Justin Biebert, aki mexikói barátnőjénél vendégeskedett, világsztárhoz méltatlan testtartással fotózták le a strandon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cabo San Lucas partján strandolt a Quasi-Bieber
2012. január 11. 16:56
Persze, adjatok ötleteket még a dizni csatornának -.-'
Jussy feje viszont tényleg durva XD
Jussy feje viszont tényleg durva XD
2012. január 11. 16:58
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Ez a hír kellett már csak ide...
2012. január 11. 16:58
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline |
hátez durva...xDD mekkorát nevettemmár. :DDD
2012. január 11. 17:01
Nem szeretem Justint de bárki állhat így véletlenül o.O Igen,vicces meg minden de ez van xdd
2012. január 11. 17:02
Hát ezen mekkorát nevettem.
Justin teste vajon hányadik fokozat?
Justin teste vajon hányadik fokozat?
2012. január 11. 17:09
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
hát ez tényleg nem a legelőnyösebb testtartás...
nemcsak kinézet,hanem egészség szempontjából sem.viszont amit a pszichológusok mondtak erre a dologra,hogy "védekező" testtartás,abban lehet valami.mostanában,főleg a nemrég megjelent fotósorozata miatt is újra piszkálni kezdték a nemi identitásával kapcsolatban.valamint amiket selenával művel a kamerák előtt,az se egy utolsó szempont,hogy hogyan hat ez ki a közérzetére.
lehet hülyén hangzik,de nekem is volt olyan fiú osztálytársam,akit állandóan hasonló dolgokkal piszkáltak.ő utána kezdett befele forduló lenni,valamint ő is hasonló testtartással rendelkezett ezekután.
szóval az,hogy így jár mostanában,bennem az is felmerült lehetőségként ebben a dologban,hogy esetleg a környezetében vannak problémák.de én persze csak találgatok.
nemcsak kinézet,hanem egészség szempontjából sem.viszont amit a pszichológusok mondtak erre a dologra,hogy "védekező" testtartás,abban lehet valami.mostanában,főleg a nemrég megjelent fotósorozata miatt is újra piszkálni kezdték a nemi identitásával kapcsolatban.valamint amiket selenával művel a kamerák előtt,az se egy utolsó szempont,hogy hogyan hat ez ki a közérzetére.
lehet hülyén hangzik,de nekem is volt olyan fiú osztálytársam,akit állandóan hasonló dolgokkal piszkáltak.ő utána kezdett befele forduló lenni,valamint ő is hasonló testtartással rendelkezett ezekután.
szóval az,hogy így jár mostanában,bennem az is felmerült lehetőségként ebben a dologban,hogy esetleg a környezetében vannak problémák.de én persze csak találgatok.
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.