Három album és sok slágerdal után Selena Gomez úgy döntött, idén a színészetre koncentrál.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez idén szünetelteti énekesi karrierjét
2012. január 09. 12:46
Idézet
Tehát úgy tűnik, a Hit The Lights énekesnője karakterétől, Alex Russótól végleg elbúcsúzott, a zenéjétől viszont csak egy időre. Helyette azonban izgatottan várhatjuk legújabb filmjeit, hiszen úgy néz ki, Selena egy kis ideig sem pihen.
Kár,hogy csak egy időre hagyja abba a zenét.Na várjunk csak...szerintem most is hazudott. Hiszem,ha látom...
Én biztos nem várom izgatottan a filmjeit,igazán pihenhetne,addig se hallatna magáról.
2012. január 09. 12:52
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Szeretem Selt még mindig, de még mindig nem tartom tehetséges énekesnek, bár a Love You Like a Love song kifejezetten tetszik, de nem élőben. Szóval én inkább a színészi karrierjét támogatom személy szerint.
2012. január 09. 13:01
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
jól teszii jobb ő színésznek
2012. január 09. 13:02
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Nekem semmi bajom vele, mint énekesnővel..van egy száma, ami még tetszik is. A hangja is rendben van. Színésznőként még nem láttam...szerintem nem lehet olyan nagy tehetség abban. Egy seggel két lovat nehéz megülni.
2012. január 09. 13:11
Hát egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy jobb színésznőnek. Én is így vagyok vele. Szeretem a sorozatait-filmjeit, de hangját nem igazán élőben meg főleg nem.
2012. január 09. 13:11
2012 első okos döntése a sztárvilágból
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2012. január 09. 13:12
Nem ez az első eset, h ezt mondja. Remélem, ezúttal KOMOLYAN IS GONDOLJA!
Courtneyy! Ennyi
Courtneyy! Ennyi
2012. január 09. 13:15
neee én nagyon szeretem őt,mint énekesnő is...de,mint színésznő is nagyon jó Sel ♥
2012. január 09. 13:23
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Hogy őszinte legyek, mostanában kezdett el irritálni. Nem rosszak a dalai, csak tele vannak javítgatva és élőben előadhatatlanok. Színésznőként semmi kifogásom ellene, bár én még csak a varázslós micsodában láttam
2012. január 09. 13:25
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
ÓÓÓÓÓÓÓ, a francba, ez egy szívás!! Hát jó, hogy szerepelni fog, de amíg még a szinkront is megcsinálják s minden, addig két év is eltelhet, s addig dalok nélkül hagy minket?!
2012. január 09. 13:32
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
uncsi mindig ezt mondja!
2012. január 09. 13:39
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
én nagyon szomorú vagyok imádom a dalait egytől egyig, viszont a filmjeit nem szeretem. Se a Ramona & Beezust, se a Monte Carlot.
mindenkinek meg van a véleménye, nekem az, hogy énekesnőként jobb. lehet élőben nem énekel jól, ehhez nem szeretnék sok gondolatot fűzni, láttam tőle kiábrándító fellépéseket, de láttam olyanokat is, amikor jól énekelt, pl. acapellában, vagy csak egy gitárral. amúgy meg ha színészkedni fog, szerintem el fog tűnni.. remélem nem így lesz, én szeretem Selenát ♥
mindenkinek meg van a véleménye, nekem az, hogy énekesnőként jobb. lehet élőben nem énekel jól, ehhez nem szeretnék sok gondolatot fűzni, láttam tőle kiábrándító fellépéseket, de láttam olyanokat is, amikor jól énekelt, pl. acapellában, vagy csak egy gitárral. amúgy meg ha színészkedni fog, szerintem el fog tűnni.. remélem nem így lesz, én szeretem Selenát ♥
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.