Evan Peters is a nagy feltörekvők közé tartozik 2011-ben. S bár Evan sikert sikerre halmoz, mégis megmaradt szerény, kedves srácnak, aki a hírnév előtt is volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Evan Peters: „Rettentő kényelmetlen a gumiruha”
2011. december 31. 10:31
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
2 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus,
Alison Lerman
2011. december 31. 10:49
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline |
Az American Horror Story volt idén a kedvenc sorozatom, nem számítottam rá, hogy a sorozat ennyi csavarral és izgalommal lesz tele. Tate karaktere nekem és a húgomnak is szimpatikus volt, de nekünk inkább azért, mert a pszichopata oldala ellenére szegény srácot nagyon lehet sajnálni. Ajánlom mindenkinek a sorozatot, brilliáns. Főleg az első pár rész után...
2011. december 31. 11:13
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline |
Ez az a sorozat, ahol nem csak Evan Peters, de mindenki hatalmasat alkotott színészileg. Számomra is egyik kedvenc sorozat az AHS és egyik kedvenc karakter Tate, de Violetet is nagyon bírtam, Constance-t, de még Vivient is. (Meg persze Chad-et XD).
A latex ruháról pedig gondoltam, hogy nem egy kényelmes viselet. XD
A latex ruháról pedig gondoltam, hogy nem egy kényelmes viselet. XD
2011. december 31. 11:24
köszi a cikket, írtó jó lett!
nekem tate sose volt kedvencem, inkább violet karaktere, de őt is bírtam. evan színészileg nagyon jó véleményem szerint, én örülnék ha visszatérne a 2.évadba.
nekem tate sose volt kedvencem, inkább violet karaktere, de őt is bírtam. evan színészileg nagyon jó véleményem szerint, én örülnék ha visszatérne a 2.évadba.
2011. december 31. 12:30
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
Imádom a srácot. Alig vártam már, hogy olvashassak róla Starity-n egy interjú keretében. Számomra nagyon meglepő volt, amikor kiderült, hogy ő a latex ruhás fickó. Tate megformálása során zseniális volt, és igazán színvonalas alakítást nyújtott. Nagyon szeretném, ha a második évadban is szerepelne, de azt is megértem, hogy szüksége van pihenésre egy ilyen nem mindennapi teljesítmény után.
2011. december 31. 12:43
Tate és Violet voltak a kedvenceim benne... remélem hogy Evan és Taissa is benne lesz a 2. évadban, bár erre sajnos csekély esély van....
2011. december 31. 13:12
Ezer köszönet a cikkért!
Nekem Tate az egyik kedvenc karakterem. Nem fél kimutatni az érzéseit Violet iránt. De akármilyen gyengédnek és gondoskodónak tűnhet eleinte, igazából bármelyik pillanatban ellened fordulhat és egyszerűen megölhet. És én pont ezért szeretem. Evan pedig igazán remek színész, bár eddig még csak az AHS-ben és a HA/VER-ben láttam, de mindkettőben nagyot alakított. Nagyon remélem hogy Ryan Murphy nem paterolja el végleg őt meg Taissa-t a következő évadokból.
Ó, és az, hogy a latexruha kényelmetlen neki, nem azt jelenti, hogy nem néz ki jól benne.
Nekem Tate az egyik kedvenc karakterem. Nem fél kimutatni az érzéseit Violet iránt. De akármilyen gyengédnek és gondoskodónak tűnhet eleinte, igazából bármelyik pillanatban ellened fordulhat és egyszerűen megölhet. És én pont ezért szeretem. Evan pedig igazán remek színész, bár eddig még csak az AHS-ben és a HA/VER-ben láttam, de mindkettőben nagyot alakított. Nagyon remélem hogy Ryan Murphy nem paterolja el végleg őt meg Taissa-t a következő évadokból.
Ó, és az, hogy a latexruha kényelmetlen neki, nem azt jelenti, hogy nem néz ki jól benne.
1 felhasználónak tetszik:
cintia0023
2011. december 31. 14:10
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
tök jól alakít én nézem az American Horror Story nagyon Cool
2011. december 31. 14:11
Hát még nem hallottam róla de szerintem majd elkezdem nézni:)
2011. december 31. 15:10
Na Cinti, gratula a cikkhez
Jack Daniels, még mindig ez jut Evanról eszembe
Jack Daniels, még mindig ez jut Evanról eszembe
1 felhasználónak tetszik:
cintia0023
2011. december 31. 18:33
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Tényleg jó cikk
Én is imádom mint Evan-t mint a karakterét,Tate-et.
Igaz az utlsó két részt nem mertem megnézni,mert sokan mondtaák,hogy nem úgy fejezték be,ahogy kellett volna.De majd ráveszem magam.
A latexruci elég jól állt neki.
Annak viszont nagyon örülök,hogy ennyien nézik/nézték a sorozatot és pozitív véleménnyel vannak.
Megalakíthatnánk egy We <3 Tate klubbot is :D
Én is imádom mint Evan-t mint a karakterét,Tate-et.
Igaz az utlsó két részt nem mertem megnézni,mert sokan mondtaák,hogy nem úgy fejezték be,ahogy kellett volna.De majd ráveszem magam.
A latexruci elég jól állt neki.
Annak viszont nagyon örülök,hogy ennyien nézik/nézték a sorozatot és pozitív véleménnyel vannak.
Megalakíthatnánk egy We <3 Tate klubbot is :D
2013. május 02. 00:12
lolitaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 196659 offline |
Ez vicces, szerintem az ide kommentelők többsége az American Horror Story első 3 része után feladja, és nem nézi tovább. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de az apám is úgy reagált rá, hogy "hú, ez kemény volt", és én is fogtam a fejemet 1-2 jelenet láttán. Nem ijesztő, de szerintem ez nem olyan amit mindenkinek bevesz a gyomra..
2014. június 01. 22:22
Minaelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 199496 offline |
Régi cikk, de nem érdekel - Most kezdtem nézni az AHS-t, és már most imádom. Rejtélyes, a karakterek pedig jók. A Tate és Violet között éledező kémia pedig varázslatos. :'3♥
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.