg szeretik egymást akkor a korkülönbség nem számít!
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2011. november 28. 14:06
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Az, hogy nem szereti Marc Anthonyt és nem akar együtt élni vele, az ő döntése és teljes mértékben az ő dolga.
Sokakkal ellentétben én úgy gondolom, hogy bár Marc most nagyon megszenvedi a válást, jobb lesz neki Jennifer nélkül. Remélem, harmadszorra sikerül megtalálnia azt a nőt, aki igazán értékeli és támogatja.
Engem ebben a hírben az zavar leginkább, hogy JLo jól érzékelhetően igyekszik a gyerekeket elszeparálni az apjuktól. Szeptemberben már a sajtó is foglalkozott ezzel, akkor a felháborodott vélemények hatására nagy kegyesen eltöltött egy napot az ikrekkel Marc szülinapján. De idén ez már a harmadik olyan családi ünnep (az Apák napja és a Függetlenség napja után), ahol összepakolja őket és a lehető legmesszebbre viszi Marctól. Lehet, hogy háromévesként ezt még nem érzékelik, de néhány esztendő elteltével úgy fogják gondolni, hogy az apjuk őket már nem is szereti, csak a nagyobb gyerekeit, hiszen velük tölti ezeket az ünnepeket. Ez pedig borzasztó lelki törést okozhat nekik!
Sokakkal ellentétben én úgy gondolom, hogy bár Marc most nagyon megszenvedi a válást, jobb lesz neki Jennifer nélkül. Remélem, harmadszorra sikerül megtalálnia azt a nőt, aki igazán értékeli és támogatja.
Engem ebben a hírben az zavar leginkább, hogy JLo jól érzékelhetően igyekszik a gyerekeket elszeparálni az apjuktól. Szeptemberben már a sajtó is foglalkozott ezzel, akkor a felháborodott vélemények hatására nagy kegyesen eltöltött egy napot az ikrekkel Marc szülinapján. De idén ez már a harmadik olyan családi ünnep (az Apák napja és a Függetlenség napja után), ahol összepakolja őket és a lehető legmesszebbre viszi Marctól. Lehet, hogy háromévesként ezt még nem érzékelik, de néhány esztendő elteltével úgy fogják gondolni, hogy az apjuk őket már nem is szereti, csak a nagyobb gyerekeit, hiszen velük tölti ezeket az ünnepeket. Ez pedig borzasztó lelki törést okozhat nekik!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. november 28. 14:27
|
|
littledreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 164310 offline
|
nemhinném, hogy JLo-nak ez az új srác lenne az igazi :/ és egyébként ez nem is lenne baj, hiszen rövid, szórakozgatós kapcsolatnak biztos tökéletes, de ő nyilatkozta azt, hogy a gyerekit mindennél fontosabbnak tekinti...bár ha a kicsik is szeretik Caspert és Jenniferrel is jól kijönnek még az is lehet, hogy hosszútávú kapcsolat lesz belőle.
2011. november 28. 14:44
|
|
Zsu14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 1370 Azonosító: 151326 offline
|
Szerintem JLo nem is szerelmes igazan a kis sracba csak o volt most ugy inkabb akivel hamarabb tudot kavarni Marc Anthony elfelejtese miatt meg hogy sokaig ne maradjon szingli
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Nehéz időszakon van túl a modell.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról