Advent negyedik vasárnapjához érkeztünk, már csak hatot kell aludnunk december 24-éig. Lássunk néhány ötletet, amivel kellemesebbé tehetjük az ünnepi készülődést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Közeleg a karácsony
2011. december 18. 08:55
Imádom a karácsonyt
(de azért én betettem volna Lady Gaga - White Christmas ill. Christmas Tree c. dalát )
(de azért én betettem volna Lady Gaga - White Christmas ill. Christmas Tree c. dalát )
2011. december 18. 08:59
Annyira imádom a stílusodat, hallod-e Fantasztikus cikk lett, és nagyszerű tippekkel láttál el minket. Ami engem illet, a párom és édesapám ajándéka már megvan, ma még elintézek két embert, és hétfőre marad még ugyanennyi. Boltból és internetről vett dolgokkal ugyancsak találkozhattok nálam a fa alatt, sajna elég gyatra a kézügyességem, szóval örülhetnek a barátaim, hogy veszem az ajándékokat. De azok végtére is szívhez szólóak, vagy olyanok, amikre vágynak, vagy szükségük van rá. Apám például kidobta a kedvenc pulcsiját, mert őskori volt már, én pedig vettem neki egy újat, bár ruhadarabokat nem szeretek ajándékozni, általában mindig visszaviszik az emberek (általánosságban), hogy kicsi vagy nagy, vagy nem tetszik, stb. Idén nem állítok fát, mert abszolút nincs ünnepi hangulatom. ha majd esni fog a hó, minden bizonnyal kimegyek sétálni egy bögre teával a kezemben, és hallgatom, amint ropog a talpam alatt a hó, de szerintem erre februárig várhatunk. Talán megnézem idén a Reszkessetek, betörők!-et, és még a Négy karácsonyt, amire tavaly nem jutott idő, de azon kívül, hogy hókiflit sütök, nem lesz nagy karácsonyozás. Idén hidegen hagy.
2011. december 18. 09:12
Én is már karácsonyi hangulatban vok!!! Ténleg jó cikk!!!!!
2011. december 18. 09:28
Jó a cikk....Már nagyon várom a Karácsonyt!!!!!!!!!!!!!
2011. december 18. 09:31
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
Én bosszankodom az időjárás miatt, de nagyon. Remélem azért karácsonyra kapunk egy kis havat! Rettenetesen várom a karácsonyt, nálunk mindig gyönyörű a fa. Ma reggel amúgy karácsonyi hangulatom volt, jó érzés, csak elszomorít, hogy nekünk még szerdáig suli, és csak azután kezdődik a téli szünet.
2011. december 18. 09:39
Nagyon jó cikk lett, köszönet érte!!! Nekem még nincsen karácsonyi feelingem, de amint fent lesz a fa...Jah, és kaphatnánk egy kis havat is, bár én gyűlölöm a hideget, de mégis csak: a fehér karácsony az igazi!!!
2011. december 18. 09:41
Tejcikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.12. Hozzászólás: 335 Csatolások: 128 Azonosító: 158106 offline |
Úgy várom már a kedvenc ünnepem a Karácsonyt♥ remélem hogy fehér karink lesz! IGAZ nem vagyok olyan izgatott mint máskor de mégis. OLyan zavart vagyok kavarognak az érzések bennem
2011. december 18. 09:43
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
király a cikk én is nagyon szeretem a karácsonyt (:
2011. december 18. 09:49
kiskepikehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 479 Csatolások: 16478 Azonosító: 153838 offline |
jaj,de jó imádom a karácsonyt és a cikket is köszönöm.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni