Idézet (twilightgirl0910 @ 2012.05.24. 17:16)
Ahogy látom Perrie senkinek sem nagyon nyerte el a tetszését. Én is beállok a sorba. Nem tehetek róla, de a csaj egyszerűen már ránézésre visszataszít. Nekem az első gondolatom az volt, hogy csak a pénz és a hírnév miatt lett újra Zayn barátnője. Mármint most Zayn azért népszerűbb és felkapottabb lett, mint amikor először jártak. Aztán lehet hogy csak egy 'véletlen' egybeesés ez az újra egymásra találás... Én nem tudom. Őszintén mondom, én annyira örülök annak, hogy Zayn boldog, haljak meg ha nem így van. De Perrie annyira csak kihasználja, olyan számító egy nőszemély, hogy rosszul vagyok tőle. Na meg szerintem azért akkora bombázónak sem mondható. De ha Zayn szereti, akkor én azt tiszteletben tartom, és támogatom őket, habár nem rajongok az ötletért.
igen..szerintem is a hírnév miatt csinálja..am meg ha belegondoltok ki tudta ki az a Perrie?Senki...meglátátok Zayn-nel utánna kerestetek (gondolom) és megnéztétek h énekel stb..így a csaj magyarul csak népszerűsíti magát és persze a bandáját a Little Mix-et...
Zayn nélkül azt se tudtuk ki ez?
ez mekkora reklámot ad neki és a csapatának...
de isten bizony ha összetöri Zayn szívét...én a csaj képét..
ki wan velem?