Justin Biebert, aki mexikói barátnőjénél vendégeskedett, világsztárhoz méltatlan testtartással fotózták le a strandon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cabo San Lucas partján strandolt a Quasi-Bieber
2012. január 11. 16:56
Persze, adjatok ötleteket még a dizni csatornának -.-'
Jussy feje viszont tényleg durva XD
Jussy feje viszont tényleg durva XD
2012. január 11. 16:58
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Ez a hír kellett már csak ide...
2012. január 11. 16:58
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
hátez durva...xDD
mekkorát nevettemmár. :DDD
2012. január 11. 17:01
Nem szeretem Justint de bárki állhat így véletlenül o.O Igen,vicces meg minden de ez van xdd
2012. január 11. 17:02
Hát ezen mekkorát nevettem.
Justin teste vajon hányadik fokozat?
Justin teste vajon hányadik fokozat?
2012. január 11. 17:09
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
hát ez tényleg nem a legelőnyösebb testtartás...
nemcsak kinézet,hanem egészség szempontjából sem.viszont amit a pszichológusok mondtak erre a dologra,hogy "védekező" testtartás,abban lehet valami.mostanában,főleg a nemrég megjelent fotósorozata miatt is újra piszkálni kezdték a nemi identitásával kapcsolatban.valamint amiket selenával művel a kamerák előtt,az se egy utolsó szempont,hogy hogyan hat ez ki a közérzetére.
lehet hülyén hangzik,de nekem is volt olyan fiú osztálytársam,akit állandóan hasonló dolgokkal piszkáltak.ő utána kezdett befele forduló lenni,valamint ő is hasonló testtartással rendelkezett ezekután.
szóval az,hogy így jár mostanában,bennem az is felmerült lehetőségként ebben a dologban,hogy esetleg a környezetében vannak problémák.de én persze csak találgatok.
nemcsak kinézet,hanem egészség szempontjából sem.viszont amit a pszichológusok mondtak erre a dologra,hogy "védekező" testtartás,abban lehet valami.mostanában,főleg a nemrég megjelent fotósorozata miatt is újra piszkálni kezdték a nemi identitásával kapcsolatban.valamint amiket selenával művel a kamerák előtt,az se egy utolsó szempont,hogy hogyan hat ez ki a közérzetére.
lehet hülyén hangzik,de nekem is volt olyan fiú osztálytársam,akit állandóan hasonló dolgokkal piszkáltak.ő utána kezdett befele forduló lenni,valamint ő is hasonló testtartással rendelkezett ezekután.
szóval az,hogy így jár mostanában,bennem az is felmerült lehetőségként ebben a dologban,hogy esetleg a környezetében vannak problémák.de én persze csak találgatok.
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.