Starity

One Direction

970 oldal 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. november 23. 19:38 #18401
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

StátuszAz igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4445
Csatolások: 248
Azonosító: 226010
Idézet (popcoorn @ 2015.11.23. 19:14)
Igen, ez valami szornyu. Es ezt ugy mondom, hogy eddig keves kiveteloel MINDEN tetszett amit rajta lattam. Pedig amilyen visszajelzeseket kapok, meg kap o a cipoirol... de ez mar nekem is sok. Kaprazik a szemem olyan sok minta van azon a nadragon rohog.gif

Azt hiszem mostanság nagyon arra koncetrált hogy egyedi stílusa legyen és most hogy az meg van észre sem vette hogy elveszítette valahol a stílus érzékét rohog.gif Ezt már akartam mondani a napokban, de kezdtem félni ha ezt kimondom megharagszatok laugh.gif blush.gif Pedig tényleg nem rosszból mondom, de ez katasztrófa mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12, White Soul, Dorina1024
2015. november 23. 19:51 #18402
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

StátuszTry to Choose love every single day
Hozzászólás: 4430
Csatolások: 35
Azonosító: 223039
Idézet (Klauflau @ 2015.11.23. 19:38)
Azt hiszem mostanság nagyon arra koncetrált hogy egyedi stílusa legyen és most hogy az meg van észre sem vette hogy elveszítette valahol a stílus érzékét rohog.gif  Ezt már akartam mondani a napokban, de kezdtem félni ha ezt kimondom megharagszatok laugh.gif  blush.gif Pedig tényleg nem rosszból mondom, de ez katasztrófa mellow.gif

Figyelj ami tény az tény..attól,hogy szeretjük,őt lehetnek bakijai,és ez tény,ezért ha valaki megharagszik nem lehet ép gondolkodású..nekem konkrétan röhögőgörcs volt az első fázisom aztán meg a wtf kép. wtf.gif És aztán meg az,hogy ez most komoly Harry hova lettél? search.gif Szóval voltak ilyen reakcióm aztán pedig csak megmosolyogtam ls közöltem vele a képernyőn keresztül,hogy ne haragudj,de ez borzasztó,ha én ott lettem volna veled,ezt nem veszed fel az egyszer biztos.Mindezt félretéve imádom tudjátok,de az öltözködés az egyik legszembetűnőbb dolog ez a Gucci cucc ahogy ő mondta,szerintem nem az ő stílusa..
3 felhasználónak tetszik: White Soul, Dorina1024, Klauflau
2015. november 23. 19:54 #18403
White Soul
White Soul
visszatérő vendég

Státusz"Tízszer tovább tart összerakni magadat, mint amennyi idő alatt szétesel."
Hozzászólás: 162
Csatolások: 0
Azonosító: 250587
Bocsánat, hogy most írok, és biztos hogy erről már beszéltetek.. De én hatalmasat csalódtam Zaynben. Mi az hogy ki kellett írnia a szart magából?? neki ez a négy év ennyi volt? Egy nagy szar?
Ez nem Zayn Malik. Én a régi Zaynt akarom. Nem azt mondom, hogy menjen vissza a bandába. De legyen végre egy normális ember.
2 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12, Klauflau
2015. november 23. 19:57 #18404
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.11.23. 19:51)
Figyelj ami tény az tény..attól,hogy szeretjük,őt lehetnek bakijai,és ez tény,ezért ha valaki megharagszik nem lehet ép gondolkodású..nekem konkrétan röhögőgörcs volt az első fázisom aztán meg a wtf kép. wtf.gif És aztán meg az,hogy ez most komoly Harry hova lettél? search.gif Szóval voltak ilyen reakcióm aztán pedig csak megmosolyogtam ls közöltem vele a képernyőn keresztül,hogy ne haragudj,de ez borzasztó,ha én ott lettem volna veled,ezt nem veszed fel az egyszer biztos.Mindezt félretéve imádom tudjátok,de az öltözködés az egyik legszembetűnőbb dolog ez a Gucci cucc ahogy ő mondta,szerintem nem az ő stílusa..

Igen ez szerintem is egy katasztrofa. Es Klauval is teljes mertekben egyet ertek. Es en nem haragszok meg, tisztaban vagyok azzal, hogx Harry kepes neha tulzasokba esni... szerintem az egesz voros szonyeges cuccon az o bogatyai vagy mi a jo eg ez volt a legrosszabb rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12, White Soul, Klauflau
2015. november 23. 20:00 #18405
- törölt felhasználó -    
Idézet (White Soul @ 2015.11.23. 19:54)
Bocsánat, hogy most írok, és biztos hogy erről már beszéltetek.. De én hatalmasat csalódtam Zaynben. Mi az hogy ki kellett írnia a szart magából?? neki ez a négy év ennyi volt? Egy nagy szar?
Ez nem Zayn Malik. Én a régi Zaynt akarom. Nem azt mondom, hogy menjen vissza a bandába. De legyen végre egy normális ember.

En szeretem Zaynt. Es tisztelem azert amiert fel merte vallalni valamilyen modon... (khm) azt hogy ki akar lepni. De ez az interju engem is nagyon meglepett. Leginkabb az a resz, hogy sullyedo hajo. Mi?? Sullyedo? Na en azon a ponton azt sem tudtam mit csinaljak. Ndm tudom ezt hogy ertette, ugy hogy a szunet tonkre teszi oket, vagy hogy ha o nincs, semmi az egesz banda, de egy kis pihenes egyaltalan nem a veget jelenti a dolgoknak. Es nem bantaskent, de az uj albumuk valamu eszmeletlen lett nelkule is. Ez az interju nagyon, nagyon meglepett, es kicsit csalodtam Zayn-ben.
3 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12, White Soul, Klauflau
2015. november 23. 20:05 #18406
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

StátuszTry to Choose love every single day
Hozzászólás: 4430
Csatolások: 35
Azonosító: 223039
Idézet (popcoorn @ 2015.11.23. 20:00)
En szeretem Zaynt. Es tisztelem azert amiert fel merte vallalni valamilyen modon... (khm) azt hogy ki akar lepni. De ez az interju engem is nagyon meglepett. Leginkabb az a resz, hogy sullyedo hajo. Mi?? Sullyedo? Na en azon a ponton azt sem tudtam mit csinaljak. Ndm tudom ezt hogy ertette, ugy hogy a szunet tonkre teszi oket, vagy hogy ha o nincs, semmi az egesz banda, de egy kis pihenes egyaltalan nem a veget jelenti a dolgoknak. Es nem bantaskent, de az uj albumuk valamu eszmeletlen lett nelkule is. Ez az interju nagyon, nagyon meglepett, es kicsit csalodtam Zayn-ben.

Na igen ez az utolsó dolog amit vártam volna tőle..azt hittem legalább nem kezd el nagy okoskodni,persze ne higgyétek azt,hogy nem tisztelem Zaynt,de azt hiszem ez már mindennek a teteje,nem elég,hogy kilép,de még be is szólogat,mintha ő lenne a nem tudom én ki.. huh.gif

Group hug.. heart.gif

http://49.media.tumblr.com/5fa95ff32e2eb50347b87fef3b4939a6/tumblr_ny927awZLX1sqsp7io1_500.gif
5 felhasználónak tetszik: White Soul, Zsófia Hemmings, Dorina1024, Klauflau, Rusher Girl 007
2015. november 23. 20:28 #18407
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3781
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Idézet (popcoorn @ 2015.11.23. 15:00)
Harry kedves. Szögezzünk le valamit. Én elfogadtam a cipőidet. Annyira, hogy már rendesen tetszenek, még az olyan csicsásak is. De. Ezek a nadrágok engem kikészítenek. Ne. Ez finoman szólva is szörnyű. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ez nem tetszik.
Btw: véleményem szerint Niallnek irtózatosan jól áll a szemüveg heart.gif

én imádom a csizmáit. sőt, olyannyira, hogy be is szereztem belőle egyet rohog.gif nem röhög, együtt érez rolleyes.gif
imádom a feszes farmerjait. kiemeli a formás popsiját, meg a perfect lábait. nekem nincs bajom a stílusával, sőt imádom is. de ez... ez... mi?? annyira mintás, hogy golyózik a szemem tőle. ez az "elegáns" nadrág, nem áll jól neki. ami eláll a vádlijától. kövéríti. hogy talált rá egyáltalán? hazahozza, égetem el. katasztrófa. szeretem Harryt, ez nem fog változni, de könyörgöm, ne vegyen fel ilyen darabokat!
2 felhasználónak tetszik: Klauflau, Rory gilmore 12
2015. november 23. 21:31 #18408
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Emberek !!! Louis het van nem pedig Harry het!!! Bocsi a bunkosagert
2015. november 24. 06:54 #18409
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kincses Bogi @ 2015.11.23. 21:31)
Emberek !!! Louis het van nem pedig Harry het!!! Bocsi a bunkosagert

Igen, Lou remekul festett azon a dijatadon rolleyes.gif
Igazan raszolhatott volna Harryre mikor eldontotte hogy azt a viragmintas katasztrofat veszi fel...
2015. november 24. 07:09 #18410
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Jezusom .En azt olvastam h raugortam volna Harryte _nevet.gif _nevet.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12
2015. november 24. 10:28 #18411
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

Idézet (Kincses Bogi @ 2015.11.24. 07:09)
Jezusom .En azt olvastam h raugortam volna Harryre  _nevet.gif  _nevet.gif  rohog.gif

2015. november 24. 17:32 #18412
- törölt felhasználó -    
Emberkek! Levaltottak Harry kepet heart.gif mit ne mondjak, jobban tetszik, de mindenhogy jol nez ki.
2015. november 24. 19:49 #18413
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

wink.gif wink.gif wink.gif oh ,lefogadom neked meg puceron is tetszene
2015. november 25. 07:40 #18414
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kincses Bogi @ 2015.11.24. 19:49)
wink.gif wink.gif wink.gif oh ,lefogadom neked meg puceron is tetszene

Jaj hat nekem mindenhogy jo rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Kincses Bogi, Klauflau, Rory gilmore 12
2015. november 25. 19:20 #18415
- törölt felhasználó -    
Payno kepet is lecsereltek, meg reggel heart.gif
2015. november 26. 16:14 #18416
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dorina1024 @ 2015.11.23. 20:28)
én imádom a csizmáit. sőt, olyannyira, hogy be is szereztem belőle egyet  rohog.gif nem röhög, együtt érez  rolleyes.gif 
imádom a feszes farmerjait. kiemeli a formás popsiját, meg a perfect lábait. nekem nincs bajom a stílusával, sőt imádom is. de ez... ez... mi?? annyira mintás, hogy golyózik a szemem tőle. ez az "elegáns" nadrág, nem áll jól neki. ami eláll a vádlijától. kövéríti. hogy talált rá egyáltalán? hazahozza, égetem el. katasztrófa. szeretem Harryt, ez nem fog változni, de könyörgöm, ne vegyen fel ilyen darabokat!

Véletlenül néztem be ide, nem tudom tényleg, mi a franc bajotok van, lehet, le leszek cseszve, de eskü, nekem rossz olvasni ezeket. Először is, igen, nekem is van olyan csizmám, vagyis hasonló, na mindegy, két éve olyat hordok utcára, imádom. Másodszor is, nem mindegy, mit vesz fel? Persze, mindenkinek van joga véleményt mondani róla, és nem akarok bunkó lenni, de úgy elhordjátok mindennek, mintha legalábbis valami bűnt követett volna el. Én megmosolyogtam. Megmosolyogtam, mert nyilván nem csak ráadták, hanem ő is belement, hogy ezt vegye fel. És ha ő így érzi jól magát, akkor nekem is jó. Felőlem aztán kukás zsákot is húzhatna magára, és sétálhatna azzal az utcán, akkor is iszonyatosan jól nézne ki és ugyanúgy imádnám. Igaz, kicsit olyan ebben a szerkóban, mint valami béna rodeóbohóc, de engem személy szerint nem zavar. Ránézek és ugyanúgy mosolygok, ahogy szoktam, mert nem az a lényeg, mi van rajta, hanem az, hogy ő Harry. Nyilván vannak olyan darabok, amik jobban állnak neki, de az, hogy ennyire ezen lovagoljatok, szerintem nem ér meg ennyit. rolleyes.gif Na mindegy, bocsika, hogy bepofátlankodtam. Nekem mindenesetre ugyanolyan gyönyörű, akármit visel, és ugyanolyan jó érzéssel tölt el, ha ránézek, mint bármikor máskor.
szerk.: Amúgy bocsi, hogy ezt a kommentet idéztem, bármelyik másikat megtehettem volna, mert ugyanerről szól, csak jelezni akartam, hogy ezzel kapcsolatban írok.
2015. november 26. 16:14 #18417
TVD1
TVD1
psychopath^^

StátuszMy eyes were loking for you, so I found u....Well, I know you're there**
Hozzászólás: 1324
Csatolások: 15
Azonosító: 244352
http://orig08.deviantart.net/6410/f/2014/011/e/b/collage_tumblr_louis_tomlinson_by_zkt1tutos-d71soms.jpg
Bocsi. ezt máshogy nem tudtam elküldeni mert meghülyült a gépem
3 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12, Kincses Bogi, Klauflau
2015. november 26. 16:30 #18418
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

Ur isten de cuki <3 <3
2015. november 27. 09:45 #18419
- törölt felhasználó -    
Nektek megvan már a Made in the A.M. cd-jük?
1 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12
2015. november 27. 13:45 #18420
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hugii 570 @ 2015.11.26. 16:14)
Véletlenül néztem be ide, nem tudom tényleg, mi a franc bajotok van, lehet, le leszek cseszve, de eskü, nekem rossz olvasni ezeket. Először is, igen, nekem is van olyan csizmám, vagyis hasonló, na mindegy, két éve olyat hordok utcára, imádom. Másodszor is, nem mindegy, mit vesz fel? Persze, mindenkinek van joga véleményt mondani róla, és nem akarok bunkó lenni, de úgy elhordjátok mindennek, mintha legalábbis valami bűnt követett volna el. Én megmosolyogtam. Megmosolyogtam, mert nyilván nem csak ráadták, hanem ő is belement, hogy ezt vegye fel. És ha ő így érzi jól magát, akkor nekem is jó. Felőlem aztán kukás zsákot is húzhatna magára, és sétálhatna azzal az utcán, akkor is iszonyatosan jól nézne ki és ugyanúgy imádnám. Igaz, kicsit olyan ebben a szerkóban, mint valami béna rodeóbohóc, de engem személy szerint nem zavar. Ránézek és ugyanúgy mosolygok, ahogy szoktam, mert nem az a lényeg, mi van rajta, hanem az, hogy ő Harry. Nyilván vannak olyan darabok, amik jobban állnak neki, de az, hogy ennyire ezen lovagoljatok, szerintem nem ér meg ennyit.  rolleyes.gif Na mindegy, bocsika, hogy bepofátlankodtam. Nekem mindenesetre ugyanolyan gyönyörű, akármit visel, és ugyanolyan jó érzéssel tölt el, ha ránézek, mint bármikor máskor.
szerk.: Amúgy bocsi, hogy ezt a kommentet idéztem, bármelyik másikat megtehettem volna, mert ugyanerről szól, csak jelezni akartam, hogy ezzel kapcsolatban írok.

Igazad van, fogalmazzunk ugy, hogy nem ez volt a legjobb ruha amit eddig hasonlo esemenyeken viselt rohog.gif wink.gif
970 oldal 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok