Szilveszterkor egyedülálló műsorral jelentkezik a Comedy Central. Az Amerikában minden idők legjobb CC-nézettségét hozó Charlie Sheen égetése című műsorban hírességek szívatnak egy kiválasztott celebet másfél órán keresztül. A kritikában és humorban bővelkedő égetés reklámok nélkül, egyben lesz levetítve a humorcsatornán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Charlie Sheent szivatja a Comedy Central
2011. december 13. 08:51
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12641 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Én ebből a Pamela Andersonos részt láttam, de inkább sértegetésnek és alázásnak mondanám, mint poénnak vagy szivatásnak ami ott megy. Nem tudom, hogy a sz@r fordítás teszi vagy tényleg ennyire rossz az amerikaiak humorérzéke - vagy esetleg az enyém.
2011. december 13. 09:58
Én is csak azt láttam, nekem se tetszett. De azért a Charlie Sheenes részt megnézném.
2011. december 13. 14:34
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
ez biztos jó rész lesz
2011. december 13. 18:54
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
annnyira nemtud érdekelni ez az alkoholista kurvapecér hogy az hihetetlen.a két pasi meg egy kicsiben sem szeretemm és amugysem mert egy szarházi..most igy probál egy kis pluszlóvét lehuzni amerikáról és meg is tette..
2011. december 13. 20:37
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
Nálunk itthon nincs Comedy Central és ezt nagyon utálom, mert jó műsorokat adnak!!
2011. december 13. 22:55
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Én is láttam a Pamela Anderson-féle show-t. Elég közönséges volt,...amit Tommy Lee meg Courtney Love ott leművelt, te jó ég. Ettől függetlenül majd felveszem ezt a Charlie-s részt, kíváncsi vagyok rá.
2011. december 14. 17:53
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Gáz.....................
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: