Idézet (Elody @ 2013.06.12. 15:02)
Nem tudom, itt ki milyen vagy egyáltalán szokott-e 1D-s blogokat olvasni. Nos én igen, de cseppet sem a szokásos tiniszenny fajtákat, amiket az itteni tagok(neveket nem mondok) orrba-szájba reklámoznak. Halljátok a múltkor kíváncsi voltam már, tényleg olyan szokásos és tucatgagyik vannak-e többségben, mint ahogy mondják. Nos, megnyitottam egy itteni tag blogját, már az első résznél dőltem a röhögésnél, hát komolyan. És a többi sem jobb, annyira siralmasan sablonos, hogy sírni lenne kedvem, komolyan.
Persze egy dolog az álmodozás, én is elképzeltem mār egy-két dolgot, de én még semmi vagyok a One Direction-ös blogolók 90%-ához képest. Mert gondolom ők így képzelik el a jövőjüket.
Kezdjük ott, hogy az első rész címe mindig valami
irány London meg hasonlók. Beköltöznek egy olyan házba, ami annyira luxus, hogy lehet hírességeknek nincs olyan, lesz egy legjobb barinőcskéjük/ vagy a régivel mennek ki, elmennek 1D kokoncertre, a srácok felfigyelnek rájuk valahogy...aztán jöhetnek a
szokásos szappanoperába illő szerelmi bonyodalmak, meg a féltékenységi jelenetek.
Durva egy világ ez, az ilyenek messziről kerüljenek xd persze tudom, hogy vannak kivételek, akik tényleg egyedi és tehetséges írók:-) én azért nem pont így képzelem a közeljövőmet xd
Nem igazán szeretem a 'homemade' írogatós blogokat, amiket tinédzser lányok írogatnak... Ha már van időm és kedvem nekiülni olvasni, akkor inkább valami regényt csapok fel, ami már átment valamiféle rostán, mert még így is beleütközik az ember minősíthetetlen, vacak könyvekbe.
De ha ezek között a blogok közt válogat az ember, akkor meg pláne belefut az ilyenekbe.
Pont azért is nem keresek soha ilyen blogokat, mert én anélkül, hogy egyet is elolvastam volna, sejtettem, hogy ez az alap sztori (utazás Londonba, koncertek, majd egyikük halálosan belénk szeret, stb.). Ráadásul nem vagyok kíváncsi más tinik nyáladzására sem , sem a titkos vágyaikat nem akarom tudni. Ha jobban belegondolunk, még szomorú is a dolog. Valaki a sztorijában éli ki magát, és valszeg sosem lesz esélye átélni azt...
Biztos vannak jó blogok, de nincs kedvem nekiülni, és megkeresni a tűt a szénakazalban, habár már én is találtam tényleg jókat, de nincs kedvem, sem időm magára a keresésre.
Annak ellenére, hogy ez a véleményem, egyszer már majdnem nekiültem én is, hogy akkor most indítok egy 1D-s blogot a saját sztorimmal, ugyanis volt egy igazi álmom ami egy remek alapötletet adott a dolognak... De inkább hagyom