Az idősebbik korosztály bizonyára tisztában van a Salt'n'Pepa vagy az En Vogue nevezetű lánybandákkal, de a fiatalabbak csak dúdolják dalaikat, de általában fogalmuk sincs róla, hogy kik is valójában az előadók.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lánybandák a múlt árnyékából
2011. december 28. 04:11
Ez a cikk egyszerűen fenomenális!Gratulálok az írójának.
Bizony, ezeknek a lányoknak tényleg van tehetségük a zenéhez, a mai ''énekesenőkkel'' ellentétben(tisztelet a kivételeknek).Sokkal több elismerést érdemelnének, mint amennyit kaptak.Csak ajánlani tudom a dalaikat.Egyszerűen nem lehet bennük csalódni!
Bizony, ezeknek a lányoknak tényleg van tehetségük a zenéhez, a mai ''énekesenőkkel'' ellentétben(tisztelet a kivételeknek).Sokkal több elismerést érdemelnének, mint amennyit kaptak.Csak ajánlani tudom a dalaikat.Egyszerűen nem lehet bennük csalódni!
2011. december 28. 08:16
Liliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 341 Csatolások: 300 Azonosító: 137663 offline |
Én is gratulálok az írónak, mert a cikk nagyon jó lett. ezeket az előadókat nem is ismertem, mostanáig. Ők valóban tehetségesek, de a mai világban mindenki hangját valahogy meg lehet csinálni... Jó lenne ha az én korosztályom is hasonló zenéket szeretne nem csak az a sok elektronikus semmit...
2011. december 28. 10:06
Nagyon jó lett a cikk!
Ezek közül párat ismerek is És büszke vagyok arra, h ilyen, és ehhez hasonló tehetséges zenészek dalain nőttem fel! Sajnálom az utánam született generációt, de komolyan!
Ezek közül párat ismerek is És büszke vagyok arra, h ilyen, és ehhez hasonló tehetséges zenészek dalain nőttem fel! Sajnálom az utánam született generációt, de komolyan!
1 felhasználónak tetszik:
hummingbirdheartbeat
2011. december 28. 10:44
Wooooow ez a cikk ... Gratulálni tudok csak hozzá. Mást inkább nem is írok mert ezt a témát már úgyis kitárgyaltuk egy párszor.
1 felhasználónak tetszik:
hummingbirdheartbeat
2011. december 28. 11:23
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Nagyon jó cikk ebből néhányat még én is ismerek mind jó, és jobb mint néhány mai énekes, egyértelműen
2011. december 28. 11:36
Tiny7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.10. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 163614 offline |
Jó ilyen cikkeket olvasni Az együttesek nagy részére emlékszem is Sőt van néhány szám tőlük a telefonomon is Nagyon jó volt kicsit visszamenni az időbe. Sokkal jobbak voltak azok a bandák.
2011. december 28. 11:44
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 798 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 offline |
Én véleményem szerint NAGYON JÓ a cikk, de a számok nagyon rosszak :S Kivéve az utolsó. <3 (és félre értés ne essen ezt nem azért mondom, mert én csak a mai tuctuc zenéit szeretem. Nem.)
2011. december 28. 12:40
Néhányat ismerek belőlük.De a Destiny's Child-ot szoktam a legtöbbször hallgatni.
2011. december 28. 15:04
Gratulálok a cikkhez, jólesett, mint egy elismerés Ezek a lányok megérdemelnék, hogy többen foglalkozzanak velük, mert a tehetségük/hangjuk igenis meg van hozzá, és legszíveseebn sírva fakadnék (vagy vadul forgatnám a szemeimet), amikor a mai autotune-os, tucc-tuccos zajjal dúsított zenékre rávágják, hogy R'n'B, csak azért, mert az előadó színesbőrű (Az meg már végképp gázos, hogy sokan az Unpretty-t csak a Glee előadásában ismerik.)
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Az énekesnőnek elege lett.