One Direction
2012. február 19. 21:21
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Ezt én csináltam, sok idővel, de megérte!Megmutatom nektek!
29 felhasználónak tetszik:
brigicyy,
Eszter655,
ItsLénaa,
Dancsyy97,
belieber11,
mystar,
Barbii,
WhiteRosee,
DisneyFans,
kesty,
Levyrroni,
TbRéku,
szendreigabriella,
melasz12,
olsenfan..,
missyanikó7,
mikeyla,
Lovelygirl98,
nick j and selena g,
nicol bellox,
itsmestella,
MycySmiley,
osika98,
niki62,
pink_bunny,
Amcs28,
Small Selena .,
Kyra1999,
forever.romanci
2012. február 19. 21:39
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2222 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline
|
Idézet (Corby @ 2012.02.19. 21:21)
Ezt én csináltam, sok idővel, de megérte!Megmutatom nektek!
Szerintem nagyon jó lett
Amúgy ha érdekel valakit pár perccel ezelőtt felraktam a fiúkról készült cikket ami a Románia Bravoban jelent meg Valentin napon
2012. február 19. 22:48
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Idézet (kesty @ 2012.02.19. 20:22)
Szia! Ez mikori videó? Most még mindig van Harry-nek barátnője? És ki volt?
Elvileg február 15.-i a videoból van,de nem tudom pontosan
2012. február 20. 12:57
WHEN HARRY WAS JUST A CURL HE EXPECTED THE WORLD BUT LOU FLEW AWAY FROM HIS REACH AND RAN AWAY IN HIS SLEEP. CARA CARA CARROT-DISE!
A szöveg jobb,mint a Coldplay-Paradise-é
2012. február 20. 16:59
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2012.02.20. 12:57)
WHEN HARRY WAS JUST A CURL HE EXPECTED THE WORLD BUT LOU FLEW AWAY FROM HIS REACH AND RAN AWAY IN HIS SLEEP. CARA CARA CARROT-DISE!
Na,jó,tudjátok,hogy mindennél jobban imádom a 1D-t..de azért ne szégyenítsük meg a Coldplayt.. A Coldplaynek még csak a nyomába sem ér.Lehet utálni,de mindenki beláthatja,hogy ez az igazság...
2012. február 20. 17:21
Idézet (Dancsyy97 @ 2012.02.20. 16:59)
Na,jó,tudjátok,hogy mindennél jobban imádom a 1D-t..de azért ne szégyenítsük meg a Coldplayt.. A Coldplaynek még csak a nyomába sem ér.Lehet utálni,de mindenki beláthatja,hogy ez az igazság...
nem gúnyolódásként írtam .én hidd el imádom a Coldplay-t.Második kedvenc bandám.És mondjuk ők már többet letettek az asztalra,az szent igaz.
2012. február 20. 19:29
Minden lánynak szüksége van fiúra. Barbienak Kenre, Jázminnak Aladdinra, Júliának Rómeóra, és az 1D rajongóknak pedig One Directionre. ♥
Milyen igaz ♥♥
Milyen igaz ♥♥
2012. február 20. 19:36
Sziasztok!:)Remélem nem baj hogy én is csatlakozok csak most láttam hogy van ilyen.
Egyébként láttátok már a fiúkról a Párizsi videót?
http://www.youtube.com/watch?v=jZ5KS2WfgiY&feature=youtu.be
Liam elhagyta a cipőjét
Liam elhagyta a cipőjét
9 felhasználónak tetszik:
kesty,
ItsLénaa,
WhiteRosee,
vivi0403,
Levyrroni,
belieber11,
DisneyFans,
pink_bunny,
Amcs28
2012. február 20. 20:29
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Idézet (Ninuka @ 2012.02.20. 19:36)
Sziasztok!:)Remélem nem baj hogy én is csatlakozok csak most láttam hogy van ilyen.
Liam elhagyta a cipőjét
Liam elhagyta a cipőjét
Csak láttam hogy kiírták twitterre de nem igazán értettem...
2012. február 21. 10:44
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Nagyon hálás vagyok az oldalnak ugyanis itt ismertem meg a srácokat és nagyon megszerettem őket!
2012. február 21. 16:45
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
12 felhasználónak tetszik:
Dancsyy97,
belieber11,
ItsLénaa,
WhiteRosee,
mystar,
kesty,
TbRéku,
DisneyFans,
missyanikó7,
itsmestella,
pink_bunny,
Amcs28
2012. február 21. 18:40
Ezek a franciák..
A francia Directionator-ok ma megvadultak, és megtépték Harry haját, Zayn elesett, és valószínűleg pofon is vágták, mert valaki látta, hogy vérzett az arca, majd elsírta magát. Liam elveszítette az egyik cipőjét, Niall bepánikolt, és ő is sírni kezdett. Louis pedig ijedtében kiabált.
...
bradford bad boi and swag masta from doncasta.
A francia Directionator-ok ma megvadultak, és megtépték Harry haját, Zayn elesett, és valószínűleg pofon is vágták, mert valaki látta, hogy vérzett az arca, majd elsírta magát. Liam elveszítette az egyik cipőjét, Niall bepánikolt, és ő is sírni kezdett. Louis pedig ijedtében kiabált.
...
10 felhasználónak tetszik:
belieber11,
WhiteRosee,
mystar,
TbRéku,
Bius40,
missyanikó7,
nick j and selena g,
itsmestella,
Amcs28,
Small Selena .
2012. február 21. 19:08
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2012.02.21. 18:40)
Ezek a franciák..
...
...
13 felhasználónak tetszik:
Corby,
belieber11,
brigicyy,
ItsLénaa,
WhiteRosee,
mystar,
DiscoDiva,
Eszter655,
DisneyFans,
missyanikó7,
itsmestella,
pink_bunny,
Amcs28
2012. február 21. 19:13
Idézet (Dancsyy97 @ 2012.02.21. 19:08)
Nem tudják a francia Directionator-ok,hol a határ...De lehet a többi sem..
2012. február 21. 19:28
Szavazzatok!!
A fiúk alaposan le vannak maradva,úgyhogy szavazzatok.
Hogy a koreai zene mivel jobb..?
A fiúk érdekében.Hajrá.
A fiúk alaposan le vannak maradva,úgyhogy szavazzatok.
Hogy a koreai zene mivel jobb..?
A fiúk érdekében.Hajrá.
2012. február 21. 19:33
Idézet (Corby @ 2012.02.21. 16:45)
jó hát na.
7 felhasználónak tetszik:
Corby,
WhiteRosee,
szendreigabriella,
missyanikó7,
itsmestella,
pink_bunny,
Amcs28
2012. február 21. 20:34
|
|
mystarRandom |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 394 Azonosító: 128453 offline
|
Ezek a franciák..
...
...
Hát szegénykéim tényleg rosszul néznek ki..
Legközelebb kővel fogom fejbevágni a franciákat ha ezt mégegyszer megcsinálják...
2012. február 21. 20:45
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Sziasztok! Nem tudom hogy milyen régi de a Viva honlapján találtam. A lénye ghogy itt megtudhatjátok hogy milyen típusú lányokat kedvelnek a One Direction tagjai!
Zayn - a laza. Ez a srác sosem parázza túl a dolgokat - hátradőlve ül a buliban, asztalra feltett lábbal, és várja, hogy történjenek körülötte a dolgok. A lányokban is ezt keresi, ha túlságosan ideges típus vagy, esélyed sincs nála.
Niall - a pörgős. A csapat legenergikusabb tagja, sohasem áll le, mindig van a tarsolyában egy-két poén vagy egy tuti program, amit csinálni lehet. Ha el akarod kápráztatni, azt az eszeddel kell megtenned - legyél spontán és lepd meg azzal, hogy te kezdeményezel!
Louis - a nagydumás. Imád beszélni saját magáról és egyáltalán bármiről, és szereti ugratni a csajokat. Szereti, ha a szemébe néznek és figyelnek rá, cserébe ő is jó hallgatóság tud lenni, már amikor épp csöndben van.
Liam - az érzékeny srác. Liam imádja a félénk, visszahúzódó típusú lányokat, bár ő maga azért tud magabiztos is lenni. Hagyni kell, hogy ő tegye meg az első lépést, és nem szabad túlságosan nyomulósnak mutatkozni, mert az elriasztja. Szereti a természetességet, úgyhogy agyonsminkelt drámakirálynők
kizárva.
Harry - a csajozó gép. Mivel Harryről már eleve ez terjedt el, nincs nehéz dolga az ismerkedéssel. Sőt, pont ez zavarja is néha: ezért olyan lányokat keres, akik magabiztosak. Talán még az is megengedett, hogy másokkal flörtölj, mielőtt megállapodsz nála, így legalább érzi, hogy nem veted magad feltételek nélkül a karjába.
Zayn - a laza. Ez a srác sosem parázza túl a dolgokat - hátradőlve ül a buliban, asztalra feltett lábbal, és várja, hogy történjenek körülötte a dolgok. A lányokban is ezt keresi, ha túlságosan ideges típus vagy, esélyed sincs nála.
Niall - a pörgős. A csapat legenergikusabb tagja, sohasem áll le, mindig van a tarsolyában egy-két poén vagy egy tuti program, amit csinálni lehet. Ha el akarod kápráztatni, azt az eszeddel kell megtenned - legyél spontán és lepd meg azzal, hogy te kezdeményezel!
Louis - a nagydumás. Imád beszélni saját magáról és egyáltalán bármiről, és szereti ugratni a csajokat. Szereti, ha a szemébe néznek és figyelnek rá, cserébe ő is jó hallgatóság tud lenni, már amikor épp csöndben van.
Liam - az érzékeny srác. Liam imádja a félénk, visszahúzódó típusú lányokat, bár ő maga azért tud magabiztos is lenni. Hagyni kell, hogy ő tegye meg az első lépést, és nem szabad túlságosan nyomulósnak mutatkozni, mert az elriasztja. Szereti a természetességet, úgyhogy agyonsminkelt drámakirálynők
kizárva.
Harry - a csajozó gép. Mivel Harryről már eleve ez terjedt el, nincs nehéz dolga az ismerkedéssel. Sőt, pont ez zavarja is néha: ezért olyan lányokat keres, akik magabiztosak. Talán még az is megengedett, hogy másokkal flörtölj, mielőtt megállapodsz nála, így legalább érzi, hogy nem veted magad feltételek nélkül a karjába.
10 felhasználónak tetszik:
Eszter655,
szendreigabriella,
Bius40,
WhiteRosee,
DisneyFans,
nicol bellox,
FruzShina.,
pink_bunny,
Amcs28,
Kyra1999
2012. február 21. 20:55
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
Ezek a franciák..
...
...
szijjasztok!am ez tény durva..szegény Zayn
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
A súlyával van bajuk a rajongóknak.
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
A könyvek kedvelői meglepődhetnek. Figyelem a cikk spoliert tartalmazhat!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!
Jacob Elordi elárulta, mit szól a karaktere sorsához az Eufória sorozat végén
Jacob Elordi elárulta, mit szól a karaktere sorsához az Eufória sorozat végén
Vigyázat a cikk spoilert tartalmaz!