Hatalmas meglepetésben volt része tegnap Másának – a kétgyermekes anyuka közel három hónap után először találkozhatott csemetéivel, akiket a nagymamájuk vitt be az ÖsszeEsküvők Rezidenciájára, egyenesen Moszkvából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mása magához ölelhette gyermekeit
2011. december 14. 13:31
Na igen: ha Balekosz elveszi Mását, akk már gyerekei is lesznek, még ha nem is a sajátjai!
Remélem, Másának van annyi esze, h nem áll össze ezzel a félkegyelművel, és nem fogja bűntetni ezzel a gyerekeit.
Az meg, h vki megnyeri a főnyereményt, meg nem biztosítja azt, h az igaz szerelmet is megkapja ezáltal. Én azért drukkolok Csengének és Petinek.
Remélem, Másának van annyi esze, h nem áll össze ezzel a félkegyelművel, és nem fogja bűntetni ezzel a gyerekeit.
Az meg, h vki megnyeri a főnyereményt, meg nem biztosítja azt, h az igaz szerelmet is megkapja ezáltal. Én azért drukkolok Csengének és Petinek.
2011. december 14. 13:47
![]() |
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 ![]() |
devilrose egyetértek, bár gondolom jobb körülményeket akart a gyerekeinek, valami ilyesmire gondolok.
Nem hiszem, hogy Mása összeállna Alekosszal, bár a pénz nagy úr.
Sajnos a megérzéseim szerint Niko-ék fognak győzni, de ne legyen igazam.
Nem hiszem, hogy Mása összeállna Alekosszal, bár a pénz nagy úr.
Sajnos a megérzéseim szerint Niko-ék fognak győzni, de ne legyen igazam.

2011. december 14. 14:15
Nagyon aranyosak a gyerekei, bár én nem ezt a műsort. Ahogy olvastam ő az aki most Alekosszal kavar, szegény gyerekek!

2011. december 14. 14:49
![]() |
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7119 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 ![]() |
Nagyon aranyosak így együtt:) jó lenne ha a Mása megnyerné..
csak az a baj,hogy nincsen még neki partnere de szerintem összejön az Alekosszal... vagy nem... majd kiderül..

2011. december 14. 17:07
![]() |
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 ![]() |
Úgyis nemsokára vége lesz a játéknak...
2011. december 14. 17:21
![]() |
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2318 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 ![]() |
Én már város Mása a kedvencem...

2011. december 14. 19:36
![]() |
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 ![]() |
Nagyon aranyosak a Mása gyerekei:)
2011. december 14. 19:57
Nagyon aranyosak. De azon rettentően meglepődtem hogy Mása folyékonyan beszél oroszul.

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
Új klipje nem tetszett az egyháznak.

Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
A szeme és az orra lett gyanús.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.

Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
A színésznő korábban szintén hasonló nyilatkozatot tett.