Idézet (Pityang @ 2016.02.02. 12:24)
Én hiszek abban hogy barátok voltak, a Modest soha sem volt azonban az a fajta, aki eltűrte volna a hasonló pletykákat. Nekem a hardcore shipperekkel van csak bajom, ha a Larryt a barátság értelmében használod és arra gondolsz a Larry szócska alatt, lehet benne reláció. Ha azt mondod Narry akkor sem arra gondolsz hogy Harry és Niall egy párt alkotnának, ez is csak a barátság. A rajongóknak is vannak ilyen nagyon furcsa elméleteik a bandán belüli barátságokat illetően... Én nem gondolom hogy marketingfogás lett volna az egész, sokkal inkább a Modestre gyanakszom, hiszen amikor nagyon elfajultak a Larrys pletykák az első dolog, ami történt az az volt hogy hirtelen már egyáltalán nem lehetett őket együtt látni.Nem ültek interjúnál egymás mellett, nem néztek egymásra, nem értek egymásra, miért? Mert a Modest ki akarta küszöbölni az esetleges Larrys pletykák felröppenését. Gondolj csak bele mennyire felkapták az ominózus "Larry ölelés"-t az OTRA végén. Egyébként szerintem a gyerek az övé, mégis mi oka lenne hazudni? Én nem hiszek a Larryben mint románcban, mert egyikük sem meleg, viszont sajnálom őket amiért ennyire szét lettek választva, csupán azért mert néhány elvetemült shipper nem tud leszállni a témáról. a Larry a 2010-11-es éves slágere volt, nekem így 2016-ban már kicsit elavult...
Végre valaki aki szintén elavultnak látja Larryt. Persze az is igaz lehet, amit te mondasz, de az is amit én. Ezt pontosan soha nem tudjuk meg, ezt csak ők tudják. Innentől kezdve meg csak találgatni és elmélkedni lehet. Gondolom azt is, hogy a Larry botrány jól jött a Modestnek, hogy minél többen beszéljenek róla és minél több rajongó legyen. Sok olyat ismertem akik csak Larry miatt lettek rajongók. De az is lehet hogy neked van igazad.
Louis nem gondolnám, hogy hazudna a gyerek dologban, mindössze annyi, hogy a lánynak több partnere is lehetett akkoriban, mert simán elképzelhető ez is. Ezt sem lehet tudni, de majd idővel ez is kiderül, mint minden más. (talán a Larry dologról hogy mi volt a teljes igazság, talán nem, de annyi biztos, hogy nem voltak együtt, úgy mint szerelmes pár)
Ha a másik topicban megbántottalak volna, akkor elnézést kérek, én azt az elvakult rajongókra értettem, illetve a kislányokra akik rögtön személyeskedni kezdenek ha valami olyat ír valaki, ami nekik nem tetszik. Vannak normális rajongók is, találkoztam én olyannal. A másikban is leírtam ezt, meg, hogy te tudsz normálisan érvelni és el lehet veled beszélgetni.