Elkészült Dev legújabb dala, a Naked, amelyben Enrique Iglesias működik közre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dev új dalában Enrique Iglesias működik közre
2011. december 09. 14:16
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Nagyon jól döntött Dev, hogy Enrique-vel énekel, mivel nagyon tehetséges, és nagyon szeretem.:$xd
Amúgy meg Dev is egyre tehetségesebb..Szép ez a szám,tetszik.♥
Amúgy meg Dev is egyre tehetségesebb..Szép ez a szám,tetszik.♥
2011. december 09. 15:28
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Nem rossz... meglehet hallgatni párszor.
2011. december 09. 15:45
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
És hogy-hogy már van remix változat? Nem értek ehhez, de előbb nem az eredeti szokott megjelenni? Egyébként nem is rossz, kíváncsi vagyok, milyen eredetiben.
2011. december 09. 16:14
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Megörültem, amikor kiderült erről a Devről, hogy terhes. Na mondom hála az égnek, legalább addig sem fog "alkotni", erre tessék... Enrique is összeáll már mindenféle jött-menttel zenélni.
2011. december 09. 17:13
Borzalmas. Enrique azon az úton van, hogy hamarosan sikerül teljesen kiábrándulnom belőle. A régi stílusát - amit úgy szerettem - teljesen elhagyta.
Ez a Dev, vagy nem tudom kicsoda, ez a mostani sztár? Hát mondhatom szépen fejlődik a zene...
Mondjuk azt a csajra, hogy: ,,Ha nem tudsz énekelni, legyél rapper, így garantáltan meg tudsz élni."
Ez a Dev, vagy nem tudom kicsoda, ez a mostani sztár? Hát mondhatom szépen fejlődik a zene...
Mondjuk azt a csajra, hogy: ,,Ha nem tudsz énekelni, legyél rapper, így garantáltan meg tudsz élni."
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.

0 felhasználónak tetszik: