Hatalmas meglepetésben volt része tegnap Másának – a kétgyermekes anyuka közel három hónap után először találkozhatott csemetéivel, akiket a nagymamájuk vitt be az ÖsszeEsküvők Rezidenciájára, egyenesen Moszkvából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mása magához ölelhette gyermekeit
2011. december 14. 13:31
Na igen: ha Balekosz elveszi Mását, akk már gyerekei is lesznek, még ha nem is a sajátjai!
Remélem, Másának van annyi esze, h nem áll össze ezzel a félkegyelművel, és nem fogja bűntetni ezzel a gyerekeit.
Az meg, h vki megnyeri a főnyereményt, meg nem biztosítja azt, h az igaz szerelmet is megkapja ezáltal. Én azért drukkolok Csengének és Petinek.
Remélem, Másának van annyi esze, h nem áll össze ezzel a félkegyelművel, és nem fogja bűntetni ezzel a gyerekeit.
Az meg, h vki megnyeri a főnyereményt, meg nem biztosítja azt, h az igaz szerelmet is megkapja ezáltal. Én azért drukkolok Csengének és Petinek.
2011. december 14. 13:47
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline |
devilrose egyetértek, bár gondolom jobb körülményeket akart a gyerekeinek, valami ilyesmire gondolok.
Nem hiszem, hogy Mása összeállna Alekosszal, bár a pénz nagy úr.
Sajnos a megérzéseim szerint Niko-ék fognak győzni, de ne legyen igazam.
Nem hiszem, hogy Mása összeállna Alekosszal, bár a pénz nagy úr.
Sajnos a megérzéseim szerint Niko-ék fognak győzni, de ne legyen igazam.
2011. december 14. 14:15
Nagyon aranyosak a gyerekei, bár én nem ezt a műsort. Ahogy olvastam ő az aki most Alekosszal kavar, szegény gyerekek!
2011. december 14. 14:49
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nagyon aranyosak így együtt:) jó lenne ha a Mása megnyerné.. csak az a baj,hogy nincsen még neki partnere de szerintem összejön az Alekosszal... vagy nem... majd kiderül..
2011. december 14. 17:07
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Úgyis nemsokára vége lesz a játéknak...
2011. december 14. 17:21
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
Én már város Mása a kedvencem...
2011. december 14. 19:36
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
Nagyon aranyosak a Mása gyerekei:)
2011. december 14. 19:57
Nagyon aranyosak. De azon rettentően meglepődtem hogy Mása folyékonyan beszél oroszul.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.