Starity

Csütörtökön érkezik Lady Gaga új klipje

2011. november 29. 15:03   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő hetek óta várt, Marry The Night című videoklipje december elsején érkezik. A hírről maga Gaga számolt be Twitter-profilján.

hirdetés
Csütörtökön érkezik Lady Gaga új klipje

Lady Gaga legújabb videoklipes dalát, a Marry The Nightot hatalmas várakozás övezi, mely az ötödik lesz a nagy sikerű Born This Way című albumról. Hivatalosan december első napján jelenik majd meg, és aznap kerül fel az énekesnő VEVO-csatornájára is. A videoklipet október elején forgatták le New Yorkban, a rendező maga az énekesnő volt, de dolgozott a videón Darius Khondji és Gideon Ponte is.

A Marry The Night kisfilmjére a rajongók hetek óta várnak, Gaga pedig folyamatosan információkat csipegtetett a klipről. Elárulta többek közt, hogy az eddigi leghosszabb videoklipje lesz, és kiadott két előzetest is a videóból. Az egyiken a több mint hét perces bevezető rész eleje látható, ahol egy szanatóriumba szállítják az énekesnőt, a másikon pedig egy táncpróba látható, mely még nem biztos, hogy ilyen formában fordul elő majd a klipben.

A Lady régebben elárulta, hogy nagy meglepetéssel készül hálaadásra, így sokan azt hitték, hogy a videoklip jelenik meg akkor. Ma viszont Twitter-profilján beszámolt arról, hogy a kisfilm csütörtökön érkezik. A Marry The Night nem az utolsó megfilmesített dal lesz az albumról, mivel a népszerű énekesnő bejelentette, hogy a slágergyanús Scheiße című dala is kislemez lesz majd, és nemrég az is kiderült, hogy a botrányos Government Hooker című számhoz is készül majd klip.

A Marry The Night egyébként felhangzott már az idei MTV EMA-n és a brit X Factorban is, de Gaga nemrég a vele készült hálaadási műsorban, az A Very Gaga Thanksgivingben is elénekelte a dalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek