The three entries with the questions we think are the most interesting will be selected to join the band live on air as part of the google hangout within PLACEBO: LOUD LIKE LOVE TV on Monday 16th September at 8pm (UK time).
You MUST record a video of yourself on YouTube telling us what your question would be, and paste the link to the video in the correct field below. If you do not upload a YouTube video, unfortunately we can not accept your submission.
To be in with a chance of being considered, all entries must be submitted before MIDDAY UK time on Friday 6th September 2013
Entrants must be 18+
GOOD LUCK !
http://www.loudlikelove.com/contests/googlehangout/
ajj és ha én nem akarok youtubera videót feltenni magamról, egyszerűen csak hallani, ahogy Brian válaszol egy általam feltett kérdésre? na mindegy, szeptember 16-án estére mindenképp meg van a programom.
Placebo
2013. szeptember 03. 19:25
Idézet (itsjustme @ 2013.09.03. 05:47)
"Brian Molko is a big liar? What if he’s not even bisexual? Did he ever had a boyfriend? Nope. Not known to the public anyway.. what if he’s still with Helena? That means that all `Molko wife’s` etc are just being silly… to be honest I wish he’d be lying about this.. what if he got married with Helena and never told the public? Ha?! That would be soo funny and make him such a funny liar that would only show he’s a great actor!"
olyan fura, hogy mostanában egyre több ilyenbe futok bele. nem értem, miért vádaskodik egyre több ember Brian fölött, és mire alapozza bárki, hogy bármiről is hazudgálna... főleg egy ekkora dologról, már 20 kib*szott éve. nem értem, miért nem lehet szerencsétlen embert egyszerűen elfogadni úgy, ahogy van...
olyan fura, hogy mostanában egyre több ilyenbe futok bele. nem értem, miért vádaskodik egyre több ember Brian fölött, és mire alapozza bárki, hogy bármiről is hazudgálna... főleg egy ekkora dologról, már 20 kib*szott éve. nem értem, miért nem lehet szerencsétlen embert egyszerűen elfogadni úgy, ahogy van...
Gyökerek!
Viszont ezt már én is kérdezni akartam. Faszival tényleg nem nagyon látni. De az tény, hogy a személyiségén, a járásán is nagyon látni, hogy bi.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2013. szeptember 03. 19:29
Idézet (itsjustme @ 2013.09.03. 13:32)
The three entries with the questions we think are the most interesting will be selected to join the band live on air as part of the google hangout within PLACEBO: LOUD LIKE LOVE TV on Monday 16th September at 8pm (UK time).
You MUST record a video of yourself on YouTube telling us what your question would be, and paste the link to the video in the correct field below. If you do not upload a YouTube video, unfortunately we can not accept your submission.
To be in with a chance of being considered, all entries must be submitted before MIDDAY UK time on Friday 6th September 2013
Entrants must be 18+
GOOD LUCK !
ajj és ha én nem akarok youtubera videót feltenni magamról, egyszerűen csak hallani, ahogy Brian válaszol egy általam feltett kérdésre? na mindegy, szeptember 16-án estére mindenképp meg van a programom.
Entrants must be 18+
GOOD LUCK !
Wooow, nagyon jó ez a lehetőség.
itsjustme
2013. szeptember 03. 19:30
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (Molkette @ 2013.09.03. 19:25)
Gyökerek!
Viszont ezt már én is kérdezni akartam. F*szival tényleg nem nagyon látni. De az tény, hogy a személyiségén, a járásán is nagyon látni, hogy bi.
Viszont ezt már én is kérdezni akartam. F*szival tényleg nem nagyon látni. De az tény, hogy a személyiségén, a járásán is nagyon látni, hogy bi.
nem látni f*szival - de nővel sem. te miért írhattad le, nekem meg miért kell csillagozni? Helenán kívül kivel láttuk most őszintén? azt meg senki ne akarja nekem bemagyarázni, hogy a húsz év alatt egyetlen kapcsolata volt.
egyébként igen, azon ahogy beszél, ahogy gesztikulál, egyszerűen a kisugázásán érezni. és nem hiszem, ha hazugság lenne az egész, akkor ő osztogatna tanácsokat azoknak, akik binek érzik magukat, hogy hogyan vállalják el. na meg ott van a My Sweet Prince-s eset is, ahol egyszer férfit, egyszer nőt mondott. lehet, hogy valójában akkor is férfival volt együtt, csak óvni akarja az egészet, mint a magánéletét általában.
2013. szeptember 03. 19:31
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (Molkette @ 2013.09.03. 19:27)
Ez hamis?? Patkányok!!
egésznap csak ezt hallgatom. annyira gyönyörű. kicsit ki vagyok lelkileg, és olyan megnyugtató. teljesen kikapcsol. alig várom, hogy az egész stúdiós dvd-t hallhassam.
2013. szeptember 03. 19:33
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Molkette @ 2013.09.03. 19:29)
Wooow, nagyon jó ez a lehetőség.
és állítólag meg lehet nyerni Bri első gitárját. viszont én úgy tudom, az Bitch. képes lenne lemondani róla? az a drágaság a legelső, 1995-ös koncert óta a mai napig vele van... még ha hülyén is hangzik, de úgy megszerettem.
2013. szeptember 03. 19:38
Idézet (itsjustme @ 2013.09.03. 19:30)
nem látni f*szival - de nővel sem. te miért írhattad le, nekem meg miért kell csillagozni? Helenán kívül kivel láttuk most őszintén? azt meg senki ne akarja nekem bemagyarázni, hogy a húsz év alatt egyetlen kapcsolata volt.
egyébként igen, azon ahogy beszél, ahogy gesztikulál, egyszerűen a kisugázásán érezni. és nem hiszem, ha hazugság lenne az egész, akkor ő osztogatna tanácsokat azoknak, akik binek érzik magukat, hogy hogyan vállalják el. na meg ott van a My Sweet Prince-s eset is, ahol egyszer férfit, egyszer nőt mondott. lehet, hogy valójában akkor is férfival volt együtt, csak óvni akarja az egészet, mint a magánéletét általában.
Mondjuk én még Bendedicte-ről tudok. Az a csaj jól nézett ki. Meg egy színésznőről.
itsjustme
2013. szeptember 03. 19:38
Idézet (itsjustme @ 2013.09.03. 19:31)
egésznap csak ezt hallgatom. annyira gyönyörű. kicsit ki vagyok lelkileg, és olyan megnyugtató. teljesen kikapcsol. alig várom, hogy az egész stúdiós dvd-t hallhassam.
Ne legyél ki. Légy boldog.
itsjustme
2013. szeptember 03. 19:39
Idézet (itsjustme @ 2013.09.03. 19:33)
és állítólag meg lehet nyerni Bri első gitárját. viszont én úgy tudom, az Bitch. képes lenne lemondani róla? az a drágaság a legelső, 1995-ös koncert óta a mai napig vele van... még ha hülyén is hangzik, de úgy megszerettem.
Nagy dolog lenne, ha azt tényleg odaadná. De tényleg elég hihetetlen.
itsjustme
2013. szeptember 03. 19:53
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Molkette @ 2013.09.03. 19:38)
Mondjuk én még Bendedicte-ről tudok. Az a csaj jól nézett ki. Meg egy színésznőről.
én róla sosem láttam képet. ööö... Lisa/Liza Walker? vagy valami ilyesmi, nem tudom hogy használja a nevét. akiről mondta, hogy sírt is a szakítás után, valamikor a 90-es évek végén? vagy volt más is?
2013. szeptember 03. 20:11
Idézet (itsjustme @ 2013.09.03. 19:53)
én róla sosem láttam képet. ööö... Lisa/Liza Walker? vagy valami ilyesmi, nem tudom hogy használja a nevét. akiről mondta, hogy sírt is a szakítás után, valamikor a 90-es évek végén? vagy volt más is?
Igen ő volt, meg egy énekes nő még, de az csak plátói vonzódás volt.
itt van Benedicte
itsjustme
2013. szeptember 03. 20:12
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Molkette @ 2013.09.03. 20:11)
Igen ő volt, meg egy énekes nő még, de az csak plátói vonzódás volt.
itt van Benedicte
itt van Benedicte
PJ Harvey, igen őt tudom. Brian nagyon akart vele készíteni egy duettet, de ő visszautasította, valamikor ezután dolgozták fel tőle a Hardly Waitet.
és ááh, most keresgéltem képet, de látom, megelőztél.
2013. szeptember 03. 20:17
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Molkette @ 2013.09.03. 20:15)
ÉÉÉÉs igen, újat tudtam mutatni.
mondtam, hogy lesz erre is példa. az előző válaszodra meg mindjárt írok inkább privátot.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.