Sok ember számára a szem tényleg a lélek tükre. Meglepődnétek, ha megtudnátok, mennyi mindent elárul rólatok szemetek színe, formája és használata. Úgy tartják, az egyik legerőteljesebb testbeszédünk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szem — a lélek tükre
2011. december 29. 10:54
Nagyon érdekes és jó cikk lett, köszi
Tényleg csak a Föld lakosságának 2%-ának van zöld szeme?
Tényleg csak a Föld lakosságának 2%-ának van zöld szeme?
2011. december 29. 10:54
Nagyon tetszik ez a cikk
nekem kékes-zöld szemem van
az akkor mit jelenthet?
nekem kékes-zöld szemem van
az akkor mit jelenthet?
2011. december 29. 10:56
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Jó lett a cikk! Grat!
Nekem zöld szemem van! :PdejóXD
Nekem zöld szemem van! :PdejóXD
2011. december 29. 11:09
Gratulálok érdekes, jó cikk lett!!!
Én a "rideg" kékszeműek táborát erősítem!!! (Egyébként nem vagyok rideg, de természetesen nem vettem ezt nagyon komolyan, elvégre ez egy általánosító dolog.
De ezen a cikken végig figyelmesen olvastam, nem kalandozott el a fantáziám, még egyszer grat!!!
)
Én a "rideg" kékszeműek táborát erősítem!!! (Egyébként nem vagyok rideg, de természetesen nem vettem ezt nagyon komolyan, elvégre ez egy általánosító dolog.
2011. december 29. 11:09
Érdekes a cikk, bár nem hiszek az ilyenekben! Kék szemem van, de a gyors észjáráson kívülegyik sem igay rám!
2011. december 29. 11:10
|
|
AnnaBellusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 51 Csatolások: 3 Azonosító: 164762 offline
|
Kicsi problémába ütköztem. Nekem a szeme fekete, erre meg nincs leírás
2011. december 29. 11:11
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
hát én kék szemű vagyok de igazából csak a félénkség igaz rám mert nem vgyok rideg na jó néha ha pl rossz a kedvem vagy esetleg annak túnök annaka ki idegen mert enhezen brátkozom plusz konzervativ sem vagyok de amug jó cikk lett
2011. december 29. 11:17
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
jó kis cikk. én zöld szemű vagyok, és szokták is mondani, hogy nagyon szépek a szemeim. örülök, hogy zöld szemű vagyok, pedig régen ki voltam akadva miatta, mert nálunk - rajtam kívül - mindenki barna szemű a családban.
2011. december 29. 11:20
Meglepődtem ezen a két százalékos dolgon, hiszen sok zöldszeműt ismerek, mindenesetre ha kevesebb etióp meg afrikai ember élne a Földön, talán nőne az arány 
Nagyszerű cikk lett!
Nagyszerű cikk lett!
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Brad Pitt hamarosan elveszítheti a teljes családját - fontos mérföldkő közeledik
Brad Pitt hamarosan elveszítheti a teljes családját - fontos mérföldkő közeledik
Fontos dátum közeledik az életükben.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Nehéz időszakon van túl a modell.
Férjhez ment Zoey Deutch? Történt egy kis félreértés
Férjhez ment Zoey Deutch? Történt egy kis félreértés
Tiszta a párkapcsolati státuszát.

2 felhasználónak tetszik: