Jennifer Lopez új barátjával nyaral
2011. november 28. 17:49
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Beteges. Marc Antony volt élete legjobb választása..az egész olyan reklám szagú. Akkor kezdett el válni, mikor az On the floor című fertelem megjelent.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
nagyalbi
2011. november 28. 17:55
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (nagyalbi @ 2011.11.28. 14:06)
Az, hogy nem szereti Marc Anthonyt és nem akar együtt élni vele, az ő döntése és teljes mértékben az ő dolga.
Sokakkal ellentétben én úgy gondolom, hogy bár Marc most nagyon megszenvedi a válást, jobb lesz neki Jennifer nélkül. Remélem, harmadszorra sikerül megtalálnia azt a nőt, aki igazán értékeli és támogatja.
Engem ebben a hírben az zavar leginkább, hogy JLo jól érzékelhetően igyekszik a gyerekeket elszeparálni az apjuktól. Szeptemberben már a sajtó is foglalkozott ezzel, akkor a felháborodott vélemények hatására nagy kegyesen eltöltött egy napot az ikrekkel Marc szülinapján. De idén ez már a harmadik olyan családi ünnep (az Apák napja és a Függetlenség napja után), ahol összepakolja őket és a lehető legmesszebbre viszi Marctól. Lehet, hogy háromévesként ezt még nem érzékelik, de néhány esztendő elteltével úgy fogják gondolni, hogy az apjuk őket már nem is szereti, csak a nagyobb gyerekeit, hiszen velük tölti ezeket az ünnepeket. Ez pedig borzasztó lelki törést okozhat nekik!
Sokakkal ellentétben én úgy gondolom, hogy bár Marc most nagyon megszenvedi a válást, jobb lesz neki Jennifer nélkül. Remélem, harmadszorra sikerül megtalálnia azt a nőt, aki igazán értékeli és támogatja.
Engem ebben a hírben az zavar leginkább, hogy JLo jól érzékelhetően igyekszik a gyerekeket elszeparálni az apjuktól. Szeptemberben már a sajtó is foglalkozott ezzel, akkor a felháborodott vélemények hatására nagy kegyesen eltöltött egy napot az ikrekkel Marc szülinapján. De idén ez már a harmadik olyan családi ünnep (az Apák napja és a Függetlenség napja után), ahol összepakolja őket és a lehető legmesszebbre viszi Marctól. Lehet, hogy háromévesként ezt még nem érzékelik, de néhány esztendő elteltével úgy fogják gondolni, hogy az apjuk őket már nem is szereti, csak a nagyobb gyerekeit, hiszen velük tölti ezeket az ünnepeket. Ez pedig borzasztó lelki törést okozhat nekik!
Egyetértek. Én annak idején, mikor megtudtam, hogy JLo Marcot választotta, arra gondoltam, hogy na végre. Na végre egy rendes pasas, végre valaki, aki tényleg szereti őt. És hátha ez segít neki. Nem igazán lett így... Jennifer "nem változik", úgy látszik.
Ez a kapcsolata nem lesz tartós. Nagyon fiatal a srác. Nem fog egy többgyerekes, 40 év feletti nő mellett lehorgonyozni. Ha mégis, jó eséllyel csalni fogja. (Lásd Ashton Kutcher és Demi Moore) És annak is az lesz a vége, hogy szétmennek.
Másrészt. Azt is el tudom képzelni, hogy a fiú így próbál némi ismertséget szerezni. Elcsavarta a nagy JLo fejét, most majd cikkeznek róla, bekerül a köztudatba. Ugródeszkának nem utolsó.
Arról pedig, hogy Lopez a gyerekeit az ünnepek alatt kisajátítja, sőt, még messzire el is utazik, nehogy Marc véletlenül is láthassa őket, hát az egészen egyszerűen bocsánat a kifejezésért, de gerinctelen húzás.
1 felhasználónak tetszik:
nagyalbi
2011. november 28. 17:58
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
szerintem az életkor nem számít szerelemben!
2011. november 28. 18:23
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Nekem nem szimpatikus ez a fiúka, nem hiszem, hogy sokáig fog tartani a kapcsolatuk. De ha nekik így jó akkor sok boldogságot.!
2011. november 28. 18:26
Az életkor tényleg nem számít, de ez akkor is durva. Hahó Jennifer van két ikergyereked!!! Jó reggelt kívánok! Lehet hogy még kicsik,és megkedvelték az új "jövevényt" de könyörgöm, még hivatalosan el sem vált Marc-tól! Félreértés ne essék, én tisztelem őt, mert van benne tehetség, meg hasonlók, de ezt akkor sem tudom józan ésszel felfogni.
2011. november 28. 19:16
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
kit érdekel a kor? az csak egy szám. az a lényeg, hogy agyilag egy szinten vannak-e, összepasszolnak-e, azonos-e az érdeklődési körül, kiegészítik-e egymást, vagy nem. ennyi.
2011. november 28. 20:19
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline |
Aaron Johnson 22, Sam Taylor-Wood 43, ráadásul van egy 22 éves lánya az előző házasságából, és mégis boldogan élnek! Kit érdekel a korkülönbség? Sok boldogságot nekik!
2011. november 29. 16:04
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline |
pfúúúúj.... azért az durva, h 1999-ben már ott volt a csúcson, amikor a gyerek csak 12 volt xD bár az Aaron Johnson-os dolog se semmi, bár JLo legalább nem az a tipikus 40 valahány éves, mert kinéz kb. 30-nak.
2011. december 17. 21:40
amy72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 155252 offline |
És?? JLo vagy 20 évvel fiatalabbnak néz ki, mint valójában. Tehát ha úgy vesszük, hogy Jennifer 20 évvel fiatalabb (ami persze nem így van) és a srác 18 évvel fiatalabb, mint JLo valójában, akkor a srác valójában csak 2 évvel idősebb, mint Jennifer. Vagyis a korkülönbség NULLA.
Köszi a figyelmet! ^^
Köszi a figyelmet! ^^
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.