Dalpremier: Adam Lambert — Better Than I know Myself
2011. december 17. 13:31
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
úrsiten ;o ez nagyon jó.♥
2011. december 17. 13:34
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
nekem tetszik.
2011. december 17. 13:37
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12642 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Zoeey @ 2011.12.17. 12:16)
Süty.. neked semmi sem tetszik.
_ToTo_ hát mit ne mondjak... felkerült egyszer a teljes dal a YT-ra amit aztán le is tiltottak. utána Adam megunta, és felrakta a hivatalos oldalára is. Problem?
_ToTo_ hát mit ne mondjak... felkerült egyszer a teljes dal a YT-ra amit aztán le is tiltottak. utána Adam megunta, és felrakta a hivatalos oldalára is. Problem?
Marketinges kiszivárogtatás bazzeg, neve is van, mert teljesen tudatos a dolog. A problem az, hogy ezt benyaljátok, semmi más.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. december 17. 14:14
|
|
Helcsiancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 160234 offline
|
Nem az igazi Adam de azért jóóó!!!
2011. december 17. 17:03
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Kedvenc dalom<3:$ annyira szépen énekli...gyáá*--*
2011. december 17. 19:03
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Adam kiváló munkát végzett, és valóban a dal nagyszerű lett. Engem személyesen meglepne, ha a szám nem jelenne meg a slágerlistákon, hiszen arra született - ez az első hallás után világossá vált számomra. Dr. Luke producálása alatt elég biztosra ment: mindent belerakattak Adammel a dalba, amivel tuti befutó lehet az egész világon. Már-már idegesítően fülbemászó és a szerelemről szól egy kíváló vokállal.
Egyébként pedig a For Your Entertainment Adam egyik legjobb száma. De aki eleve nem kedveli - nem értem, miért szól hozzá ahhoz a cikkhez, amely vele kapcsolatos...
Egyébként pedig a For Your Entertainment Adam egyik legjobb száma. De aki eleve nem kedveli - nem értem, miért szól hozzá ahhoz a cikkhez, amely vele kapcsolatos...
1 felhasználónak tetszik:
Ági5
2011. december 17. 19:18
nem az igaziiiiiii????????????
miccsoda???
hiszen annyira érezhető a dalbam adam, még ha furán is hangzik
imádommmmm
miccsoda???
hiszen annyira érezhető a dalbam adam, még ha furán is hangzik
imádommmmm
2011. december 18. 00:01
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Nekem ez nem tetszik annyira.
Szerintem ez nem olyan Adam-es. Ez már túl tucat nekem. Remélem a lemezen jobb számok is lesznek, mert ez nem jött be. A FYE-et imádtam, voltak rajta tényleg rohadt jó számok, és nagyon megszerettem Adam-et. Remélem nem kell benne csalódnom, mert tényleg nagyon tehetséges.
2011. december 18. 22:18
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Nekem nagyon tetszik örülök hogy egy lassú számot választott első kislemeznek
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.