Starity

One Direction

970 oldal 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 24. 14:56 #1081
nicol bellox
nicol bellox
Huncut
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.22.
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Offline offline
Niall


Évek óta nem kaptam nagy ölelést...
Oh, várjunk csak. Harry meg én megöleltük egymást tegnap. Lányok, adtok egy ölelést?


A turné menedzserünk mindig velünk van...
Ha kicsit rossz kedvem van, csak ülök és nem szólok senkihez,de szerintem a többi fiú mondana valamit. A turnémenedzserünk Paul ott lenne mellettünk, és kiabálnánk is vele, ha honvágyunk vagy ilyesmi bajunk lenne.


Sírtam már a srácok előtt...
Azon az estén, mikor kiestünk az X Factorból, ott álltunk a színpad sarkában, és tudtuk, hogy el kell mennünk, de lesokkoltunk az eredmény hallatán. A sírás egy amolyan pillanat hevében történő dolog, nem?


Minden rajongónkat boldognak akarjuk látni...
Nyilvánvalóan, sokat jelentünk nekik, és ők is nagyon sokat jelentenek nekünk. De ha egyszer találkozol velünk, mondj egy viccet vagy csak nevess- kérlek ne sírjatok! Úgy értem, ha valakit sírni látunk, mindig azt mondjuk: " Mi van a B rész előtt? Az A rész!" Ez kicsit gyerekes, és összezavarja őket. Szórakoztatni akarjuk az embereket, ha már olyan messziről eljöttek megnézni minket.
14 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, DiscoDiva, Eszter655, WhiteRosee, kesty, itsmestella, brigicyy, x Maite_Sandra x, DisneyFans, TbRéku, FruzShina., pink_bunny, Amcs28, Small Selena .
2012. március 24. 15:00 #1082
nicol bellox
nicol bellox
Huncut
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.22.
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Offline offline
Zayn

Én egy csukott könyv vagyok...
Nem nagyon mutatom az érzelmeim. Nem tudom ez fog-e változni ha idősebb leszek, de mindig is ilyen voltam. A fiúk közül én vagyok a legcsöndesebb, és a legfélénkebb.


Idő kell, hogy kinyíljak az embereknek...
Már tanulom, hogy kell csinálni, mivel nyilvánvalóan interjúznom kell meg ilyenek. Mostmár jobb vagyok!


A kisbabáktól érzelgős leszek...
Sokat változok, és olyan lettem mint egy anya! Mindig is ilyen voltam. Húgaim vannak, és ők úgy néznek rám mint a bátyjukra, szóval mindig utánuk nézek. Ők kicsit felnéznek rám.


A nővérem segített nekem megírni az első szerelmes levelet...
Nagyon fiatal voltam, talán 7 vagy 8 éves. Voltak hármasiker lányok, és az egyik tetszett közülük, ami vicces, mert mind ugyanúgy néztek ki! Azt hiszem szimplán csak annyit írtam "Tetszel!"


Én és Harry anyuci fiai vagyunk...
Úgy vélem, Louis is kicsit! Nagyon szeretjük az anyukánkat, szóval nehéz megmondani ki a legnagyobb "anyuci fia" a bandában. Az anyukám csinált mindent nekem az élő show-kig, de mióta messze vagyok tőle, mindent nekem kell csinálnom.


Van egy kiskutyánk otthon...
Ő egy Shar Pei és nagyon cuki! Az állatoktól is érzelgős leszek.
13 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, DiscoDiva, Eszter655, WhiteRosee, kesty, brigicyy, itsmestella, DisneyFans, zsurika9899, TbRéku, FruzShina., pink_bunny, Amcs28
2012. március 24. 16:17 #1083
- törölt felhasználó -    
Idézet (moonprincess94 @ 2012.03.22. 17:53)
De komolyan gondoltam. smileeee.gif Azt hiszem, nem olyan nagy baj, hogy olyan ember vagyok, aki elhiszi, hogy nem lehet egyszerűen eltaposni. Különben a tömegnek amúgy is nagy ereje van. És ha még most nem is tudom pontosan, hogy mi, hidd el, létezik az a módszer, amivel el lehet érni mindent. Nem szeretném, és biztos nem fogom hagyni, hogy negatív hozzáállású emberek elvegyék a kedvemet. smileeee.gif Megtehetném, hogy fogom magam és kimegyek Angliába, vagy Amerikába egy koncertre, de nem teszem, mert szeretném, ha a fiúk hozzánk is eljönnének. Azt akarom, hogy mindenki (Magyarorszgon), aki szereti őket, eljuthasson egy koncertjükre anélkül, hogy 2500 km-t utazna.  laugh.gif

Te azt hiszed, hogyha gyűjtesz x mennyiségű aláírást, akkor jönnek koncertezni?XD Ez nagyon nem így működik sajnos. Bárcsak így működne, de nem. Sok híresség csak azért nem jön hozzánk, mert nem bírjuk őket kifizetni. Szerinted el fognak jönni és lenyomnak a kedvetekért egy másfél-két órás showt gagyi, nevetséges összegért? Kétve hiszem. Anno Gaga koncertre akartam elmenni, mert akkor még nagyon bírtam a hölgyet, de kiakadtam az árakon és úgy voltam vele, hogy akkor inkább abból az árból felújítom a ruhatáramat. Több híres rock együttes, például a Linkin Park még nem járt nálunk, pedig talán az egyik leghíresebb rock együttes az egész világon. Jártak Ausztriában, Romániában, szerveztek petíciót szintén, de az egész elbukott. Egyébként meg nem mindenkinek van 10-20 ezre egy koncert jegyre, főleg most, ahogy el vannak adósodva az emberek. Ha neked van röpke pár száz ezred, talán egy vagy két milliód, akkor röpködj Amerikába vagy Angliába, mert kicsi a valószínűsége, hogy idehozzák őket koncertezni. A Skillet egy keresztény rock banda, mint kiderült, van rájuk igény, mert sokan ismerik, de sajnos csak az USA-n belül turnézgatnak. Mindenesetre egészségedre az aláírás gyűjtéshez, de én nem jósolok ennek nagy jövőt. De hát, ha neked tetszik, akkor oké.
4 felhasználónak tetszik: KathPierce., Black Hearth2, itsmedemz, Heetella
2012. március 24. 16:23 #1084
nicol bellox
nicol bellox
Huncut
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.22.
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Offline offline
Liam

Jól szórakozunk, de hiányzik az otthonom...
Amikor sokáig ilyen messze vagy az otthonodról, nagyon hiányzik neked. De nagyon jól szórakozunk, szóval túl teszed magad rajta, és nevetsz. Amikor időnk volt arra, hogy hazamenjünk, olyan jó mászkálni a lakásban, és elmenni a helyi boltba.


Mindig kell valamit csinálnom...
Amit észrevettem, hogy amikor hazamegyünk, 5 perc után elkezdek unatkozni! Mindig csinálnom kell valamit, mert hozzászoktam.


Sose írtam szerelmes levelet...
Bár énekeltem már lánynak, azzal a céllal, hogy járjunk. Amikor 8 éves voltam, énekeltem egy lánynak a csomagmegőrző szekrényeknél. Igent mondott, aztán másnap dobott! Sose értettem miért. A "You should let me love you"-t énekeltem Mario-tól.


Nem mondok el dolgokat...
Ahelyett hogy beszélnék dolgokról, inkább nem mondom el, és elfelejtem. Nekem ez így rendben van - így oké. Mindenkinek megvan a saját problémája, nem kell hallaniuk az enyém!


Szomorú leszek, ha rajongókat sírni látok...
Volt egy lány, szinte kisírta a szemeit a hotelünk előtt. Sokan sírnak a rajongóink közül, olyanért amiért bajba kerülhetnek, például elmennek otthonról, mikor nincsenek elengedve, és kint maradnak hajnali 1-ig. Ha én ezt csinálnám, a szüleim megölnének!
15 felhasználónak tetszik: Eszter655, WhiteRosee, DiscoDiva, LadyAlexa, kesty, brigicyy, itsmestella, DisneyFans, x Maite_Sandra x, twilightgirl0910, TbRéku, FruzShina., pink_bunny, Amcs28, Small Selena .
2012. március 24. 17:32 #1085
nicol bellox
nicol bellox
Huncut
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.22.
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Offline offline
Tények:


-Liam heti háromszor boksz órákat vett, de az X Factor miatt abba kellett hagynia, ugyanis nem mehetett fel a színpadra horzsolásokkal.
-Liam a legjobb volt 1500 méteres futásban Wolverhamptonban a korcsoportjában,fontolgatta, hogy atléta lesz, de valahogy mindig a zene volt az első szerelme.
-Harry kedvenc tantárgyai az iskolában az angol, az informatika és a dráma voltak. Azt tervezte, hogy jogot, szociológiát és felsőfokú üzletelést tanul majd az egyetemen.
-Niall kedvenc tantárgyai a francia és a földrajz voltak. Matekból és angolból szörnyen teljesített.
-Mind Zayn, mind Louis dráma tanár akart lenni,ha nem lettek volna híresek.( mindkettőjüknek tetszett a gondolat, hogy színészek legyenek)
-Liam jelentkezett 2008-ban a versenyre, de csak a mentorok házáig jutott, de Simon azt mondta, még nem készült fel, tegye le az érettségijét, majd azután jöjjön vissza.
-Niall Jason Mraz "I'm Yours" című dalával kezdte, de Simon szerint ez egy lusta választás volt, ezért Niall elénekelte a "So Sick" -et Ne-Yotól.
-Simon úgy gondolta, Zaynnek "éhesebbnek" kell lennie, hogy továbbjusson. Zayn be is vallotta, hogy ez valószíüleg igaz volt, de így is messzebbre jutott a versenyben, mint akarta.
-Louis jelentkezett a válogatásra 2009-ben,de nem mehetett tovább.A célja az volt, hogy még egyszer visszajön, és eljut a mentorok házáig.
-Louis a válogatásra a legjobb barátjával,Stannel ment. Éjjeli 2-kor értek oda,és az emberek már akkor sorban álltak. Pár órát aludtak egy kocsiban,és beálltak a sorba 4-kor. Vittek magukkal hálózsákokat, elaludtak, a többiek pedig lökdösték őket arrébb, hogy menjenek már előre.
-Louis Scounting For Girls számával, az "Elvis Ain't Dead"-del kezdett, aztán Simon megállította és arra kérte, énekeljen valami mást, úgyhogy jött a "Hey There Delilah" a Plain White T's-től.
-A bírák azt mondták Louis-nak, hogy érdekes hangja van, Nicolenak külön tetszett a megjelenése.

Harry:
"Egészen pimasz voltam a suliban, és csínytevéseket is csináltam,de semmi borzasztó.Szerettem a dolgomat készen tudni, de a haverjaimmal együtt lógni is."
"Anyukám mindig mondta, hogy jó énekes vagyok, és ő volt az, aki a jelentkezési lapot beküldte az X Factorba. Nyilvánvalóan reménykedtem, hogy a zsűrinek tetszem eléggé.A világuralmi terveimben nagy visszaesést jelentett volna, ha nem jövök be nekik."
"[A meghallgatáson] mosolyogtam és próbáltam minél közvetlenebbnek tűnni, de belül zűrzavar volt.Ez jelentett mindent nekem, és tökéletes munkát akartam végezni.Emberek százai gyűltek össze ott, de egyedül Simont, Louis-t[Walsh] és a vendég zsűritagot Nicole Scherzingert láttam,ahogy néznek, és magamban azt mondogattam: kérlek kedveljetek meg!"
"A családom megőrült, mikor visszamentem hozzájuk. Elképesztően boldog voltam, nem tudtam türtőztetni magamat."


Liam:
"Állótapsot kaptam a castingon, amire egyáltalán nem számítottam. Közel voltam a könnyekhez, amikor felnéztem, és azt láttam, hogy mindenki tapsol és éljenez. Túlnyomó volt a tömeg"

Louis:
"Rengeteget beszéltem már kicsi korom óta.Mindig is kicsit nyálas voltam, és nem szenvedtem hiányt a kényelemérzetből. Látszólag csak ültem a puffomon és beszélgettem véletlenszerűen odakerült emberekkel, és ideges lettem, mikor nem válaszoltak.Mikor körülbelül négy éves lehettem előttem sétált egy férfi, köszöntem neki, ő pedig figyelembe se vett. Odafordultam anyukámhoz, és azt mondtam " Goromba, nem ?" Nem voltam egy halk kisfiú."
"Nagyon jó bátynak tartom magam.Jól kijövök az összes húgommal és figyelek rájuk.Az emberek gyakran meglepődnek, milyen jó vagyok velük."
"3 éves lehettem, mikor Power Ranger akartam lenni, ha felnövök. Utána, mikor már fiúsabb voltam, átmentem egy 'focista akarok lenni' fázison. Aztán 13 éves korom óta énekes vagy színész szerettem volna lenni."

Niall:
"Sokat dumáltam az órák alatt,de nem sokszor kerültem bajba. Az összes tanár úgy tűnt, hogy kedvel engem, miközben nem voltam éppen a tökéletes tanítvány."
"Azt terveztem,hogy az egyetemen mélyépítésznek fogok tanulni,ami egy kicsit más útvonal, mint a popsztár lét."

Zayn:

"Mindig egész zajos és közvetlen voltam, még gyerekként is. Kifogyhatatlan energiatartalékaim voltak, és állandóan körbe-körbeszaladgáltam. Igazából, annyira hiperaktív voltam,hogy egyszer anyukám elvitt az orvoshoz. Nem engedtem,hogy C-vitamint adjanak, mert attól lettem olyan felpörgött."
"Nem akarok nagyképűnek tűnni, de eléggé népszerű voltam a suliban. Kicsit rosszfiú voltam meg rendetlen, és sokat nevettem."
"Jelentkeztem az X Factorba előző évben, de nem jelentem meg, mert túl ideges voltam.Éppenséggel idén nem akartam feltűnni, de az anyukám szószerint fülön ragadott és azt mondta : már pedig megcsinálod!"



Köszönő üzenetek:


Harry: "Először is egy hatalmas köszönömöt szeretnék mondani az összes barátomnak és a családomnak azért a támogatásért, amit az egész felfedezés alatt adtak nekem. Külön köszönöm anyának és apának. Köszönöm Katie Hobbs-nak, hogy a felfedezőm volt a kezdetektől, sokkal tartozom neked. Köszönöm a nővéremnek, Gemmának, hogy támaszt nyújtott. És végsősoron megköszönöm a négy csapattársamnak...Niall, Liam, Zayn és Louis köszönöm, hogy olyanná tettétek ezt a túrát, amilyen volt. És még egyszer Louisnak, hogy gondoskodott rólam és mindig tudtam vele beszélni. Köszönöm mindenkinek, sokat jelentetek. x"

Niall: " Egy elképesztő felfedezés volt, és szeretném megköszönni a barátaimnak és a családomnak, hogy hű maradt hozzám...bocsánat, ha valakit kifelejtek...tudjátok, hogy kik vagytok!"

Liam: "Megköszönném a szüleimnek és a barátaimnak, hogy annyira támogatóak voltak mindeközben, segítettek az úton tartani, egy álommal,amit meg akartam valósítani és nem feladni az elmúlt két év közben. Az X Factor csapatomnak : Simon Cowell, Tim Byrne,Ali Baker, Savan Kotecha és Tyler Brown, köszönöm a kemény munkát- tényleg nem tudtam volna megcsinálni ezt nélkülük. A régi menedzsereimnek Robbie Robinsonnak és Paul Bailey-nek, hogy mindent megtettek, hogy elindítsanak, és hogy fantasztikus barátok voltak, stresszes helyzeteket is átfordították boldog pillanatokká. A legjobb barátaimnak: Hannah, Andy, Martin és Hattie, hogy a telefon másik végén voltak, mikor szükségem volt rájuk, és fenttartották a mosolyt az arcomon. Danielle Peazernek, hogy boldoggá tett az utolsó pár hétben, vigyázott rám, és meghallgatta a bajaimat. Köszönöm Jamie-nek a szórakoztatást, hogy mindig hitt bennem, és kisegített, ahol lehetett. Az összes felfedezőnknek- Rob Davis, Helen Banoah, Claire Bradders, Katie Hobbs és Josh Jacobs- hogy segítettek bentmaradni, de mégis viccessé tenni. Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik és Harry Styles- együtt csináltuk ezt, és ott voltunk egymásnak végig. Elnézést kérek mindenkitől, akit kihagytam,de mindent értékelek, amit valaha értem tettetek."

Louis: " Fantasztikus dolgokat fedeztem fel ez idő alatt a showban, szóval most szánok egy kis időt arra, hogy megköszönhessem azoknak, akik még inkább különlegessé tették. Nem lennék itt ma, ha Simon Cowell, Louis Walsh és Nicole Scherzinger nem juttat tovább a meghallgatáson.Sok köszönet az összes rajongónak, hogy a verseny alatt támogattak, és erőt adtak, hogy ki tudjunk menni minden szombaton és vasárnap. Még élvezetesebbé tettétek a versenyt. Anyának, aki nélkül szó szerint nem lehetnék itt, köszönöm, hogy mindig szerettél és támogattál, és azzá tettél, aki vagyok ma. Nagyon szeretlek és remélem büszkévé tettelek. Apa,te sem vagy rossz...csak viccelek, köszönöm az összes segítséged és a fantasztikus "apa" vicceidet. Köszönöm a család többi tagjának, a nagyszüleimnek, Olive-nak, Rach-nek, Stannek és Hannahnak. Végül, nem ülnék itt és írnám ezt, ha nem lenne négy különleges ember számomra: Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik és Liam Payne, nem tudom eléggé megköszönni nektek. Minden percét imádtam ennek a kalandnak. Nagyon köszönöm!"

Zayn: "Meg akarom köszönni az anyukámnak, aki aznap reggel kihúzott az ágyból és elvitt a meghallgatásra, ahova nem akartam menni, mert annyira korán volt! És Simon Cowellnek, hogy betett ebbe a csapatba, és megadta ezt a lehetőséget, azok után, hogy megtagadtam a táncolást a 'kiképzőtáborban'. Egyébként Simon, nagyszerű táncos vagyok wink.gif Liam, Harry, Naill és Louis- a tesóim egy másik anyától vas sapnin?! - úgy tervezem, hogy a hátralévő életemben is barátok maradunk...One Direction rajongók, köszönöm a támogatást a kezdetektől egészen, hogy minden hétvégén eljöttetek a stúdióba, és értékeltetek öt komplett idiótát! És végül, de nem utolsó sorban, köszönöm az én gyönyörű kishúgomnak, akit mindennél jobban hiányoltam, amikor nem voltam otthon. Apukámnak, az "öt másik anyukámnak" azaz a nagynénéimnek, és a család többi tagjának- tudjátok kik vagytok;) "
18 felhasználónak tetszik: Eszter655, FruzShina., WhiteRosee, DiscoDiva, Barbii, LadyAlexa, kesty, brigicyy, itsmestella, szendreialexandra10, DisneyFans, x Maite_Sandra x, zsurika9899, TbRéku, Selly 13, pink_bunny, Amcs28, Small Selena .
2012. március 24. 18:31 #1086
kesty
kesty
Dreamer
 
StátuszBetter do it and regret than to regret that I did not do it!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.13.
Hozzászólás: 1338
Csatolások: 79
Azonosító: 125014
Offline offline
Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm! biggrin.gif Remek híreket hoztál nekünk! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. március 24. 18:34 #1087
nicol bellox
nicol bellox
Huncut
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.22.
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Offline offline
Idézet (kesty @ 2012.03.24. 18:31)
Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm! biggrin.gif Remek híreket hoztál nekünk! smileeee.gif



Nagyon szívesen!! wink.gif *-*
Reméltem is, hogy tetszeni fognak : ) blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Barbii
2012. március 24. 18:53 #1088
- törölt felhasználó -    
Huhh én imádoom őket. I love Zayn Malik és Liam Payne:D
3 felhasználónak tetszik: szendreialexandra10, arianagrande26, Amcs28
2012. március 24. 18:53 #1089
- törölt felhasználó -    
áhh luuw:D Harry meg Zayn a kedvenc, aztán Louis, Liam Niall<3
1 felhasználónak tetszik: szendreialexandra10
2012. március 24. 19:47 #1090
- törölt felhasználó -    
Úristen.:DD Ez hihetetlen és lehetetlen is!*-*
http://kepfeltoltes.hu/120324/hihetetlen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

De mégis! Imádom a 1D.♥

http://data.whicdn.com/images/25427538/tumblr_m197vz33hh1rnohmko1_500_large.gif
http://data.whicdn.com/images/25427451/542855_412921615401569_386899514670446_1594610_1814277034_n_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/25427627/525774_397465130266537_298981006781617_1694315_1444943057_n_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/25425932/61c68646618f11e1a87612313804ec91_7_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/25196867/485312_345291642188173_301036483280356_1020764_1266892484_n_large.jpg :DXD
22 felhasználónak tetszik: brigicyy, DisneyFans, x Maite_Sandra x, nicol bellox, kesty, zsurika9899, WhiteRosee, Barbii, Pufulec, Lovelygirl98, itsmestella, anna21, Lisa Veronicas, missyanikó7, Selly 13, niki62, pink_bunny, one direction zoé, Amcs28, Small Selena ., TheDanush, Evelin1D
2012. március 24. 21:25 #1091
- törölt felhasználó -    
Szerintem egyébként kéne csinálni Twitter-en egy trendet. Az jó lenne, hogy #HungaryWants1D. De akkor ki kellene tűzni egy időpontot, amikor egy csomó magyar directioner twit-teli ezt. :)
3 felhasználónak tetszik: moonprincess94, Nyusssz01, nicol bellox
2012. március 24. 21:33 #1092
zsurika9899
zsurika9899
 
StátuszKöszönöm..a képet krechlpanna2000-től Imádom..ŁŁŁ
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.25.
Hozzászólás: 1066
Csatolások: 0
Azonosító: 149985
Offline offline
[quote=nicol bellox,2012.03.24. 17:32~2924181]Tények:


[b]Köszönő üzenetek:

köszii hogy felraktaad! nagyon tetszett blush.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. március 25. 09:11 #1093
Nyusssz01
Nyusssz01
visszatérő vendég
 
Státuszjust close your eyes and enjoy the roller coaster that is life. :)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.28.
Hozzászólás: 177
Csatolások: 3
Azonosító: 151842
Offline offline
Idézet (nicol bellox @ 2012.03.24. 17:32)
Tények:



Írtad, hogy Zayn népszerű volt a suliban, és hogy jó táncosnak mondja magát. Én ennek pont az ellenkezőjét hallottam egy interjúban. Azt mondta, hogy kiközösítették a suliban a származása miatt, a táncról meg egyértelműen mondta, hogy nem tud, és nem is szeret. Remélem nem baj, hogy úgy mond "kijavítgatlak", de én így tudom. smileeee.gif biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Lovelygirl98, Amcs28
2012. március 25. 09:58 #1094
nicol bellox
nicol bellox
Huncut
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.22.
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Offline offline
Idézet (Nyusssz01 @ 2012.03.25. 09:11)
Írtad, hogy Zayn népszerű volt a suliban, és hogy jó táncosnak mondja magát. Én ennek pont az ellenkezőjét hallottam egy interjúban. Azt mondta, hogy kiközösítették a suliban a származása miatt, a táncról meg egyértelműen mondta, hogy nem tud, és nem is szeret. Remélem nem baj, hogy úgy mond "kijavítgatlak", de én így tudom. smileeee.gif biggrin.gif



dehogyis, nem baj : ) Ezeket nem én találtam ki, keresgéltem a neten, és ezt találtam. Amúgy igen azt is olvastam már, hogy kiközösítették...: SS
1 felhasználónak tetszik: Nyusssz01
2012. március 25. 09:59 #1095
nicol bellox
nicol bellox
Huncut
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.22.
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Offline offline
[quote=zsurika9899,2012.03.24. 21:33~2925160][quote=nicol bellox,2012.03.24. 17:32~2924181]Tények:


[b]Köszönő üzenetek:
köszii hogy felraktaad! nagyon tetszett blush.gif[/quote]



Nagyon szívesen : ) wink.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: zsurika9899
2012. március 25. 14:04 #1096
zsurika9899
zsurika9899
 
StátuszKöszönöm..a képet krechlpanna2000-től Imádom..ŁŁŁ
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.25.
Hozzászólás: 1066
Csatolások: 0
Azonosító: 149985
Offline offline
A fiúk könyve,én tuti megfogom venni ha majd magyarul is megjelenik! biggrin.gif
A Forever young c. könyv FEBRUÁR 17-ÉN jelent meg.
Kiadó: Harper Collins. A keménykötésű könyv 224 OLDALAS. Az előszót a fiúk mentora, Simon Cowell írta.

Öt fiú, öt hónap, egy hihetetlen álom. Őrültség arra gondolni, hogy öt hónappal ezelőtt még egyáltalán nem is ismertük egymást. Mi csak öt srác voltunk, az ország különböző részeiből, akik arról álmodoztak, hogy popsztárok lehessenek. Most már nem csak megtaláltuk a legjobb barátokat, de eljutottunk az X Factor végső döntőjéig és kaptunk egy lemezszerződést is! Ez olyan vad utazás, nehéz elhinni, hogy mindez igaz! Ez volt életünk legjobb időszaka, szórakozni a házban, a csínyek és játék a többiekkel, és hogy minden héten kiénekeltük a szívünket. A "Coming Together-ben" elmondjuk a történetünket saját szavainkkal: a hogyan jutottunk a "kiképzőtáborba", hogy milyen érzés a legizgalmasabb fiúbandának lenni az országban néhány hét alatt. Megtudhatod, milyen volt a színfalak mögött és a házban. Ez minden egyes rajongónak szól, mindenkinek, aki hitt bennünk, mert szeretnénk, ha tudnád, mi történt valójában utunkon és mi vált abból az öt normális srácból. Soha nem tudtuk volna megcsinálni nélkületek. Segítettetek nekünk, hogy az álmunk valóra válhasson!
http://onedirection.gportal.hu/portal/onedirection/image/gallery/1297165974_70.png

A könyv tele van rengeteg eddig nem látott képpel. Nagyon jól megszerkesztett és őszintén írt.
8 felhasználónak tetszik: DisneyFans, nicol bellox, LadyAlexa, kesty, itsmestella, pink_bunny, Amcs28, Small Selena .
2012. március 25. 14:06 #1097
- törölt felhasználó -    
http://data.whicdn.com/images/25425932/61c68646618f11e1a87612313804ec91_7_large.jpg

http://one-direction-fanfiction.blog.neon.hu/files/2012/02/tumblr_lzum6l0w3a1r8rvt0o2_500_large.gif

ezt imáádom:DDD
13 felhasználónak tetszik: DisneyFans, zsurika9899, nicol bellox, Nyusssz01, kesty, itsmestella, missyanikó7, pink_bunny, one direction zoé, Amcs28, Small Selena ., Lili0120, Evelin1D
2012. március 25. 15:14 #1098
x Maite_Sandra x
x Maite_Sandra x
anxious kitty
 
StátuszHope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.10.
Hozzászólás: 3074
Csatolások: 76
Azonosító: 143003
Offline offline
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/532371_386054961413623_352249428127510_1397743_2129438173_n.jpg
:'D
Hát végül is igaz biggrin.gif heart.gif
18 felhasználónak tetszik: Nyusssz01, brigicyy, kesty, nicol bellox, Lovelygirl98, Barbii, DisneyFans, Ade., MycySmiley, missyanikó7, EdInA0915, Andeeka, pink_bunny, one direction zoé, Amcs28, FruzShina., Small Selena ., Borcoskaa
2012. március 25. 15:23 #1099
Nyusssz01
Nyusssz01
visszatérő vendég
 
Státuszjust close your eyes and enjoy the roller coaster that is life. :)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.28.
Hozzászólás: 177
Csatolások: 3
Azonosító: 151842
Offline offline
Idézet (NatalyWoods @ 2012.03.24. 21:25)
Szerintem egyébként kéne csinálni Twitter-en egy trendet. Az jó lenne, hogy #HungaryWants1D. De akkor ki kellene tűzni egy időpontot, amikor egy csomó magyar directioner twit-teli ezt. smileeee.gif


ez tetszik. én egy ilyenben benne vagyok. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. március 25. 15:36 #1100
Vegas
Vegas
zseni
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.21.
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Offline offline
Tele van velük a hócipőm, még csak az kéne, hogy ide jöjjenek. Egyébként meg ne haragudjatok, de ez a petíciós ötlet baromi hülyeség, annyit mondok, hogy a petíció nem erre való, hogy ilyet követeljetek, főleg nem 12-14 éves fejjel, szóval szerintem ne ilyen dolgokra pocsékoljátok az időtöket. Bár azt úgy is ti döntitek el mivel foglalkoztok, de nem éri meg. mellow.gif

Carpe diem
3 felhasználónak tetszik: itsmedemz, Musegirl, adommyfandenagyon
970 oldal 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok