Úúú, erre most akadtam rá. Basszus, FTCBH-ból szerintem ez a létező leggyönyörűbb. Báár... Annyira imádom ezt a számot, hogy ezt inkább nem merem kijelenteni, inkább mindig az aktuális, amit éppen hallgatok..
De ajj, miért énekel i'll give you coke and cheap shampoo-t? A coke az ugye a kokain, az pedig nagyon nem illik oda az eredeti 'kabátok' helyett... Bár mondjuk ez a szám is a drogokról szól valamilyen szinten... Ott van az a bizonyos (mellesleg a Placebo történetében szerintem leghatásosabb, vagy nem is tudom, hogy mondjam...) I'm medicated, how are you? rész... Wáh, bocsi, de belefogok őrülni ebbe, hogy most nem lesznek koncertek, és nem látom, milyen hülyeségeket csinál. Kicsit paranoiás vagyok... Jobban kellene bíznom Brianben, de olyan kis buta tud lenni...
Na, de attól még, hogy kiráz a hideg, ha újabb videókon bármilyen drognak a nevét kiejti a száján, ugyanolyan gyönyörű a szám és az, ahogyan előadja.
Esti hiszti kipipálva...? Megyek, elásom magam...
Placebo
2012. október 14. 21:03
Alszi666HIMster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 241 Azonosító: 170194 offline |
Idézet (itsjustme @ 2012.10.12. 13:07)
Én attól félek, hogy simán kialakulhat nála. Főleg, ha tényleg ennyire hiú és nárcisztikus lenne... Mert ez már az, ráadásul túlzottan.
Meg ugye voltak már időszakai, amikor túlságosan lefogyott egy-két kiló felszedése után is. Bár azt akár rá is lehet fogni arra, hogy a turnézás meg a drogok miatt volt. De tény, hogy néha eléggé egészségtelen kinézete is volt... Na, de most azért tényleg több ment rá, mint eddig volt, bár szerintem nincs benne semmi rossz,ugyanúgy megerőszakolnám ugyanúgy gyönyörű, ha már annyira a tökéletességre hajt... De ennek ellenére, ha ő ennyire nincs megelégedve magával, kinézem belőle, hogy étkezési zavarok alakuljanak ki nála. Bár én inkább bulímiára gondolok és nem anorexiára, legalábbis a "ha a wc-n hal meg, reméli legalább véknyan" rész miatt... Remélem, nincs ilyen őrült, azzal nem csak az egészségét, még a hangszálait is tönkretenné. Ő az, aki csomószor lenyilatkozza, hogy neki a zenélés a folytonos fejlődésről szól, arról, hogy egyre jobb legyen. Akkor biztos nem tenné kockára a hangszálait...
És jajj ez a szám.
Meg ugye voltak már időszakai, amikor túlságosan lefogyott egy-két kiló felszedése után is. Bár azt akár rá is lehet fogni arra, hogy a turnézás meg a drogok miatt volt. De tény, hogy néha eléggé egészségtelen kinézete is volt... Na, de most azért tényleg több ment rá, mint eddig volt, bár szerintem nincs benne semmi rossz,
És jajj ez a szám.
Fú tényleg igazad van, ebből a részből inkább a bulímiára hajlamos... Na de csak nem!! Legalábbis nagyon bízok benne hogy nem és az egészségre fog hajtani remélem. Meg totál szétcseszné a gyönyörű, egyedi hangját... Jó tény hogy felszedett egy kevesett, viszont tökre nem gáz, így is nagyon jól néz ki. Lehet ezért fog megint a drogra rászokni hogy lefogyjon?? Ezt azonnal verje ki a fejéből!!
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2012. október 14. 21:07
Alszi666HIMster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 241 Azonosító: 170194 offline |
Idézet (itsjustme @ 2012.10.12. 13:20)
Arra még várhatunk... :/
Amúgy ööö, nem a klip jön vagy ma, vagy 15-én. Megnéztem, és az az EP meglenési ideje. Európában ma, máshol 15-én.
Amúgy ööö, nem a klip jön vagy ma, vagy 15-én. Megnéztem, és az az EP meglenési ideje. Európában ma, máshol 15-én.
Én is úgy tudom, de holnap 15-e lesz és kiderül hogy van e klip vagy nincs. Már írtó kíváncsi vagyok rá!!
itsjustme
2012. október 14. 21:11
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.10.12. 14:13)
Úúú, most elkezdtem nosztalgiázni, és újraolvasom a ficet, aminek hála "megismertem" őket.
Ismered: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=37710 ?
Ismered: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=37710 ?
Az oldal ismerős olvastam itt egyszer (azt hiszem) egy Ville Valos ficet. De konkrétan ezt a Placebosat nem. Viszont akkor ezt ideje pótolni majd!!! KÖSZI!!!
itsjustme
2012. október 14. 21:18
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.10.12. 13:11)
Na igen, ez a Szigetes I Know számomra is kedves. El sem bírom képzelni, mit érezhetsz te, mikor te ott voltál élőben és úgy hallottad. Áááááh. Mázlista.
Ha I Know, akkor nekem még ez a kettő az, ami nagyon.
Ha I Know, akkor nekem még ez a kettő az, ami nagyon.
Jaj!!! Igen!!! Mindkettő eszméletlenül jó!!! Főleg a moszkvai, a már említett papírkákkal!!! Brian I Know ez volt az egyik amit legelőször hallottam tőlük...
itsjustme
2012. október 14. 21:24
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.14. 21:03)
Fú tényleg igazad van, ebből a részből inkább a bulímiára hajlamos... Na de csak nem!! Legalábbis nagyon bízok benne hogy nem és az egészségre fog hajtani remélem. Meg totál szétcseszné a gyönyörű, egyedi hangját... Jó tény hogy felszedett egy kevesett, viszont tökre nem gáz, így is nagyon jól néz ki. Lehet ezért fog megint a drogra rászokni hogy lefogyjon?? Ezt azonnal verje ki a fejéből!!
Úúú, tényleg a drogokkal fogyott. Bár nem. Attól dagad az arca... Úgyhogy a teste fogyna, de az arca, ami alapból hízásra hajlamos, nem változna. Mert ezt már megfigyeltem, Brian először fejre meg tokára hízik. Utána testre. A combja még most is tök pálcika például... :/
Alszi666
2012. október 14. 21:26
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.14. 21:07)
Én is úgy tudom, de holnap 15-e lesz és kiderül hogy van e klip vagy nincs. Már írtó kíváncsi vagyok rá!!
Ah, én is, de ma olvastam a kommenteket a videó alatt, és ott sem tudnak semmit, úgyhogy nem hiszem, hogy már holnap jönne.
Alszi666
2012. október 14. 21:27
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.14. 21:11)
Az oldal ismerős olvastam itt egyszer (azt hiszem) egy Ville Valos ficet. De konkrétan ezt a Placebosat nem. Viszont akkor ezt ideje pótolni majd!!! KÖSZI!!!
Nincsmit.
Ugyanannak a felhasználónak ha a profiljára mész, vannak még Placebo ficek. Van egy slash regény, Steve-Brian, az még nagyon jó.
Meg lassan már az enyém is kész lesz...
A Villefic meg amit olvastál, szerintem pont az enyém volt.
Alszi666
2012. október 14. 21:28
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.10.12. 23:45)
Úúú, erre most akadtam rá. Basszus, FTCBH-ból szerintem ez a létező leggyönyörűbb. Báár... Annyira imádom ezt a számot, hogy ezt inkább nem merem kijelenteni, inkább mindig az aktuális, amit éppen hallgatok..
De ajj, miért énekel i'll give you coke and cheap shampoo-t? A coke az ugye a kokain, az pedig nagyon nem illik oda az eredeti 'kabátok' helyett... Bár mondjuk ez a szám is a drogokról szól valamilyen szinten... Ott van az a bizonyos (mellesleg a Placebo történetében szerintem leghatásosabb, vagy nem is tudom, hogy mondjam...) I'm medicated, how are you? rész... Wáh, bocsi, de belefogok őrülni ebbe, hogy most nem lesznek koncertek, és nem látom, milyen hülyeségeket csinál. Kicsit paranoiás vagyok... Jobban kellene bíznom Brianben, de olyan kis buta tud lenni...
Na, de attól még, hogy kiráz a hideg, ha újabb videókon bármilyen drognak a nevét kiejti a száján, ugyanolyan gyönyörű a szám és az, ahogyan előadja.
Én ezzel a számmal sokáig nem voltam kibékülve az albumról, de most már tökre meg szerettem, főleg inkább az ilyen koncertes változatok ennél a dalnál ezerszer jobb!!! Ez a felvétel FTCBH-ból eddig a legjobb amit hallottam!
Hm... Kár hogy egy darabig nem lesz most koncert de pihenjenek csak a fiúk! Tökre örülne a fejem ha a jövő évben megint ellátogatnának hozzánk!
itsjustme
2012. október 14. 21:31
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.10.14. 21:26)
Ah, én is, de ma olvastam a kommenteket a videó alatt, és ott sem tudnak semmit, úgyhogy nem hiszem, hogy már holnap jönne.
Ahj... De azért remélem hamarosan, olyan max 1-3 napon belül láthatjuk végre!
itsjustme
2012. október 14. 21:34
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.14. 21:28)
Én ezzel a számmal sokáig nem voltam kibékülve az albumról, de most már tökre meg szerettem, főleg inkább az ilyen koncertes változatok ennél a dalnál ezerszer jobb!!! Ez a felvétel FTCBH-ból eddig a legjobb amit hallottam!
Hm... Kár hogy egy darabig nem lesz most koncert de pihenjenek csak a fiúk! Tökre örülne a fejem ha a jövő évben megint ellátogatnának hozzánk!
Úúú, én a FTCBH-t már az albumról is imádtam, engem teljesen megnyert a már említett I'm medicated how are you résszel. Az annyira kétségbeesett, és drámai és gyönyörű, ah.
És ezzel egyetértek. Örülök, ha pihennek, addig sem kell attól félni, hogy Brian túlhatja magát és összeesik a színpadon... :/ És szerencsére biztos, hogy fognak idejönni, érthettlen, de sosem hagynak ki minket. Bár ez nekünk csak jó.
Alszi666
2012. október 14. 21:37
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.10.14. 21:27)
Nincsmit.
Ugyanannak a felhasználónak ha a profiljára mész, vannak még Placebo ficek. Van egy slash regény, Steve-Brian, az még nagyon jó.
Tutia elolvasom majd őket. Igazad van! Lehet a tiédet olvastam/om, bár mostanában elég kusza a fejem, össze-vissza járkálnak a gondolataim és sajna az időm is elég kevés. De szívesen olvasok ilyet.
itsjustme
2012. október 14. 21:40
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.14. 21:37)
Tutia elolvasom majd őket. Igazad van! Lehet a tiédet olvastam/om, bár mostanában elég kusza a fejem, össze-vissza járkálnak a gondolataim és sajna az időm is elég kevés. De szívesen olvasok ilyet.
Ííí, Where is My Mind. Erre a számra most nagyon rá vagyok kattanva, mert az említett slash-ben ezalatt... melegednek össze, és számtalanszor elolvastam, és hallgattam közbe.
És hát mondjuk ezt átérzem...
Ah, kedvenc verzióm.
Alszi666
2012. október 14. 21:41
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.10.14. 21:34)
Úúú, én a FTCBH-t már az albumról is imádtam, engem teljesen megnyert a már említett I'm medicated how are you résszel. Az annyira kétségbeesett, és drámai és gyönyörű, ah.
És ezzel egyetértek. Örülök, ha pihennek, addig sem kell attól félni, hogy Brian túlhatja magát és összeesik a színpadon... :/ És szerencsére biztos, hogy fognak idejönni, érthettlen, de sosem hagynak ki minket. Bár ez nekünk csak jó.
Az nekünk csak jó ha szívesen járnak ide. Főleg hogy jön az új album is Összekaparom a pénzt rá hogy megint lássam és halljam őket
itsjustme
2012. október 14. 21:44
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.10.14. 21:40)
Ííí, Where is My Mind. Erre a számra most nagyon rá vagyok kattanva, mert az említett slash-ben ezalatt... melegednek össze, és számtalanszor elolvastam, és hallgattam közbe.
Ah, kedvenc verzióm.
Ah, kedvenc verzióm.
Ah koncertbe ez eddig a legjobb!! Annyiszor megnéztem... Ezt is még te mutattad nekem
itsjustme
2012. október 14. 21:45
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.14. 21:41)
Az nekünk csak jó ha szívesen járnak ide. Főleg hogy jön az új album is Összekaparom a pénzt rá hogy megint lássam és halljam őket
És majd megyünk együtt. *-*
Ah, előre érzem, eljutok egy koncertre, meglátom Briant és el fogom bőgni magam... De gáz.
De tök furcsa, Brian egyszer lenyilatkozta, hogy a Sziget az egyik kedvenc fesztiválja. Érthetetlen, mikor pl Rock am Ringen is többször lépett már fel, ami hát... na. Sokkal másabb.
Alszi666
2012. október 14. 21:47
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.14. 21:44)
Ah koncertbe ez eddig a legjobb!! Annyiszor megnéztem... Ezt is még te mutattad nekem
Még ez az, ami nagyon jó.
Alszi666
2012. október 14. 21:52
Alszi666HIMster |
Idézet (itsjustme @ 2012.10.14. 21:45)
És majd megyünk együtt. *-*
Ah, előre érzem, eljutok egy koncertre, meglátom Briant és el fogom bőgni magam... De gáz.
De tök furcsa, Brian egyszer lenyilatkozta, hogy a Sziget az egyik kedvenc fesztiválja. Érthetetlen, mikor pl Rock am Ringen is többször lépett már fel, ami hát... na. Sokkal másabb.
Én részemről oké, benne vagyok!!!
Na ez egy jó pont akkor a Szigetnek, hiába szeret minket... És persze mi meg őket!!!
itsjustme
2012. október 14. 21:53
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.14. 21:52)
Én részemről oké, benne vagyok!!!
Na ez egy jó pont akkor a Szigetnek, hiába szeret minket... És persze mi meg őket!!!
Igen. És külön jó, hogy szeret minket annak ellenére, hogy egyszer, mikor a Depeche Mode előtt játszottak itt, hát a drága magyarok látványosan nem élvezték a zenéjüket... Valahol fókuszba vagy nem tudom hol volt interjú erről, mindjárt megkeresem...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.