Adam Lambert már régóta készül új single-jének bemutatására, ám ez négy nappal a premier előtt kiszivárgott, így nem volt más választás, közzétették a hivatalos csatornán is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Adam Lambert — Better Than I know Myself
2011. december 17. 11:49
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Tényleg nem lehetett ítélni az előzetesből, én is azt hittem tucat lesz, de közbe meg nagyon jó
Adam-ben mégse csalódunk soha, úgyhogy várom már a többi számot is az új lemezen
2011. december 17. 11:58
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ííííí de jó.
Imádom! ^^
Imádom! ^^
2011. december 17. 12:07
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12641 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Én még mindig azt mondom, hogy ez a dalpremier ekkor meg akkor - mindig csak tudatos szívatás. Elterjesztik, hogy kiszivárgott, így olyan érzést kelt az emberben, hogy jujdejó, elöbb hallhatom, mint a hivatalos megjelenés. Gyorsabban is terjed így, mintha már mindenhol kapni lehetne, mert azt hiszed olyat hallhatsz amit a többiek még nem - pedig mindenki más is ugyanúgy meghallgatja. És ez minden előadóra igaz. Sima PR fogás, semmi más. Ne mondja nekem senki, hogy nem tud vigyázni Adam (vagy akárki más) vagy a studió a saját dalára, ha akar. Ilyen nincs. Ők szivárogtatják ki, nem valami rejtélyes rosszakaró ...
Amúgy az MTV miért nyugtatta a népet? Csak nem megvolt már nekik az egész verzió, hogy azt mondják több van a dalban, mint az a 30 másodperc?
"ez a dal jobb, mint a Yor Your Entertainment összevetve" Annál a dalnál minden csak jobb lehet
Amúgy az MTV miért nyugtatta a népet? Csak nem megvolt már nekik az egész verzió, hogy azt mondják több van a dalban, mint az a 30 másodperc?
"ez a dal jobb, mint a Yor Your Entertainment összevetve" Annál a dalnál minden csak jobb lehet
2011. december 17. 12:10
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
hm nekem tetszik a dal
2011. december 17. 12:16
|
|
Zoeeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 161768 offline
|
Süty.. neked semmi sem tetszik.
_ToTo_ hát mit ne mondjak... felkerült egyszer a teljes dal a YT-ra amit aztán le is tiltottak. utána Adam megunta, és felrakta a hivatalos oldalára is. Problem?
_ToTo_ hát mit ne mondjak... felkerült egyszer a teljes dal a YT-ra amit aztán le is tiltottak. utána Adam megunta, és felrakta a hivatalos oldalára is. Problem?
2011. december 17. 12:48
_ToTo_ csak úgy megjegyezném, a For Your Entertainment is Claude Kelly-nek köszönhető többek között ; )
Amúgy engem elsőre megfogott ez a szám, a szövege gyönyörű, Adam hangjáról nem is beszélve. Azért az merész kijelentés, hogy az egész előző albumánál jobb lenne, ilyet max akkor mondhatunk, ha kijött a teljes Trespassing.
Amúgy engem elsőre megfogott ez a szám, a szövege gyönyörű, Adam hangjáról nem is beszélve. Azért az merész kijelentés, hogy az egész előző albumánál jobb lenne, ilyet max akkor mondhatunk, ha kijött a teljes Trespassing.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. december 17. 12:50
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Egyszerűen imádom. Tegnap én is belecsöppentem ebbe a 'na most meghallgassam-e' dilemmába, de végül nem tettem. Megérte, ugyanis egy nappal később már legálisan tehetem *-* Bevallom őszintén, a 28 másodperces előzetesnél megijedtem, ugyanis nem tetszett annyira, de most már nem félek. Úgy érzem, hogy ezzel a dallal együtt feltámadt az egész Glambert közösség. Jól megöltük a twittert :'D Ha ezzel Adam nem kerül fel a rádiós toplisták élére...Akkor semmivel se.
2011. december 17. 13:01
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Nagyon tetszik bár ez lassab de nagyon tetszik de remélem h lesza mi gyorsabb és legalább anynira jók lesznek mint a régebbi számai..tényleg az akis elözetes enm volt túl bizalom gerjesztő de végülis nagyon nagyon imádom
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.