Egy fotóművész állítja, hogy a barbadosi énekesnő az ő képei stílusát másolta le a We Found Love videóklipjében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Plágiummal vádolják Rihannát
2012. január 06. 09:54
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
a klipből a képek jobbak
2012. január 06. 09:58
Van egy olyan érzésem, hogy a klipet nem Rihanna rendezte, csak szimplán szerepel benne. Szóval nem ő maga "lopott".
De egyébként meg ráverni a koppintást szerintem lehetetlen, Lédi Gyagya is másolja Madonnát, mégsem történt semmi.
De egyébként meg ráverni a koppintást szerintem lehetetlen, Lédi Gyagya is másolja Madonnát, mégsem történt semmi.
2012. január 06. 11:08
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
nem tetszenek a képek. különbenb meg a fotós csak szeretné, hogy hasonlítsanak...
2012. január 06. 11:49
nem az h a képek hasonlóak csak a stílus ahogy a fotós vagy miez mondja.. szerintem is hasonló az "elképzelés" meg a helyszínféleségek.. mindekettőő tetszik nem különösebben érdekel.
2012. január 06. 12:15
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
A nem elvakultaknak látszik, hogy tényleg hasonlít, de nyilván a többség sosem ismerné be, ahogy Gagánál se, ahogy Beyoncénél se, ahogy Minajnál se, és még sorolhatnám. A mostani "kiskedvencek" bármit csinálhatnak (vagy résztvehetnek benne, hiszen nyilván nem ő rendezte, de itt akkor is ő van vádolva) és egyértelmű, hogy az emberek többsége nem az általuk ismeretlen fotóssal/előadóval/koreográfussal, akármivel fog egyetérteni, hanem azzal, aki ismert/népszerű. Egyesek még a saját anyjuk ellen is simán beszélnének, ha épp egy népszerű kedvencükről lenne szó Tök mindegy, ha esetleg a kevésbé ismeretlen művész milliószor kreatívabb és tehetségesebb, akkor is ő lesz a féltékeny/idióta/szenzációhajhász szemét, aki így akar hírnévhez és pénzhez jutni. Így aztán nem is tudom miért lennék meglepődve, hogy itt a hozzászólások is arról szólnak, hogy a fotós csak szeretné, hogy hasonlítsanak (értelmes, logikus ) meg hogy a fotós egy nagy pancser, senki stb. Színvonal, tisztelet, EZAZ
2012. január 06. 12:18
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
eléggé hasonlít,szerintem innen vették az ötletet,de ki tudja...
2012. január 06. 12:39
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
szerintem a rajongóknak mindegy, mert akkor is ő lesz a csúcs. de meg kell hagyni hogy elégé hasonlítanak.
na meg persze Rihanna a California king bed klipje is másolás volt, mármint azt is megvádolták és az is hasonló volt
na meg persze Rihanna a California king bed klipje is másolás volt, mármint azt is megvádolták és az is hasonló volt
2012. január 06. 12:41
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Hát....van valami összefüggés,de lehet hogy puszta véretlen. Különben is, az a rendező dolga. De biztos hogy Rihanna fog jól kikerülni az egészből, nem hinném, hogy egy egyszerű kis fotós megnyerhet egy pert egy sztárral szemben.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.