http://twitcam.livestream.com/a7ypl
Ennyi volt, én meg fogok halni :')
One Direction
2012. május 31. 19:27
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2706 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline |
Idézet (LadyAlexa @ 2012.05.31. 19:10)
http://twitcam.livestream.com/a7ypl
ezmiez ?!
1 felhasználónak tetszik:
Amcs28
2012. május 31. 20:31
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Oké bocsi hogy nem tudtam egybe feltenni de most itt vannak:
Zayn Josh és Harry a Niagaránál...
Zayn:
A fiúk és Eleanor tegnap és ma:
A turnékönyv:
Eleanor a tegnapi koncerten:
Új fotók a Celebs magazinból:
MÁSHOGY NEM MENT :S
ez külön:
És a music chennel...
És találtam pár DUDVA PLETYKÁT:
Nem minden az aminek látszik!
Az igazság Perrie és Zayn között?!
És végül: a NAGY KÜLÖNBSÉG
Zayn Josh és Harry a Niagaránál...
Zayn:
A fiúk és Eleanor tegnap és ma:
A turnékönyv:
Eleanor a tegnapi koncerten:
Új fotók a Celebs magazinból:
MÁSHOGY NEM MENT :S
ez külön:
És a music chennel...
És találtam pár DUDVA PLETYKÁT:
Nem minden az aminek látszik!
Az igazság Perrie és Zayn között?!
És végül: a NAGY KÜLÖNBSÉG
12 felhasználónak tetszik:
Lolla,
Lady Suzy,
LadyAlexa,
Lisa Veronicas,
l9l9l,
nicol bellox,
Amcs28,
Niky_Love Taylor L.,
DisneyFans,
FruzShina.,
pink_bunny,
Small Selena .
2012. május 31. 20:41
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Úristen! Ez felháborító, hogy ez a Ribi, így kihasználja Zaynt! Remélem, hogy Perrie sehová se fog eljutni! UI:Kesty linkelte.
16 felhasználónak tetszik:
Eszter655,
Lady Suzy,
Lolla,
anna21,
LULUPeas,
LadyAlexa,
MycySmiley,
l9l9l,
KathPierce.,
laura96,
Amcs28,
Niky_Love Taylor L.,
DisneyFans,
zsurika9899,
pink_bunny,
Small Selena .
2012. május 31. 20:44
nick j and selena gvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline |
egyszerű nem hiszem el h h lehet valaki ilyen gonosz egyszerűen ez a csaj nem érdemel semmi mit képzel ez magáról jézusom -.- !!! de légyszi valaki linkelje vagy mondja már el h mi ez a "zux"-os ügy!!! előre is köszi ! (:
2012. május 31. 21:00
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Idézet (Corby @ 2012.05.31. 20:41)
Úristen! Ez felháborító, hogy ez a Ribi, így kihasználja Zaynt! Remélem, hogy Perrie sehová se fog eljutni! UI:Kesty linkelte.
Nem szoktam itt hozzászólni a dolgokhoz, de ezzel a Perrie üggyel kapcsolatban nekem is van mit írnom. Olyan szinten utálom ezt a csajt, hogy, amint meglátom, ökölbe szorul a kezem. Oké, nem ismerem őt, nem is a hajszínével van a bajom és még csak nem is az alapból szerintem egyáltalán nem szép arcával, hanem magával a személlyel. Annyira lesüt róla, hogy a pénzre és a hírnévre utazik, szegény Zayn-t pedig pórázon rángatja. Nem tudom elhinni, hogy nem érez bűntudatot az miatt, hogy így szórakozik egy olyan fiúval, aki őt ténylegesen szereti. Nálam az lenne a minimum, hogy szégyenemben elsüllyedek. Nemhogy Zayn-t nem érdemli meg, de ilyen viselkedéssel senkit a világon. Remélem nem az lesz a vége, hogy megbántja Zayn-t, mert esküszöm felkeresem és megtépem.
12 felhasználónak tetszik:
LULUPeas,
anna21,
LadyAlexa,
Corby,
missyanikó7,
twilightgirl0910,
KathPierce.,
Amcs28,
Niky_Love Taylor L.,
DisneyFans,
pink_bunny,
Small Selena .
2012. május 31. 21:37
Idézet (nick j and selena g @ 2012.05.31. 20:44)
egyszerű nem hiszem el h h lehet valaki ilyen gonosz egyszerűen ez a csaj nem érdemel semmi mit képzel ez magáról jézusom -.- !!! de légyszi valaki linkelje vagy mondja már el h mi ez a "zux"-os ügy!!! előre is köszi ! (:
A Zux-os ügy nagyjából annyit tesz ki, hogy egy igen unatkozó kis lu..khm..vnya írt egy gusztustalan fanfic.-et(ilyen kitalált történet amit a fanok írnak de gondolom ezt tudod ) Zayn-ről és Lux-ról amiben azt ecseteli hogy Zayn megkettyinti azt a szegény kisbabát... Nem is bírtam végig olvasni szóval pontosan nem tudom leírni hogy mi lett a vége, de azt tudom hogy sajnos Zayn is és asszem a többiek is olvasták. Ja meg a csajt aki írta be is perelték Baby Lux szülei, amit nagyon megérdemel az az idegbeteg csaj, remélem berakják egy elmegyógyintézetbe és vagy ott rohad meg, vagy valami speciális kezelést kap... mármint most komolyan, ez egy kib@szott kisbaba az isten szerelmére, hogy képes valaki ilyet kitalálni.
16 felhasználónak tetszik:
LadyAlexa,
DiscoDiva,
Ariana,
Eszter655,
MycySmiley,
Lady Suzy,
missyanikó7,
niki62,
Lolla,
KathPierce.,
Amcs28,
zsurika9899,
nick j and selena g,
DisneyFans,
pink_bunny,
Small Selena .
2012. június 01. 07:08
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Idézet (Corby @ 2012.05.31. 20:41)
Hogy mondhatott az kis hülye tyúk Zaynek olyant,hogy nem tud énekelni szerintem meg Perrikének vékkép nincs hangja.
Addig játszik Zaynnel míg majd rá nem fog fázik!
Csak egyszer talalkoznék vele úgy oda b@sznék neki!!
2012. június 01. 11:28
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline |
40 fokos lázzal fekszem,de nem érdekel,mert még így is tudom nézni az 1D napot!
Én szívesen felvenném nektek,de kevés a hely a kamerámon és már csak 20 perc elegendő hely van felvételre.
Én szívesen felvenném nektek,de kevés a hely a kamerámon és már csak 20 perc elegendő hely van felvételre.
2012. június 01. 14:01
Idézet (Dancsyy97 @ 2012.06.01. 11:28)
Music channel..reggel nem volt 1D és most sincs. Mikor is lesz?
2012. június 01. 15:25
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Idézet (Dancsyy97 @ 2012.06.01. 11:28)
Jobbulást!!!
1 felhasználónak tetszik:
l9l9l
2012. június 01. 15:35
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Idézet (nRegíí @ 2012.06.01. 14:01)
Music channel..reggel nem volt 1D és most sincs. Mikor is lesz?
Nem csak One Directiont adnak. Szóval így közben-közben vannak a számok. És egyébként minden órában lehet nyerni egy Up all night tour DVD-t szóval megéri próbálkozni.
2012. június 01. 16:43
Idézet (twilightgirl0910 @ 2012.06.01. 15:35)
Nem csak One Directiont adnak. Szóval így közben-közben vannak a számok. És egyébként minden órában lehet nyerni egy Up all night tour DVD-t szóval megéri próbálkozni.
SOHASEM nyertem eddig semmit.
Ha ezt se nyerem meg..attól még meg fogom szerezni így vagy úgy. Nem érdekel, hogy mennyibe kerül majd..ballagásomra kapok pénzt, képes lennék arra költeni
2012. június 01. 16:52
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline |
Sziasztok csajok!
Nem tudjátok h lesz-e valami 1D-s a Music Channel-en?Mert most értem haza és szerintem mindenről lemaradtam...most nézem épp neten és most a twit time van..
Nem tudjátok h lesz-e valami 1D-s a Music Channel-en?Mert most értem haza és szerintem mindenről lemaradtam...most nézem épp neten és most a twit time van..
2012. június 01. 18:52
Amcs28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 149847 offline |
Idézet (missyanikó7 @ 2012.06.01. 07:08)
Hogy mondhatott az kis hülye tyúk Zaynek olyant,hogy nem tud énekelni szerintem meg Perrikének vékkép nincs hangja.
Látszik rajta, hogy nem szereti Zayn-t.Nem érdekel a hajszíne, se a hangja..ez az igazság. Előbb utóbb mindenki rájön..csak addigra késő lesz, mert megbántja Zayn-t.
2 felhasználónak tetszik:
LULUPeas,
atticusfan-noncsi
2012. június 01. 18:58
Perrie, véged van. Nem tudom, mennyi igaz abból, hogy Perrie telefonon dobta Zayn-t, de engem irritál ez a csaj. Zayn előtt senki se tudta, hogy ki Ő, még a bandáját sem ismerték, most meg szinte minden Directioner ismeri - elég nagy dolog, mert több százmillió van belőlük. Egyre több követője lesz Twitteren, és egyre híresebb lesz. Mondom, a csaj csak a pénzért meg a hírverésért van Zayn-nel, de ez egyéni vélemény.
A Zux-os üggyel kapcsolatban: undorító. Beleolvastam, és komolyan agykárosodást szenvedtem. Hogy képes valaki ilyet írni? Lux egy kisbaba, Zayn pedig már felnőtt ember. Az meg a másik, hogy mindannyian olvasták, és Zayn mondta, hogy ha Lux-ra néz ezek után ez fog eszébe jutni. Undorító, az ilyeneket börtönbe kéne csukni, vagy legalább diliházba.
A Zux-os üggyel kapcsolatban: undorító. Beleolvastam, és komolyan agykárosodást szenvedtem. Hogy képes valaki ilyet írni? Lux egy kisbaba, Zayn pedig már felnőtt ember. Az meg a másik, hogy mindannyian olvasták, és Zayn mondta, hogy ha Lux-ra néz ezek után ez fog eszébe jutni. Undorító, az ilyeneket börtönbe kéne csukni, vagy legalább diliházba.
15 felhasználónak tetszik:
Amcs28,
Lady Suzy,
KathPierce.,
Lisa Veronicas,
anna21,
FruzShina.,
nick j and selena g,
LULUPeas,
LadyAlexa,
DisneyFans,
twilightgirl0910,
Ariana,
nvirág,
pink_bunny,
Small Selena .
2012. június 01. 19:01
Amcs28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 149847 offline |
Idézet (itsmedemz @ 2012.06.01. 18:58)
Perrie, véged van. Nem tudom, mennyi igaz abból, hogy Perrie telefonon dobta Zayn-t, de engem irritál ez a csaj. Zayn előtt senki se tudta, hogy ki Ő, még a bandáját sem ismerték, most meg szinte minden Directioner ismeri - elég nagy dolog, mert több százmillió van belőlük. Egyre több követője lesz Twitteren, és egyre híresebb lesz. Mondom, a csaj csak a pénzért meg a hírverésért van Zayn-nel, de ez egyéni vélemény.
Hol olvassátok? Valaki eltudja küldeni? Mármint a "Zux"-os ügy.?
2012. június 01. 19:12
Idézet (Amcs28 @ 2012.06.01. 19:01)
Hol olvassátok? Valaki eltudja küldeni? Mármint a "Zux"-os ügy.?
Igazából ez egy történet volt Zayn-ről és Lux-ról. Már letörölték, de képet tudok küldeni, ha jó vagy angolból, akkor sikerül lefordítani. Én nem ajánlom, undorító.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni