Starity

One Direction

970 oldal 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. január 29. 16:04 #19121
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pityang @ 2016.01.29. 14:34)
Hát... azt hiszem ennél nagyobbat csak akkor szoktak csalódni az emberek amikor a hűtőben lévő fagyis dobozban pörköltet találnak...  cry.gif

Nem a legjobb, szerintem tudott volna jobbat is... de elso probalkozas 'egyedul'
2016. január 29. 22:06 #19122
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 755
Csatolások: 0
Azonosító: 243873
Idézet (popcoorn @ 2016.01.29. 16:04)
Nem a legjobb, szerintem tudott volna jobbat is... de elso probalkozas 'egyedul'

Hát... na igen. Talán fejlődik majd még egy keveset, vagy nem tudom, mindenesetre... nos igen, ha bárkit érdekel én hozzászóltam a klippremier cikk alatt a dologhoz, hosszú, de szerintem aki ismer az tudja hogy mennyire szeretek hosszú és mindenre kiterjedő regényeket írni egész dolgokról, amiket két mondatban meg lehetne fogalmazni, szóval... szóval ja, csináltam magamnak egy kicsi reklámot biggrin.gif Viccet félretéve lehet hogy csak az első próbálkozás volt ilyen rossz és a második már jobb lesz, talán ki kell hogy forrjon a stílusa vagy mittomén... mindegy is.
2016. január 30. 19:27 #19123
TVD1
TVD1
psychopath^^

StátuszMy eyes were loking for you, so I found u....Well, I know you're there**
Hozzászólás: 1324
Csatolások: 15
Azonosító: 244352
Nekem mindenesetre nagyon tetszett. Igaz tényleg tudodt volna jobbat, de ez a szám nekem nagyon bejön. wub.gif
2016. január 31. 19:41 #19124
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
És whohooo, Harry holnap már 22! Anyám, holnap mindenképpen számítanotok kell majd tőlem valahol valami nagyon hosszú és nagyon nyálas szövegre, hogy mi mindent köszönök neki és mi minden miatt vagyok hálás hogy egyáltalán a világon van, holnap még csak rám se nézzetek, nem fogjátok kibírni, csöpögni fog a nyáltól! biggrin.gif biggrin.gif _nevet.gif yahoo.gif
1 felhasználónak tetszik: Kincses Bogi
2016. február 01. 11:07 #19125
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Boldog Születésnapot Harry ! heart.gif heart.gif heart.gif

http://www1.pictures.zimbio.com/mp/CdUjEaRoVSUl.jpg
2016. február 01. 17:40 #19126
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
És... hát igen. Nem is tudom hol kezdjem, hogy mennyire jó érzés és mennyire borzalmas érzés egyszerre hogy Harry máris 22 éve él a földön, én pedig vele, hogy milyen furcsa teljes értékű rajongóként megélni a születésnapját. Olyan sok mindent köszönhetek neki máris, és még olyan sok mindent fogok majd megköszönni neki, hiszen Harry csodálatos ember és mindig is az lesz. És igazából fogalmam sincs, hogy hogyan fejezzem ki azt a mérhetetlen szeretet, amit iránta érzek, csak annyit tudok mondani hogy borzalmasan hálás vagyok Istennek, amiért közénk küldött egy igazi angyalt. Mindig szeretek arra a hülye véleményemre hivatkozni Harryről, viszont nem lenne szívem teleírni itt egy egész oldalnyi helyet, mert... mert nem és kész. Kicsit kínos lenne, nem? smileeee.gif Abban azt hiszem már mindent leírtam, hogy miért szeretem őt ennyire, hogy mit köszönhetek neki, hogy milyen sok új világlátással gazdagított engem a viselkedése, milyen sok csodálatos dolgot tett amiért halálosan szeretem őt. Kívánom hogy ha nem is most, egyszer majd elmondhassam neki személyesen is mindezt és találkozhassak vele, még ha akkor már idősebb is lesz és mindenki arról is fog áradozni hogy a "Little Cupcake", a banda legfiatalabb tagja sem marad örökké fiatal. Mert hát persze ő sem marad örökké fiatal, egyszer majd ő is beáll a vénemberek sorába, addig is nagyon-nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok az én megtestesült göndör hősömnek, amiért egészen idáig velem rontotta a levegőt ezen a bolygón, és remélem még nagyon sokáig itt is lesz.
És yeah, sikerült megállítani a megállíthatatlannak hitt nyáltengert, köszönöm Istennek és Jézusnak és mindenki másnak, pedig még csak nem is vagyok hívő! biggrin.gif
2016. február 01. 17:55 #19127
- törölt felhasználó -    
Tényleg nagyon nagyon szeretném, ha nem neheztelnétek rám, emiatt, de ez mit jelent?
2016. február 01. 21:43 #19128
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Idézet (popcoorn @ 2016.02.01. 17:55)
Tényleg nagyon nagyon szeretném, ha nem neheztelnétek rám, emiatt, de ez mit jelent?

Wow, wow, wow, mi a fene történt, nem vagyok fent egy napig és hirtelen minden megőrül?! Harry manegmentet váltott? Mi a fene?! ohmy.gif Öhm... bocs... szóval a managment menedzselte őket, ő "gondozta" a fiúkat, ő irányította minden lépésüket, hogy úgy mondjam, tulajdonképpen úgy kell elképzelni hogy megmondja nekik, hogy mit tehetnek és mondhatnak a nyilvánosság előtt és mit nem. De mi ez, mi az hogy felmondott nála?! unsure.gif És a fiúk is managment nélkül maradtak? Wow, wow, de tényleg, mi folyik itt, mi ez az új őrület, de tényleg?! Már úgy értem... ha felmondott akkor persze érthető, de miért pont a lemezszerződésük lejárta előtt? Már úgy értem, ez azért mégis csak... furcsa, vagy nem? Harry épp most készül az első szólóalbumának rögzítésére, tehát ha nem ugyan azzal a managmenttel akarja elkezdeni a szólókarriert - már úgy értem ezt az egy évnyit - akkor azt meg tudom érteni, mert ha a magagment ugyan az, akkor a szünetben sem tudja bontogatni a szárnyait, mert hát... mert hát ha egy kalap alatt veszik a fiúkkal akkor valamilyen szinten nem szólózik, ezt még meg is tudom érteni. De akkor... akkor hogyan lesz maj 2017-ben, akkor majd visszamegy hozzá, vagy keresnek közösen egy új managmentet, vagy mi a fene van most?! blink.gif unsure.gif unsure.gif
2016. február 01. 21:49 #19129
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Oh, az megvan hogy a Larrysek megint arra gyanakodnak hogy most hogy Harry felmondott a managmentnél Harry és Louis között újra lehet kapcsolat, amit a managment eddig elnyomott? Csak most olvastam utána (gyors informálódó vagyok) szóval... hogy vagytok ezzel? Nekem alapjában véve addig semmi bajom a Larryvel, ameddig nem a fiúk barátságát veszélyezteti, de ahhoz nem tudom hogy hogyan állnék ha kiderülne, hogy a Larry tényleg igazi. Nekem nincs kimondott bajom a melegekkel, és hát mivel mind a kettejüket szeretem, biztosan el tudnám fogadni a dolgot (ha tényleg igaz és nem csak egy újabb hatalmas kamusztori az egész, amit a fanok beképzelnek maguknak) csak azért mégis... öt év után jön ki a dolog? Vagy most...? Totálisan össze vagyok zavarodva per pillanat...
2016. február 01. 22:48 #19130
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Pityang @ 2016.02.01. 21:49)
Oh, az megvan hogy a Larrysek megint arra gyanakodnak hogy most hogy Harry felmondott a managmentnél Harry és Louis között újra lehet kapcsolat, amit a managment eddig elnyomott? Csak most olvastam utána (gyors informálódó vagyok) szóval... hogy vagytok ezzel? Nekem alapjában véve addig semmi bajom a Larryvel, ameddig nem a fiúk barátságát veszélyezteti, de ahhoz nem tudom hogy hogyan állnék ha kiderülne, hogy a Larry tényleg igazi. Nekem nincs kimondott bajom a melegekkel, és hát mivel mind a kettejüket szeretem, biztosan el tudnám fogadni a dolgot (ha tényleg igaz és nem csak egy újabb hatalmas kamusztori az egész, amit a fanok beképzelnek maguknak) csak azért mégis... öt év után jön ki a dolog? Vagy most...? Totálisan össze vagyok zavarodva per pillanat...

A Larry az egy rajongók által kreált dolog és elég kislányos is. Már rég nem aktuális, de nagyon sokan le vannak ragadva.
2016. február 02. 08:58 #19131
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Idézet (Lambika @ 2016.02.01. 22:48)
A Larry az egy rajongók által kreált dolog és elég kislányos is. Már rég nem aktuális, de nagyon sokan le vannak ragadva.

Tudom én, azt nem is mondtam hogy shipper vagyok vagy hasonló, pusztán meglepett. Egyébként meg a kitaláltság is csak attól függ, hogy hogyan értelmezed a Larry kifejezést
2016. február 02. 10:22 #19132
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Pityang @ 2016.02.02. 08:58)
Tudom én, azt nem is mondtam hogy shipper vagyok vagy hasonló, pusztán meglepett. Egyébként meg a kitaláltság is csak attól függ, hogy hogyan értelmezed a Larry kifejezést

Tudod a többség úgy vallja, hogy ők ketten együtt járnak, csak el kell titkolniuk a kapcsolatukat a Modest miatt. Ha ez így lenne, nem derült volna ki? Ezt így nem lehet titkolni, hisz bármikor lebukhatnak és meg is történt volna. Akkor tényleg lettek volna jelek, nem pedig csak a kreációs jelek, amiket ők elképzeltek maguknak. Úgy gondolom, hogy az ilyen Larry shipperek álomvilágban élnek és önmagukat csapják be. Sokak szerint csak barátság volt köztük a kezdeteknél, ami számomra egy kicsit furcsa volt. Az is lehetett egy kisebb marketingfogás, hogy még cukibbnak tűnjenek, mert érdekes módon ennek a barátságnak egyik napról a másikra vége lett, pont mikor imodzs váltás történt 2012 végén, 2013 elején.
Azok az ostobák mindenféle elméleteket kreálnak, hogy Louis gyereke csak kamu és az a kép is ps. Ennél nagyobb ostobaságot nem is nagyon olvastam még. Ha tényleg igazuk lenne, akkor már igazi babával pózólni, nem szerkesztenének össze. Mindenféle elméletek vannak erről. Egyébként valahol azt olvastam, hogy nem is az övé a gyerek. Hogy igaz vagy nem, az majd a későbbiekben derül ki.
2016. február 02. 10:32 #19133
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Idézet (Lambika @ 2016.02.02. 10:22)
Tudod a többség úgy vallja, hogy ők ketten együtt járnak, csak el kell titkolniuk a kapcsolatukat a Modest miatt. Ha ez így lenne, nem derült volna ki? Ezt így nem lehet titkolni, hisz bármikor lebukhatnak és meg is történt volna. Akkor tényleg lettek volna jelek, nem pedig csak a kreációs jelek, amiket ők elképzeltek maguknak. Úgy gondolom, hogy az ilyen Larry shipperek álomvilágban élnek és önmagukat csapják be. Sokak szerint csak barátság volt köztük a kezdeteknél, ami számomra egy kicsit furcsa volt. Az is lehetett egy kisebb marketingfogás, hogy még cukibbnak tűnjenek, mert érdekes módon ennek a barátságnak egyik napról a másikra vége lett, pont mikor imodzs váltás történt 2012 végén, 2013 elején. 
Azok az ostobák mindenféle elméleteket kreálnak, hogy Louis gyereke csak kamu és az a kép is ps. Ennél nagyobb ostobaságot nem is nagyon olvastam még. Ha tényleg igazuk lenne, akkor már igazi babával pózólni, nem szerkesztenének össze. Mindenféle elméletek vannak erről. Egyébként valahol azt olvastam, hogy nem is az övé a gyerek. Hogy igaz vagy nem, az majd a későbbiekben derül ki.

Hű, Lambika,tudsz te kedves is lenni és jót írni a fiúkról ha szeretnél . Ez szép tőled biggrin.gif smileeee.gif
2016. február 02. 12:24 #19134
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Idézet (Lambika @ 2016.02.02. 10:22)

Én hiszek abban hogy barátok voltak, a Modest soha sem volt azonban az a fajta, aki eltűrte volna a hasonló pletykákat. Nekem a hardcore shipperekkel van csak bajom, ha a Larryt a barátság értelmében használod és arra gondolsz a Larry szócska alatt, lehet benne reláció. Ha azt mondod Narry akkor sem arra gondolsz hogy Harry és Niall egy párt alkotnának, ez is csak a barátság. A rajongóknak is vannak ilyen nagyon furcsa elméleteik a bandán belüli barátságokat illetően... Én nem gondolom hogy marketingfogás lett volna az egész, sokkal inkább a Modestre gyanakszom, hiszen amikor nagyon elfajultak a Larrys pletykák az első dolog, ami történt az az volt hogy hirtelen már egyáltalán nem lehetett őket együtt látni.Nem ültek interjúnál egymás mellett, nem néztek egymásra, nem értek egymásra, miért? Mert a Modest ki akarta küszöbölni az esetleges Larrys pletykák felröppenését. Gondolj csak bele mennyire felkapták az ominózus "Larry ölelés"-t az OTRA végén. Egyébként szerintem a gyerek az övé, mégis mi oka lenne hazudni? Én nem hiszek a Larryben mint románcban, mert egyikük sem meleg, viszont sajnálom őket amiért ennyire szét lettek választva, csupán azért mert néhány elvetemült shipper nem tud leszállni a témáról. a Larry a 2010-11-es éves slágere volt, nekem így 2016-ban már kicsit elavult...
2016. február 02. 13:25 #19135
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Kincses Bogi @ 2016.02.02. 10:32)
Hű, Lambika,tudsz te kedves is lenni és jót írni a fiúkról ha szeretnél . Ez szép tőled  biggrin.gif  smileeee.gif

Mert ahol normális beszélgetést látok és nem elvakultságot, ott eleve ösztönből én is normális vagyok. Mert az elvakultságtól és a rózsaszín ködtől falnak tudnék menni. Itt normális beszélgetést láttam, gondoltam hozzászólok wink.gif
2016. február 02. 13:30 #19136
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Pityang @ 2016.02.02. 12:24)
Én hiszek abban hogy barátok voltak, a Modest soha sem volt azonban az a fajta, aki eltűrte volna a hasonló pletykákat. Nekem a hardcore shipperekkel van csak bajom, ha a Larryt a barátság értelmében használod és arra gondolsz a Larry szócska alatt, lehet benne reláció. Ha azt mondod Narry akkor sem arra gondolsz hogy Harry és Niall egy párt alkotnának, ez is csak a barátság. A rajongóknak is vannak ilyen nagyon furcsa elméleteik a bandán belüli barátságokat illetően... Én nem gondolom hogy marketingfogás lett volna az egész, sokkal inkább a Modestre gyanakszom, hiszen amikor nagyon elfajultak a Larrys pletykák az első dolog, ami történt az az volt hogy hirtelen már egyáltalán nem lehetett őket együtt látni.Nem ültek interjúnál egymás mellett, nem néztek egymásra, nem értek egymásra, miért? Mert a Modest ki akarta küszöbölni az esetleges Larrys pletykák felröppenését. Gondolj csak bele mennyire felkapták az ominózus "Larry ölelés"-t az OTRA végén. Egyébként szerintem a gyerek az övé, mégis mi oka lenne hazudni? Én nem hiszek a Larryben mint románcban, mert egyikük sem meleg, viszont sajnálom őket amiért ennyire szét lettek választva, csupán azért mert néhány elvetemült shipper nem tud leszállni a témáról. a Larry a 2010-11-es éves slágere volt, nekem így 2016-ban már kicsit elavult...

Végre valaki aki szintén elavultnak látja Larryt. Persze az is igaz lehet, amit te mondasz, de az is amit én. Ezt pontosan soha nem tudjuk meg, ezt csak ők tudják. Innentől kezdve meg csak találgatni és elmélkedni lehet. Gondolom azt is, hogy a Larry botrány jól jött a Modestnek, hogy minél többen beszéljenek róla és minél több rajongó legyen. Sok olyat ismertem akik csak Larry miatt lettek rajongók. De az is lehet hogy neked van igazad.
Louis nem gondolnám, hogy hazudna a gyerek dologban, mindössze annyi, hogy a lánynak több partnere is lehetett akkoriban, mert simán elképzelhető ez is. Ezt sem lehet tudni, de majd idővel ez is kiderül, mint minden más. (talán a Larry dologról hogy mi volt a teljes igazság, talán nem, de annyi biztos, hogy nem voltak együtt, úgy mint szerelmes pár)
Ha a másik topicban megbántottalak volna, akkor elnézést kérek, én azt az elvakult rajongókra értettem, illetve a kislányokra akik rögtön személyeskedni kezdenek ha valami olyat ír valaki, ami nekik nem tetszik. Vannak normális rajongók is, találkoztam én olyannal. A másikban is leírtam ezt, meg, hogy te tudsz normálisan érvelni és el lehet veled beszélgetni. wink.gif
2016. február 02. 13:40 #19137
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Idézet (Lambika @ 2016.02.02. 13:30)
Végre valaki aki szintén elavultnak látja Larryt. Persze az is igaz lehet, amit te mondasz, de az is amit én. Ezt pontosan soha nem tudjuk meg, ezt csak ők tudják. Innentől kezdve meg csak találgatni és elmélkedni lehet. Gondolom azt is, hogy a Larry botrány jól jött a Modestnek, hogy minél többen beszéljenek róla és minél több rajongó legyen. Sok olyat ismertem akik csak Larry miatt lettek rajongók. De az is lehet hogy neked van igazad. 
Louis nem gondolnám, hogy hazudna a gyerek dologban, mindössze annyi, hogy a lánynak több partnere is lehetett akkoriban, mert simán elképzelhető ez is. Ezt sem lehet tudni, de majd idővel ez is kiderül, mint minden más. (talán a Larry dologról hogy mi volt a teljes igazság, talán nem, de annyi biztos, hogy nem voltak együtt, úgy mint szerelmes pár)
Ha a másik topicban megbántottalak volna, akkor elnézést kérek, én azt az elvakult rajongókra értettem, illetve a kislányokra akik rögtön személyeskedni kezdenek ha valami olyat ír valaki, ami nekik nem tetszik. Vannak normális rajongók is, találkoztam én olyannal. A másikban is leírtam ezt, meg, hogy te tudsz normálisan érvelni és el lehet veled beszélgetni.  wink.gif

Megbántottságról szó sincs smileeee.gif Egyébként szerintem felesleges elnézést kérned a véleményedért, láttam, hogy sokan hangoztatják hogy negatív véleményed van sok dologról, mindenesetre ha ez a tiéd akkor ez a tiéd, ezen nincs mit szégyellni. Egyébként igen, az nekem sem kimondottan jön be ha valaki érvelés nélkül vélekedik valamiről, olyan érzésem van tőle néha mintha csak kényszerből csinálná az egészet, mindenesetre mint mondtad vannak kivételek. Persze ezt nem arra értem, ha valaki odaírja valami alá hogy őt szereti és őt szereti és bízik benne és hasonlók, de értem hogy mire gondolsz, sőt, talán még egyet is tudok veled érteni smileeee.gif

2016. február 02. 13:58 #19138
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Pityang @ 2016.02.02. 13:40)
Megbántottságról szó sincs smileeee.gif Egyébként szerintem felesleges elnézést kérned a véleményedért, láttam, hogy sokan hangoztatják hogy negatív véleményed van sok dologról, mindenesetre ha ez a tiéd akkor ez a tiéd, ezen nincs mit szégyellni. Egyébként igen, az nekem sem kimondottan jön be ha valaki érvelés nélkül vélekedik valamiről, olyan érzésem van tőle néha mintha csak kényszerből csinálná az egészet, mindenesetre mint mondtad vannak kivételek. Persze ezt nem arra értem, ha valaki odaírja valami alá hogy őt szereti és őt szereti és bízik benne és hasonlók, de értem hogy mire gondolsz, sőt, talán még egyet is tudok veled érteni smileeee.gif

Nem baj ha valaki szeret valakit, de ne elvakultan tegye. És sokan azt gondolják, hogy az 1D tagja tökéletesek, akár az Istenek és nincs egyetlen egy hibájuk se. Elvakultak. Ha valaki felvázolja az igazat, annak neki esnek és elhordják mindennek az illetőt. A 12 évesek ezt szokták ám csinálni mad.gif
És nagyon idegesítőek tudnak lenni, ezért is írom nekik, hogy kislányok... mert kislányosan viselkednek unsure.gif
2016. február 02. 18:56 #19139
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Idézet (Lambika @ 2016.02.02. 13:58)
Nem baj ha valaki szeret valakit, de ne elvakultan tegye. És sokan azt gondolják, hogy az 1D tagja tökéletesek, akár az Istenek és nincs egyetlen egy hibájuk se. Elvakultak. Ha valaki felvázolja az igazat, annak neki esnek és elhordják mindennek az illetőt. A 12 évesek ezt szokták ám csinálni  mad.gif 
És nagyon idegesítőek tudnak lenni, ezért is írom nekik, hogy kislányok... mert kislányosan viselkednek  unsure.gif

Korral jár... gondolom... vagy nem, nem tudom, még én is abba a korosztályba esem amiről te beszélsz, szóval furcsa úgy érvelni hogy közben akár én is beleeshetek abba a kategóriába, amit le épp leírtál _nevet.gif Mindegy is... Azzal szerintem egyébként odáig nincs is semmi baj, ha istenítik őket, úgy értem... néha talán én is pontosan ezt csinálom, nem tudom pontosan meddig tart a szeretet és mettől a ponttól kezdődik az istenítés, de egészen addig ameddig tiszteli az illető a másik véleményét, aki mondjuk nem szereti őt vagy ez esetben őket annyira, addig csinálja csak nyugodtan. Azt egyébként szintén nem értem hogy miért kell valakit elhordani mindennek, ha nem egyezik a két vélemény, ha negatív akkor hagyd figyelmen kívül, vagy ha válaszolni akarsz akkor tedd finoman. Vagy legalább indokold meg. De ahogyan elmondtad, valóban kislányos néha a viselkedés, amit egyesek tanúsítanak az oldalon, szerencsére még a 1D-rajongók között is csak nagyon kevés példát tudok erre felhozni, a legtöbben azért valamilyen szinten próbálnak tartani egy bizonyos színvonalat. biggrin.gif
2016. február 02. 20:15 #19140
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Pityang @ 2016.02.02. 18:56)
Korral jár... gondolom... vagy nem, nem tudom, még én is abba a korosztályba esem amiről te beszélsz, szóval furcsa úgy érvelni hogy közben akár én is beleeshetek abba a kategóriába, amit le épp leírtál  _nevet.gif Mindegy is... Azzal szerintem egyébként odáig nincs is semmi baj, ha istenítik őket, úgy értem... néha talán én is pontosan ezt csinálom, nem tudom pontosan meddig tart a szeretet és mettől a ponttól kezdődik az istenítés, de egészen addig ameddig tiszteli az illető a másik véleményét, aki mondjuk nem szereti őt vagy ez esetben őket annyira, addig csinálja csak nyugodtan. Azt egyébként szintén nem értem hogy miért kell valakit elhordani mindennek, ha nem egyezik a két vélemény, ha negatív akkor hagyd figyelmen kívül, vagy ha válaszolni akarsz akkor tedd finoman. Vagy legalább indokold meg. De ahogyan elmondtad, valóban kislányos néha a viselkedés, amit egyesek tanúsítanak az oldalon, szerencsére még a 1D-rajongók között is csak nagyon kevés példát tudok erre felhozni, a legtöbben azért valamilyen szinten próbálnak tartani egy bizonyos színvonalat.  biggrin.gif

Hát igen reméljük. Meg nem képesek felfogni, hogy semmi sem tart örökké, egyszer minden jónak vége. Tudom te is azt vallod, hogy vissza fognak térni, de gondolom nem hiszed azt hogy örökké együtt lesznek, halálukig, mert vannak akik ebben a hitben élnek és komolyan is gondolják. Azért az merész kijelentés volt a részedről, hogy ismered Harryt. Nyilván pénzért csinálja ő is, mert az emberek is pénzért dolgoznak. Miért baj ha pénzért csinálja? Minden embert motivál a pénz, mindenki életében szerepet kap, mindenki a pénz után megy. Ez egy emberi tulajdonság. Pénz nélkül nem lehet élni.
970 oldal 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok