Sokak számára örömmel jelenthetjük be, hogy a sikeres sorozat, az American Horror Story folytatódik, de talán rossz hír, hogy esetlegesen más szereplőkkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Folytatódik American Horror Story
2011. december 31. 14:34
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
2011. december 31. 14:45
Nem vagyok a Halloween szerelmese - sőt, hidegen hagy -, viszont az AHS-t imádom Igazából abban reménykedem hogy Taissa és Evan megmarad jelentősebb szereplőnek. Emellett abban is reménykedem hogy Hayden és Tate bosszúját megcsinálják ami a 12. rész végén volt
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2011. december 31. 15:21
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Az év sorozata! Minden egyes rész tartogat meglepetés, borzongást. Sokan, az első rész után már lemondtak róla, de sajnálhatják, mert egyszerűen nem lehet nem szeretni. A színészek és az írók zseniálisat alkottak.
Azt sajnálom, hogy a megszokott cast eltűnik, de reménykedem az új évadban is.
Azt sajnálom, hogy a megszokott cast eltűnik, de reménykedem az új évadban is.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. december 31. 15:33
Nekem a Game of Thrones a 2011-es nagy szerelem, de imádom az AHS-t is. Sajnálom azért, hogy lecserélik a castot, de ahogy a sorozat topikjában is írtam, megvannak az előnyei. Amúgy nem akarok senkit se kiábrándítani, de nem csak Connie és Dylan, hanem Evan és Taissa visszatérésére is vajmi kevés esély van. De ne legyen igazam.
2011. december 31. 18:39
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Ez jó hír is, meg nem is.
Remélem azért nem teljesen fognak lecserélődni a szereplők.Evan megmaradhatna.Ez az egyetlen sorozat amiben azt mondom,nincs rossz színész,pedig előtte feléről nem is hallottam.Vagy a rendezőő nagyon okés,vagy csak szerencsén múllott az egész.
Jó ötlet ,hogy nem teszik bele a vámpírokat mivel az már túl giccses lenne,bár én még azt sem bánnám.Nincs semmi bajom sem a vámpírokkal.
Remélem azért nem teljesen fognak lecserélődni a szereplők.Evan megmaradhatna.Ez az egyetlen sorozat amiben azt mondom,nincs rossz színész,pedig előtte feléről nem is hallottam.Vagy a rendezőő nagyon okés,vagy csak szerencsén múllott az egész.
Jó ötlet ,hogy nem teszik bele a vámpírokat mivel az már túl giccses lenne,bár én még azt sem bánnám.Nincs semmi bajom sem a vámpírokkal.
2011. december 31. 19:10
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
alig várom. az pedig, hogy őket nem kapja be a "vámpírgépgyár" nagy megkönnyebbülés.
2012. január 01. 22:45
HoneyBunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 166369 offline |
Nem ismerem de nézni fogom:)
2012. január 02. 12:43
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 821 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline |
pont a múlt héten ajánlotta a bnőm, ugyhogy tuti néznifogom, kíváncsi vagyok milyen lehet..
2012. január 02. 21:33
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline |
Hát én sajnálom, hogy lecserélik őket. Tate és Violet szála volt a kedvencem. De hát majd meglátjuk meg tudják-e szerettetni az új történetszálat és karaktereket velünk. Már várom
2012. január 05. 15:50
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline |
uuu de joo imádooom Evan karakterét amikor azt a művész lelket játsza na pont ilyen fiukéne nekem
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.