Starity

One Direction

970 oldal 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. január 20. 17:30 #19101
Rusher Girl 007
Rusher Girl 007

Státusz"yesterday,love was such an easy game to play..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 770
Csatolások: 0
Azonosító: 246453
Idézet (Kincses Bogi @ 2016.01.20. 16:16)
Sziasztok drága directionereim!

Szia:)
2016. január 22. 15:34 #19102
TVD1
TVD1
psychopath^^

StátuszMy eyes were loking for you, so I found u....Well, I know you're there**
Hozzászólás: 1324
Csatolások: 15
Azonosító: 244352
Itt vagyok! Again!
Kicsit hosszú idő telt el mióta legutóbb itt voltam. Hogy vagytok?
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/2f/38/36/2f38367fd1bf78225783bf103eb715c2.jpg
1 felhasználónak tetszik: Kyra1999
2016. január 23. 14:23 #19103
SexyStyles
SexyStyles
új tag

Státusz“With your love nobody can drag me down”
Hozzászólás: 9
Azonosító: 247672
Sziasztok,Directionerek! Nem bánnátok ha csatlakoznák? blush.gif
2016. január 23. 21:56 #19104
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Idézet (SexyStyles @ 2016.01.23. 14:23)
Sziasztok,Directionerek! Nem bánnátok ha csatlakoznák?  blush.gif

Dehogy,mièrt bánnánk? De règ beszèlgettünk itt biggrin.gif
2016. január 23. 22:16 #19105
SexyStyles
SexyStyles
új tag

Idézet (Kincses Bogi @ 2016.01.23. 21:56)
Dehogy,mièrt  bánnánk? De règ beszèlgettünk itt biggrin.gif

biggrin.gif
2016. január 24. 11:17 #19106
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Elcsépelt téma már ugyan, de most, hogy itt van a fórum és tudok bele írni ki szeretném kérni a véleményeteket egy eléggé fontos dologról:
Nem tudom ti mennyire követitek nyomon az ilyesfajta eseményeket, de a rajongótábor egy része éppen azon háborog, hogy Louis kisfia hivatalosan is a világra jött. A központi problémájuk pedig az, hogy mivel Louis, hogy kifinomultan és nőiesen fogalmazzak szexuális kapcsolatot létesített, Brianával, aki ráadásul a fiút is megszülte, nem mellesleg pedig bizonyítottan Louisé a gyerek, a Larry Stylinson hivatalosan is véget ért.
Én soha sem voltam shipper, egy ideig még vicces volt a dolog, mostanra azonban szerintem megint olyan méreteket öltött amik már egyáltalán nem voltak viccesek és amelyek már enyhén szólva is a fiúk magánéletét sértették.
Itt jöttök képbe ti. Ti mit gondoltok erről az egészről, csak gondoltam megkérdezem, ha már olyan sokan vannak azon a véleményen hogy ezzel a Larry dolog kimúlt és hogy innentől fogva némelyek azt sem tudják mit kezdjenek az életükkel. Megoszlanak a vélemények a babát illetően, én tulajdonképpen örülök neki és várom már, hogy posztoljanak róla néhány fotót, csak hogy lássuk kire ütött inkább a gyerek. Szóval ti hogyan vélekedtek a dologról, esetleg ez lesz majd a következő fűszál, amibe a shipperek kapaszkodnak?
A Twitteren már tegnap óta trendel a "Larry"... thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12
2016. január 24. 11:37 #19107
SexyStyles
SexyStyles
új tag

Idézet (Pityang @ 2016.01.24. 11:17)
Elcsépelt téma már ugyan, de most, hogy itt van a fórum és tudok bele írni ki szeretném kérni a véleményeteket egy eléggé fontos dologról:
Nem tudom ti mennyire követitek nyomon az ilyesfajta eseményeket, de a rajongótábor egy része éppen azon háborog, hogy Louis kisfia hivatalosan is a világra jött. A központi problémájuk pedig az, hogy mivel Louis, hogy kifinomultan és nőiesen fogalmazzak szexuális kapcsolatot létesített, Brianával, aki ráadásul a fiút is megszülte, nem mellesleg pedig bizonyítottan Louisé a gyerek, a Larry Stylinson hivatalosan is véget ért. 
Én soha sem voltam shipper, egy ideig még vicces volt a dolog, mostanra azonban szerintem megint olyan méreteket öltött amik már egyáltalán nem voltak viccesek és amelyek már enyhén szólva is a fiúk magánéletét sértették. 
Itt jöttök képbe ti. Ti mit gondoltok erről az egészről, csak gondoltam megkérdezem, ha már olyan sokan vannak azon a véleményen hogy ezzel a Larry dolog kimúlt és hogy innentől fogva némelyek azt sem tudják mit kezdjenek az életükkel. Megoszlanak a vélemények a babát illetően, én tulajdonképpen örülök neki és várom már, hogy posztoljanak róla néhány fotót, csak hogy lássuk kire ütött inkább a gyerek. Szóval ti hogyan vélekedtek a dologról, esetleg ez lesz majd a következő fűszál, amibe a shipperek kapaszkodnak? 
A Twitteren már tegnap óta trendel a "Larry"...  thumbsup.gif

Én is így vagyok evvel a Larrys dologgal,ha fel megyek Twitterre csak a Larry Stylinsont látom hogy RIP Larry,meg hogy Larry is still real,és elegem van már ebből... Bár én nem vagyok biztos ebben a gyerek dologban mivel szintén a Twitteren láttam hogy azt állítság a Modest szerveszte meg az ügyet meg hogy már akkor mért nem írt a többi 1D tag hogy "Congratulations Louis" vagy valami... Bár én nem tudom, nem szólok bele a magánéletükbe...
1 felhasználónak tetszik: Pityang
2016. január 24. 12:21 #19108
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Egy valamit nem èrtek!
2016. január 24. 12:57 #19109
SexyStyles
SexyStyles
új tag

Idézet (Kincses Bogi @ 2016.01.24. 12:21)
Egy valamit nem èrtek!

Mondjad! wink.gif
2016. január 24. 14:20 #19110
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

Na azt nem ertem,hogy ha Louisnak felesege lesz akkor nem csinalnak majd gyereket,vagy mi? Mert h nezni ki az h 2 gyereke lenne de 2 kulonbozo notol?
Kiveve ha nem Briana lesz a felesege.
1 felhasználónak tetszik: Pityang
2016. január 24. 14:22 #19111
SexyStyles
SexyStyles
új tag

Idézet (Kincses Bogi @ 2016.01.24. 14:20)
Na azt nem ertem,hogy ha Louisnak felesege lesz akkor nem csinalnak majd gyereket,vagy mi? Mert h nezni ki az h 2 gyereke lenne de 2 kulonbozo notol?
Kiveve ha nem Briana lesz a felesege.

Ez tényleg furcsa dolog,még nem is gondoltam rá... mellow.gif ohmy.gif
2016. január 24. 14:23 #19112
Stellare
Stellare
visszatérő vendég

Státusz¤ A logó alól az egó kilátszik¤
Hozzászólás: 105
Azonosító: 253414
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy csak így betoppanok, és hosszú monológba kezdek, de már nem bírom magamban tartani.
Nem mondom, hogy én vagyok a legnagyobb directioner a Földön, sőt még csak fannak se mondanám magam. Szeretem a srácok jó pár dalát, de ezen kívül nem követem az életüket, viszont van egy dolog ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül.
Ez pedig, a fandom egy részének, a Louis kisfiához való hozzáállása.
Hogyan lehet gyűlölni egy aprócska gyermeket?!
Miért kell tönkretenni egy újonnan alakult család örömét?!
Még ha nem is tervezett baba volt...pontosan ezért kellene támogatni Louist. Mert egy "hibát"(amit lehet azóta mindketten bánnak) felvállal, úgy, ahogyan egy felnőtthöz illik. Ez az a dolog, amiért fel kell rá nézni, és tisztelni kell őt.
Az ő feladata most az lenne, hogy megmutassa, ennek az aprócska, a világon minden újra rácsodálkozó gyermeknek, hogy a világ jó, és az élet csodálatos.
Elhitetni vele, hogy a nap is érte kel fel, minden hajnalban. Megmutatni neki, hogy milyen sokszínű, és csodálatos ez a világ. Biztosítani arról, hogy bármi lehet belőle, ha felnő...lehet orvos, pilóta vagy űrhajós. Körbe utazhatja a Földet és segíthet majd másokon...és sokszor majd rajta fognak segíteni.
Megtanítani neki az élet értékét, és az élet szeretetét. Hogy tisztelje önmagát és a mások életét... Hogy élni JÓ...ehelyett pedig kénytelen eldugni őt a világ elől, hogy ne érezze a felé irányuló gyűlöletet, amit nem érdemel meg.
Azt mondják hogy a 1D és a directionerek egy család...de ez nem család...egy család együtt örül egy új életnek. Egy család támogatja tagokat, akkor is ha azok hibáznak. Ez önzőség. Mert most is velük kell törődni, és nem a gyermekkel.
Annak a pici fiúcskának mosolyt és örömöt kellene látnia, amikor kinyitja a szemeit, nem gyűlöletet, megvetést, és az Édesanyja könnyeit.
Mert bármennyire is fáj, Briana Louis fiának az anyja.Lehet őt gyűlölni, megvetni, utálni, de ezen változtatni már nem lehet. Őket már örökre összeköti ez az új élet.
Támogatni kellene inkább őket, nem még több terhet rájuk rakni.
Sajnálom, hogy ilyen hosszú lett, és tudom, hogy ti a fandom nem eme részébe tartoztok, de jó volt ezeket leírni. Köszönöm ha elolvastátok smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Kyra1999, forever.romanci, White Soul
2016. január 24. 14:29 #19113
SexyStyles
SexyStyles
új tag

Idézet (Stellare @ 2016.01.24. 14:23)
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy csak így betoppanok, és hosszú monológba kezdek, de már nem bírom magamban tartani.
Nem mondom, hogy én vagyok a legnagyobb directioner a Földön, sőt még csak fannak se mondanám magam. Szeretem a srácok jó pár dalát, de ezen kívül nem követem az életüket, viszont van egy dolog ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül.
Még ha nem is tervezett baba volt...pontosan ezért kellene támogatni Louist. Mert egy "hibát"(amit lehet azóta mindketten bánnak) felvállal, úgy, ahogyan egy felnőtthöz illik. Ez az a dolog, amiért fel kell rá nézni, és tisztelni kell őt.
Az ő feladata most az lenne, hogy megmutassa, ennek az aprócska, a világon minden újra rácsodálkozó gyermeknek, hogy a világ jó, és az élet csodálatos. 
Elhitetni vele, hogy a nap is érte kel fel, minden hajnalban. Megmutatni neki, hogy milyen sokszínű, és csodálatos ez a világ. Biztosítani arról, hogy bármi lehet belőle, ha felnő...lehet orvos, pilóta vagy űrhajós. Körbe utazhatja a Földet és segíthet majd másokon...és sokszor majd rajta fognak segíteni. 
Megtanítani neki az élet értékét, és az élet szeretetét. Hogy tisztelje önmagát és a mások életét... Hogy élni JÓ...ehelyett pedig kénytelen eldugni őt a világ elől, hogy ne érezze a felé irányuló gyűlöletet, amit nem érdemel meg. 
Azt mondják hogy a 1D és a directionerek egy család...de ez nem család...egy család együtt örül egy új életnek. Egy család támogatja tagokat, akkor is ha azok hibáznak. Ez önzőség. Mert most is velük kell törődni, és nem a gyermekkel. 
Annak a pici fiúcskának mosolyt és örömöt kellene látnia, amikor kinyitja a szemeit, nem gyűlöletet, megvetést, és az Édesanyja könnyeit.
Mert bármennyire is fáj, Briana Louis fiának az anyja.Lehet őt gyűlölni, megvetni, utálni, de ezen változtatni már nem lehet. Őket már örökre összeköti ez az új élet.   
Sajnálom, hogy ilyen hosszú lett, és tudom, hogy ti a fandom nem eme részébe tartoztok, de jó volt ezeket leírni. Köszönöm ha elolvastátok smileeee.gif

Teljesen egyetértek!!!! wink.gif
2016. január 24. 19:33 #19114
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Idézet (Stellare @ 2016.01.24. 14:23)

Tudod nem szeretnék most fellengzős, világmegváltó monológokba fogni a témát illetően, hiszen lehet hogy sokak szemében pedig én nem vagyok a mintarajongó, de annyit azért hozzá tudnék szólni a témához, hogy mostanában rengetegszer lettünk próbára téve. Itt is csak azt látni, hogy a 1D-család melyik része az, amely képes örülni a fiúk örömének. Nem hinném, hogy Louis megbánta volna a dolgot, hiszen ő maga mondtam hogy egyszer mindenképpen akar majd gyerekeket, hát tessék, meg is jött az első smileeee.gif Sokan pontosan azért akadtak ki, mert csak barátok, mert minden bizonnyal baleset történt, mert lehet hogy még nem voltak készen minderre és hogy milyen családban fog felnőni egy be nem tervezett gyerek, aki ráadásul abban a tudatban fog felnőni, hogy miközben az apja támogatja őt, turnézik is, más barátnői is vannak, és ha majd egyszer felnő kérdőre fogja vonni az apját, hogy miért nem képes teljes értékű apaként viselkedni, hiszen nem normális a szituáció, amelyben az apád és az anyád nem alkotnak egy párt. Be kell vallanom ez nekem is kicsit furának tűnik.
Hogy hogyan képes valaki máris utálni egy gyereket, holott sem kép, sem semmi más nem került még róla, vagy hogy hogyan lehet valaki annyira elvetemült, hogy utáljon egy csecsemőt, akin még lóg a köldökzsinór, az számomra továbbra is rejtély. Sok oka lehet. De abban biztos vagyok hogy azok, akik a rajongótábor részét képezik azok szeretni fogják a gyereket, ahogyan szeretjük a One Directionhöz köthető összes gyereket, Luxot vagy Theot, nem hinném hogy a kicsi Tomlinson csak azért, mert a neve Tomlinson kivételt kellene hogy képezzen ez alól...
2 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12, forever.romanci
2016. január 24. 19:50 #19115
- törölt felhasználó -    
Pityang, egyet értek.
1 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12
2016. január 26. 18:49 #19117
SexyStyles
SexyStyles
új tag

https://www.youtube.com/watch?v=yjmp8CoZBIo Remélem sikerül megdöntenünk a rekordot... wub.gif
2016. január 26. 19:08 #19118
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
http://www.vevo.com/watch/one-direction/History/GB1101501579

Te... szentséges... szűz... mária... szent... józsef.... meg amit akarsz.... w00t.gif wub.gif ooo.gif clapping.gif cray.gif drool.gif pompom.gif Jó, ezekből is elég volt, a lényeg, hogy ha meg akarjuk dönteni a rekordot (Twitteren máris mi tartjuk a trendet a #1DHistoryVideo hastaggel) - és ki ne akarná megdönteni az összes létező rekordot a fiúk kedvéért? - akkor minden egyes lejátszás számít Vevon... nem akarunk új rekordot dönteni? biggrin.gif biggrin.gif
2016. január 29. 13:50 #19119
- törölt felhasználó -    
Zayn első klipje.
Nekem a dal nagyon tetszik, a klip... hát elmegy. De ízlések és pofonok. Valamint Gigivel nagyon cukik ^.^
2016. január 29. 14:34 #19120
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Idézet (popcoorn @ 2016.01.29. 13:50)
Zayn első klipje.
Nekem a dal nagyon tetszik, a klip... hát elmegy. De ízlések és pofonok. Valamint Gigivel nagyon cukik ^.^

Hát... azt hiszem ennél nagyobbat csak akkor szoktak csalódni az emberek amikor a hűtőben lévő fagyis dobozban pörköltet találnak... cry.gif
970 oldal 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok