Lady Gaga tegnap éjszaka bemutatta a Marry The Night zenés videóját, amelyben megcsillogtatja balett-tudását, illetve láthatjuk meztelenül a zongora előtt is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Debütált Lady Gaga saját rendezésű videoklipje
2011. december 02. 14:11
A szám nagyon tetszik, de engem idegesít ez a 9 perces bevezető.
2011. december 02. 14:12
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline |
Szerintem a szám elfogadható, de először amikor megnéztem és az elején járt azt hittem, hogy csak beszélni fog, de aztán elkezdődött a szám és akkor megörültem, hogy nem csak beszéd lesz végig hanem szám is.
2011. december 02. 14:13
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Ezt végignézni egy kínszenvedés volt, még úgyis, hogy közben beletekergettem 1x-2x. Mondjuk a szám sem valami nagy cucc, nekem legalábbis nem tetszik.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 02. 14:13
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
13 perc???? OMG am rohadt jó
2011. december 02. 14:15
Nagyon egyedi és megható a klip. :,) Gyönyörű balerinaként, nekem az a kedvenc jelenetem. (L) Sokkal rosszabbra számítottam, mivel az Ő kezei közül került ki. Nálam teljesített mint Rendező. Le a kalappal előtte! *_*
2011. december 02. 14:16
Szerintem ez nagyon rossz lett. Erre mondják, hogy a kevesebb több.
2011. december 02. 14:20
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2706 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline |
jó "kicsikét" hosszú de nem baj ahogy először csak a videót néztem nem értettem az egészet de h már itt elolvastam nem rossz de dal az nagyon-nagyon jó
2011. december 02. 14:21
FuckerGagaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 163180 offline |
jó lett de ez már megint mi???!! nagyon furcsa de imádom!
2011. december 02. 14:22
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Jó lett nagyon, mondjuk meglátszik azért, hogy saját rendezés, szerintem többre mennének egy rendezővel, sokkal kidolgozottabb és összetettebb lehetne. Tetszik, hogy a saját történetét meséli el, az eleje lett a legjobb, a kórházas rész. Amúgy szerintem annyira nem volt indokolt a hosszúság, ezt kb. 7 percben is meg lehetett volna csinálni és akkor a dalra nem csak tánc maradna. Mert így a TV-be megvágva elég semmitmondónak tűnik majd, szerintem a történet mehetne a zene alatt is. A számot nagyon szeretem, az egyik legjobb. Az eddigi Born This Way klipek nem tetszettek, de ez végre jó lett, mondjuk azért nem egy Bad Romance vagy Telephone, de azért ütős klip lett.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. december 02. 14:23
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
A Marry The Night eleje egészen jó, de amint elkezdődik a zene, az halál unalmas. Az egész csúcspontja, amikor balerinaként táncol azokkal a kis tündérekkel. Látszik, hogy Gaga rendezte, felfoghatná végre, hogy szüksége van egy szakmabelire, aki segít neki megvalósítani az amúgy nem annyira rossz elképzeléseit.
Illetve mi a ráknak egy 9 perces bevezető egy ZENEI videónak? Ezért kéne egy igazi rendező, aki segíthetne neki mértéket tartani.
Összességében nem lett olyan rossz, csak egy-két helyen már nagyon untam.
Illetve mi a ráknak egy 9 perces bevezető egy ZENEI videónak? Ezért kéne egy igazi rendező, aki segíthetne neki mértéket tartani.
Összességében nem lett olyan rossz, csak egy-két helyen már nagyon untam.
2 felhasználónak tetszik:
Cannibal3,
WhiteRosee
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.