A tavalyi évhez hasonlóan idén elkészült az a lista, mely a Twitter legnépszerűbb trendjeit szedi sorba. 2011-ben a legtöbb mikroblog bejegyzés – nem meglepő módon – Justin Bieber nevéhez fűződik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber a Twittert is uralja
2011. december 26. 14:20
Na...nem telik úgy el napom hogy ne vigyorogjon a képembe Dzsúsztin. -.-'' Egyébként itt egy újabb elmebeteg lista, semmi értelme, de azért csinálják.
2011. december 26. 14:20
Balog Lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 139269 offline |
MileyCyrus17 Örülhet neki!!
2011. december 26. 14:21
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
szerintem ez nem meglepő,hogy ő lett az első.már lassan 13 ezer tweetnél tart justin,szóval
valamint szinte minden nap benne van justin valahogy a TT-ben (trend topicban),volt olyan nap,hogy 3 trend fűződött az ő nevéhez.
én ezzel úgy vagyok,hogy ez csak egy közösségi oldal(amit imádok ),nem tulajdonítok olyan nagy jelentőséget a végeredménynek.
valamint szinte minden nap benne van justin valahogy a TT-ben (trend topicban),volt olyan nap,hogy 3 trend fűződött az ő nevéhez.
én ezzel úgy vagyok,hogy ez csak egy közösségi oldal(amit imádok ),nem tulajdonítok olyan nagy jelentőséget a végeredménynek.
2011. december 26. 14:35
Blair Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 165878 offline |
Justin Bieber most már elmehet a francba minden hol ő van!! Mindig csak róla írnak most már jó lenne témát váltani! >< Ez gyerek kiakasztó!
2011. december 26. 14:37
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Hát igen Justin, gratulálok! Megint letettél valamit az asztalra!!! ez igen:@
Azt nem tudom elképzelni, hogy mit lehet róla ennyit beszélni?! A tehetségéről biztosan nem!
Azt nem tudom elképzelni, hogy mit lehet róla ennyit beszélni?! A tehetségéről biztosan nem!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 26. 14:49
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline |
Hát ez nem meglepő.. ♥
2011. december 26. 14:56
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Soha sem értettem, hogy miért egy ilyen tehetségtelennek kell lenni a középpontban. Annyi sztár megérdemelni, hogy úgy körülrajongják, mint őt. Azok, akik tényleg tehetségesek, és letettek valamit az asztalra, nem csak ilyen erőlködő, nyávogó macskák, akiknek a farkukra léptek. Legyen szó énekesekről, énekesnőkről, színészekről, színésznőkről. Már elegem van ebből, hogy mennyire sztárolják a semmiért.
2011. december 26. 14:59
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
Hát gratulálok nekik,azért ez nem semmi:)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.