Kocsis Tibor az X-Faktor győztese
2011. december 19. 06:21
Háth én nem igazán néztem az x-faktort, de egy két részbe belenéztem. Hát ő volt az akinek a legkevésbé szurkoltam, de ha ő nyert akkor gratulálok neki Szerintem tőle tehetségesebb emberek is voltak az x-faktorban !!!
2011. december 19. 06:24
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline |
Idézet (Vampire Lady @ 2011.12.18. 22:00)
_ToTo_ :
nem hinném,hogy neked jobb hangod lenne,mint Enikőnek,szóval szerintem ne kritizáld.Egy hamis hangot nem ejtett ki a száján!
nem hinném,hogy neked jobb hangod lenne,mint Enikőnek,szóval szerintem ne kritizáld.Egy hamis hangot nem ejtett ki a száján!
hát már ne haragudj.-.-" minden második másodperceben hamisan énekelt, és ezt nem azért mondom mert nem szeretem enikő,csak megváltozott és egy kiscit nagyob lett az egoja..
2011. december 19. 06:38
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
Végre, olyan nyert valamiben, aki megérdemelte. Nagyjából Caramelen, Rúzsa Magdin és Tóth Verán kívül ő az egyetlen, aki tehetségesen nyert meg egy tehetségkutatót. De gáz
Na mindegy, Tibi nagyon megérdemelte, az elejétől kezdve neki szurkoltam, nagyon tehetséges, kedves, alázatos fiú. Sok sikert kívánok neki továbbra is, teljesüljön minden vágya
Na mindegy, Tibi nagyon megérdemelte, az elejétől kezdve neki szurkoltam, nagyon tehetséges, kedves, alázatos fiú. Sok sikert kívánok neki továbbra is, teljesüljön minden vágya
2011. december 19. 06:46
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
Gratulálok! Megérdemelte a győzelmet:)
2011. december 19. 06:50
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Hú végre!Legalább nem látom többet az x faktorban,és így másnak is lesz esélye.Nem tudom,miért szeretik,de így a legjobb.Enikőnek nagyon örülök,már úgy is ő 2011 legjobb női hangja.
2011. december 19. 06:56
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline |
Garat mindenkinek az x-faktorban szép volt
2011. december 19. 07:00
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Szánalmas,hogy mindenkinek a tudtára adta,hogy nemél az anyja.Sokan szerintem csak ezzel akarták megvigasztalni.Én nagyon sajnálom,hogy nincs anyja már,és azt is sajnálom,hogy kappanhanggal és szatír kinézettel él.De én tudok neki örülni,mert akkor a további tehetségkutatókba nem jelentkezik,így esélyt ad másoknak is.Enikő a legjobb női hang 2011-ben.Kell még valami?Nem vesztett semmit.Számomra Gergő volt a legkiemelkedőbb,legsokoldalúbb.Na mindegy én neki is azért tudok örülni mint ahogy az előbb is leírtam "akkor a további tehetségkutatókba nem jelentkezik".Ennyi.
2011. december 19. 07:08
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline |
szóljaok már az előttem íróra! mi az, hogy szánalmas és hogy kappanhang? attól, hogy más volt a kedvenced (mellékesen gergőt én is szeretem) nem kell a másikat azért bántani, mert nem él az édesanyja. ez szerintem eleve nyilvánvaló volt és nem kellett bejelenteni. én szégyellném magam a helyedben, hogy ennyire nem titszteled az embereket. gartulálok neki, enikőnek és mindenkinek! szép volt
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
selena_taylor_fan
2011. december 19. 07:42
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline |
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2011.12.19. 07:00)
Szánalmas,hogy mindenkinek a tudtára adta,hogy nemél az anyja.Sokan szerintem csak ezzel akarták megvigasztalni.Én nagyon sajnálom,hogy nincs anyja már,és azt is sajnálom,hogy kappanhanggal és szatír kinézettel él.De én tudok neki örülni,mert akkor a további tehetségkutatókba nem jelentkezik,így esélyt ad másoknak is.Enikő a legjobb női hang 2011-ben.Kell még valami?Nem vesztett semmit.Számomra Gergő volt a legkiemelkedőbb,legsokoldalúbb.Na mindegy én neki is azért tudok örülni mint ahogy az előbb is leírtam "akkor a további tehetségkutatókba nem jelentkezik".Ennyi.
Szánalmas, hogy ilyen naiv vagy, hogy elhiszed ő akarta elhíresztelni, hogy nem él az anyja. Még véletlenül sem gondoltál rá, hogy a pénzéhes producerek az összes énekesből kifacsarták a titkaikat, a legfájóbb pontokat az életükben csak azért, hogy pénzt csináljanak belőle.
Nem ő az egyetlen tragikus háttérrel rendelkező induló, akivel történtek szörnyűségek.
De a te bajod ha nem vagy képes a dolgoknak mögé látni és csak fröcsögni a másikra ha nem tetszik ami történik.
Bocs, de szerintem undorító dolok erre kenni, hogy megnyerte.
2011. december 19. 07:43
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Eeez aaz!
Neki szurkoltam a kezdetektől és Tarány Tominak.*-*Számomra egyértelmű,hogy ő az X! Teljes szívemből gratulálok,mindenképpen megérdemelt győzelem volt. További sok sikert.
Neki szurkoltam a kezdetektől és Tarány Tominak.*-*Számomra egyértelmű,hogy ő az X! Teljes szívemből gratulálok,mindenképpen megérdemelt győzelem volt. További sok sikert.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 19. 07:48
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Jaj én úgy örültem hogy ő győzött
Nagyon megérdemelte
Nagyon megérdemelte
selena_taylor_fan
2011. december 19. 08:01
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2011.12.19.07:00)
Szánalmas,hogy mindenkinek a tudtára adta,hogy nemél az anyja.Sokan szerintem csak ezzel akarták megvigasztalni.
Szánalmas? Őszinte volt, ha úgy érezte, hogy ezt el kell mondania, el kellett mondania. Az ilyet nem szoktuk felhasználni a nyerés érdekében. Az nem Tibi lett volna. Ez segítette abban, hogy jól adja elő a számait, hogy édesanyjára gondolt vagy neki szánta a dalt. Megemlékezésnek hívják ilyet, ihletnek. Jót tett neki, hogy elmondta, és a dalnak is, hogy beleadott mindent.
Sokan szerintem csak ezzel akarták megvigasztalni.
Szerintem meg nem. Továbbra sem hiszem amúgy, hogy bármit is jelentenek a szavazatok és nem mi, hanem nyakkendő emberek odafent döntik el, hogy kinyerjen. Őket pedig ez nem érdekli, nem hatja meg. Amennyiben tévedek és tényleg számolnak szavazatokat, akkor Tibi azért nyert, mert jó hangja van és mindent belad a produkciókba, tehetséges és érzelmesen adja elő a dalokat. Ennél nem is kell több. Enikő hamiskás volt, Tibi jobb énekes. Tominak kellett volna amúgy megnyerni az X-Faktort.
Én nagyon sajnálom,hogy nincs anyja már,és azt is sajnálom,hogy kappanhanggal és szatír kinézettel él.
Ez az X-Faktor és nem a Top Modell leszek. Hallottad már azt a bölcsességet, hogy 'Gondolkozz mielőtt beszélsz'? Teljesen mindegy hogy néz ki, ez egy tehetségkutató. Az, hogy ki hogy néz ki, nem jelent semmit egy ilyen helyen, a hang számít egy énekesnél és nem a kinézet.
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.