Chloe Moretz megjelent a 2012-es People's Choice Awardson, ahol elárulta, hogy Blake Lively az első számú ember, aki inspirálja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chloe Moretz nővérének érzi Blake Livelyt
2012. január 15. 15:26
2012. január 15. 15:35
Ez nagyon kedves, aranyos tőle... Amúgy Blake-nek tényleg nagyon jó stílusa van!!:-)
2012. január 15. 15:49
![]() |
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 ![]() |
Blake tényleg jó színésznő,lehet is neki inspiráló. De am nem ismerem azt a kislányt,Blake mellett.
2012. január 15. 16:17
Megértem Chloet, amiért ennyire szereti Blaket.
Chloe nagyon aranyos és tehetséges lány egyébként.

2012. január 15. 16:25
![]() |
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3466 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 ![]() |
nem csodálom..Blake fantasztikus színésznő és a stílusa nekem is bejön..amúgy én sem tudom hogy ki ez a Chloe de majd rákeresek..
2012. január 15. 16:26
Blake nagyon nagy kedvencem, egyszerűen gyönyörű és tehetséges is

2012. január 15. 18:30
![]() |
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 ![]() |
Csak engem irritál az, hogy ha nem ismerik a cikkben szereplő embereket, rögtön oda kell írniuk, hogy hát nem ismerem őket, úgyhogy nem is tudok ide írni semmit...
Utána kell nézni. A kislány Blake mellett nagyon ismerősnek tűnt, úgyhogy megnéztem az életrajzát, és beugrott, hogy a Gagyi Mami 2-ben ő volt a kis pom-pom lányka.
Blake amúgy tényleg inspiráló személyiség, én személy szerint, nem csak a stílusáért vagyok oda, hanem a tehetségéért és a a szépségéért is.
Utána kell nézni. A kislány Blake mellett nagyon ismerősnek tűnt, úgyhogy megnéztem az életrajzát, és beugrott, hogy a Gagyi Mami 2-ben ő volt a kis pom-pom lányka.
Blake amúgy tényleg inspiráló személyiség, én személy szerint, nem csak a stílusáért vagyok oda, hanem a tehetségéért és a a szépségéért is.
2012. január 15. 19:15
![]() |
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 ![]() |
de aranyosak:D örülök hogy így gondolja:D

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
17 éve mutatták be Stephenie Meyer regényének adaptációját.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.