Csenge és Peti nyerték az ÖsszeEsküvőket
2011. december 17. 12:21
Balekosz milyen durcás lett -.-' Most komolyan azt hiszi, h ő mindent megnyerhet? Idióta -.-'
Niko meg Ricsi megérdemelte ezt a pofáraesést! Két szánalmas senkiházi! Ott nyalták egymást a kamera előtt, egyszerűen undorító volt!
Gratulálok Csengének és Petinek, örülök, h ők nyertek! Remélem, nagyon sokáig együtt lesznek!
Egyébként meg mit háborogtok? -.-' Inkább nyerte volna meg a másik két pár a versenyt? Meg sztem Kiki bízott annyira a lányában, h nem csinált ilyet!
Niko meg Ricsi megérdemelte ezt a pofáraesést! Két szánalmas senkiházi! Ott nyalták egymást a kamera előtt, egyszerűen undorító volt!
Gratulálok Csengének és Petinek, örülök, h ők nyertek! Remélem, nagyon sokáig együtt lesznek!
Egyébként meg mit háborogtok? -.-' Inkább nyerte volna meg a másik két pár a versenyt? Meg sztem Kiki bízott annyira a lányában, h nem csinált ilyet!
2011. december 17. 12:37
gratulálok nekik nagyon helyesek együtt győzött a normális emberek
2011. december 17. 12:40
Biztos voltam benne hogy ők nyerik meg oylan cukíík..
2011. december 17. 12:43
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
Nagyon nagyon sok boldogságot nekik:) Nagyon cukik együtt:D
2011. december 17. 12:58
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline |
nem birom ezt a csajt de azért szépek együtt
2011. december 17. 13:00
Nem igazán néztem a műsort....Csengét nem szeretem, de tényleg ők voltak együtt a legaranyosabbak
2011. december 17. 13:04
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Hát igen megrendezett ''szerelem''. Amúgy is csak annyit fűznék hozzá, hogy Nikoék legszebb pillanataiban minden percben csókolóztak, ezek pedig kb. 2× szóval ennyit a nagy szerelemről. Csenge drága csak az apjának akart megfelelni..Szánalmas.
2011. december 17. 13:17
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline |
wow..azthittem nikóék nyerik meg.csak belenéztem amig alekosz kiesett.annak nagyon örültem.jol pofáraesett hehe..azt meg senkise higgye hogy itt bármelyik kapcsolat majd tartós lesz
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.