A nézők számára Csenge és Peti voltak a legszimpatikusabb pár, ők nyerték meg az ÖsszeEsküvőket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csenge és Peti nyerték az ÖsszeEsküvőket
2011. december 17. 11:40
![]() |
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 ![]() |
Ez nem volt igazságos ! Csak azért nyerték meg mert az apja meg vette neki a szavazatokat !
2011. december 17. 11:41
Gratulálok nekik,én az elejétől kezdve nekik szurkoltam nagyon helyesek együtt! : )
2011. december 17. 11:46
![]() |
Kingaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 157408 ![]() |
Annyira szánalom..
Az világon semmit nem csináltak!!! Ez egy játék is volt. Szánalom ez az egész.....
KiKi is biztos sokat perkált azért, h a kislánya nyerje meg
Nem adok nekik 2 hónapot se ! 
Az elején tudtam, h ők fogják megnyerni... Mitől voltak ők jobbak? EGY okot mondjatok!
SEMMIBEN! Nevetséges.. :S
Az világon semmit nem csináltak!!! Ez egy játék is volt. Szánalom ez az egész.....
KiKi is biztos sokat perkált azért, h a kislánya nyerje meg

Az elején tudtam, h ők fogják megnyerni... Mitől voltak ők jobbak? EGY okot mondjatok!

2011. december 17. 12:00
![]() |
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1060 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 ![]() |
Én már az elején megmondtam, hogy ők nyerik meg. Ők voltak a legnormálisabbak és a legszimpatikusabbk. Ők megérdemelték a győzelmet egyedül! Gratulálok nekik!
2011. december 17. 12:01
![]() |
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 ![]() |
Hát ezt már az elején tudni lehetett...De jó, hogy már ezeknek a szutykoknak is van adatlapjuk...:/ Örülök, hogy vége van ennek a műsornak.
2011. december 17. 12:06
![]() |
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 ![]() |
Akkora kamu volt ez az egész... Úgyis csak addig szeretik egymást míg megkapják a nyereményt.
2011. december 17. 12:11
hát igen én mondjuk azt hittem Alekosz nyeri majd meg úgyis 80 milliót perkáltak neki a műsorért és a csatornaváltásért meglepődtem hogy nem ő nyert.
2011. december 17. 12:17
Még csak bele sem néztem ebbe a sz_rba.Hála a jó égnek!

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
Új klipje nem tetszett az egyháznak.

Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
A szeme és az orra lett gyanús.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.

Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
A színésznő korábban szintén hasonló nyilatkozatot tett.