Starity

Debütált Lady Gaga saját rendezésű videoklipje

2011. december 02. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga tegnap éjszaka bemutatta a Marry The Night zenés videóját, amelyben megcsillogtatja balett-tudását, illetve láthatjuk meztelenül a zongora előtt is.

hirdetés
Debütált Lady Gaga saját rendezésű videoklipje

Az előzetes promóciókból már tudhattuk, hogy a klip körülbelül 14 perc lesz, mintegy 9 perces bevezetővel együtt. Az októberben leforgatott kisfilm rendezője maga a Mother Monster, a koregráfus pedig Richard Jackson volt.

Az E!-nek a Born This Way énekesnője a premier előtt mesélt egy kicsit az inspirációról is: „Életem legnehezebb időszakáról szól, amely egészen gyorsan múlt el, viszont amikor visszagondolok, minden annyira lassan történik. Talán ez a legőszintébb videó, amit eddig csináltam. Én voltam az egész rendezője, és mondhattam, hogy ne úgy forgasd azt a rohadt kamerát, hanem a másik oldalról vedd fel!”

A videó egy klinikán kezdődik, ahol a hóbortos énekesnő egy monológot mond, és megtudhatjuk, hogy undorodik a valóságtól, és szeret mindent a maga művészi módján szemlélni, a múltat mindig kicsit eltorzítani. A sápadt, véraláfutásos Gaga azt is megosztja a nézőkkel, hogy épp egy pszichiátriai osztályra viszi őt a két csinos nővér. Könnyek áztatják, amikor azt mondja az egyik ápolónak, aki „morfium-hercegnőnek” nevezi, hogy „Sztár leszek. Tudod miért? Mert már semmit nem veszíthetek!”

Ezután az énekesnő visszagondol a történtekre, és megtudhatjuk, hogyan és miért került a klinikára a sok őrült közé. A kisfilmben láthatjuk Gagát meztelenül egy kádban, amiben a haját festi be kékre, valamint elbűvölő, szépséges balerinaként is feltűnik.

A sztárokból a klip és a dal egyaránt pozitív véleményt váltott ki. Az MTV riportere korszakalkotónak nevezte az énekesnőt, Perez Hilton teljesen oda volt, míg Adam Lambert Twitter-fiókján üzent a Mother Monsternek: „Gyerünk, Gaga! A kreativításod annyira szabad és inspiráló! (És nem tudom ezt a dalt kiverni a fejemből!) #Fülbemászó”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek