Idézet (Dorina1024 @ 2015.11.23. 20:28)
én imádom a csizmáit. sőt, olyannyira, hogy be is szereztem belőle egyet
nem röhög, együtt érez
imádom a feszes farmerjait. kiemeli a formás popsiját, meg a perfect lábait. nekem nincs bajom a stílusával, sőt imádom is. de ez... ez... mi?? annyira mintás, hogy golyózik a szemem tőle. ez az "elegáns" nadrág, nem áll jól neki. ami eláll a vádlijától. kövéríti. hogy talált rá egyáltalán? hazahozza, égetem el. katasztrófa. szeretem Harryt, ez nem fog változni, de könyörgöm, ne vegyen fel ilyen darabokat!
Véletlenül néztem be ide, nem tudom tényleg, mi a franc bajotok van, lehet, le leszek cseszve, de eskü, nekem rossz olvasni ezeket. Először is, igen, nekem is van olyan csizmám, vagyis hasonló, na mindegy, két éve olyat hordok utcára, imádom. Másodszor is, nem mindegy, mit vesz fel? Persze, mindenkinek van joga véleményt mondani róla, és nem akarok bunkó lenni, de úgy elhordjátok mindennek, mintha legalábbis valami bűnt követett volna el. Én megmosolyogtam. Megmosolyogtam, mert nyilván nem csak ráadták, hanem ő is belement, hogy ezt vegye fel. És ha ő így érzi jól magát, akkor nekem is jó. Felőlem aztán kukás zsákot is húzhatna magára, és sétálhatna azzal az utcán, akkor is iszonyatosan jól nézne ki és ugyanúgy imádnám. Igaz, kicsit olyan ebben a szerkóban, mint valami béna rodeóbohóc, de engem személy szerint nem zavar. Ránézek és ugyanúgy mosolygok, ahogy szoktam, mert nem az a lényeg, mi van rajta, hanem az, hogy ő Harry. Nyilván vannak olyan darabok, amik jobban állnak neki, de az, hogy ennyire ezen lovagoljatok, szerintem nem ér meg ennyit.
Na mindegy, bocsika, hogy bepofátlankodtam. Nekem mindenesetre ugyanolyan gyönyörű, akármit visel, és ugyanolyan jó érzéssel tölt el, ha ránézek, mint bármikor máskor.
szerk.: Amúgy bocsi, hogy ezt a kommentet idéztem, bármelyik másikat megtehettem volna, mert ugyanerről szól, csak jelezni akartam, hogy ezzel kapcsolatban írok.