szerintem itt lesznek nagyon jók is...de borzalmasak is
sajnos mostmár egyre rosszabb lesz a szintje
Hamarosan indul a hatodik Megasztár
2012. január 16. 17:25
2012. január 16. 17:27
jaj nagyon varom mar.
az elejet szeretem, mert akkor jokat lehet rajtuk nevetni.
Az X-faktor jobb, de ez sem rossz.
az elejet szeretem, mert akkor jokat lehet rajtuk nevetni.
Az X-faktor jobb, de ez sem rossz.
2012. január 16. 17:30
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Idézet (prézli @ 2012.01.16. 15:38)
Én már ott tartok, hogy inkább Megasztár legyen, mint X-Faktor. Azért a Megasztárból tényleg tehetséges énekesek kerültek ki, akik ma a hazai zenevilág elitjét képezik.
Mi a f.sz? Ugye most csak vicceltél?
Igen, kikerült kb kettő. Tóth Vera és Rúzsa Magdi... de a többi no comment.
2012. január 16. 17:36
Pedig már kezdtem reménykedni, hogy már nem is lesz. Most úgy őszintén minek ennyi? Az eddigi nyertesek közül nem sok olyan nevet tudnék mondani, akik nagy karriert futottak volna be a győzelem után.
2012. január 16. 18:00
Debby_Ryanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 164279 offline |
Na már csak ez hiányzott
2012. január 16. 18:00
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
brigi92fcb szinte a számból vetted ki a szót
én várom már sokakkal ellentétben... én mindig is a Megasztárt néztem és szerettem, az X-Faktor egyenesen idegesít! Olyan "megcsinált" számomra az egész.
De a Mega tök jó lesz, kíváncsi vagyok, kik lesznek a zsűriben... ja és a válogató mindent visz!
én várom már sokakkal ellentétben... én mindig is a Megasztárt néztem és szerettem, az X-Faktor egyenesen idegesít! Olyan "megcsinált" számomra az egész.
De a Mega tök jó lesz, kíváncsi vagyok, kik lesznek a zsűriben... ja és a válogató mindent visz!
2012. január 16. 18:11
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Mi a fa...francnak ennyi tehetségkutató ebbe a kis, szerencsétlen országba?! Nincs már így is elég magamutogató, nagyképű celeb, még kell termelni a Fluor szintű énekeseket, előadókat. Nem is arról van szó, hogy nem tehetségesek akik bekerülnek oda. Tudnak énekelni, ez alap. De semmi egyéniségük nincs, általában ha csinálnak az X-factor után, vagy Megasztár után számokat azok mind gagyik, semmitmondóak, bénák. Például Vastag Csabi, Nikolas, sőt Janicsák Veca számai sem tetszenek, kifejezetten rosszak.
A lényeg, hogy felesleges ennyi tehetségkutató, úgyis eltűnnek egy idő után a süllyesztőbe, egy ideig mondjuk 2-3 évig sztárolva vannak, aztán pápá. Azt sem értem minek indul tavasszal a Csillag Születik...
A lényeg, hogy felesleges ennyi tehetségkutató, úgyis eltűnnek egy idő után a süllyesztőbe, egy ideig mondjuk 2-3 évig sztárolva vannak, aztán pápá. Azt sem értem minek indul tavasszal a Csillag Születik...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 16. 18:13
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.01.16. 17:21)
1.Ne itelj meg úgy,hogy nem is ismersz.Egyáltalán nem vagyok nagyképű.
2.Ezt nem én találtam ki,henem a szakmabeliek mondták.
Egyébként az X-faktor előtt Baricz volt a Megasztárban.Azt nem tudom,hogy meddig jutott el,de az élő show-ba nem válogatták be.Király L.Norbinak pedig még annyira sincs hangja,mint neki. Ez nem nagyképűség,hanem tény.
Egyénként elárulom neked,hogy mindenki felháborodott azon,hogy bejutottak a TOP3-ba.Képzeld el a tavalyi X-faktorban csináltak egy olyan szavaztást,hogy "Ki NEM való az X-faktor fináléjába" és a Gergő kb.2x annyi szavazot kapott mint Enikő és Tibi együttvéve.Erről ennyit.
2.Ezt nem én találtam ki,henem a szakmabeliek mondták.
Egyébként az X-faktor előtt Baricz volt a Megasztárban.Azt nem tudom,hogy meddig jutott el,de az élő show-ba nem válogatták be.Király L.Norbinak pedig még annyira sincs hangja,mint neki. Ez nem nagyképűség,hanem tény.
Egyénként elárulom neked,hogy mindenki felháborodott azon,hogy bejutottak a TOP3-ba.Képzeld el a tavalyi X-faktorban csináltak egy olyan szavaztást,hogy "Ki NEM való az X-faktor fináléjába" és a Gergő kb.2x annyi szavazot kapott mint Enikő és Tibi együttvéve.Erről ennyit.
Szóval szerinted tény pl. hogy Gergőnek nincs hangja (tudom, hogy Norbira írtad, de akkor gondolom ez rá is igaz). Na ez már hibás, mert ez nem tény, hanem egy vélemény. Attól mert te azt gondolod, még nem válik ténnyé. Ahogy attól sem válik ténnyé, hogy az emberek imádnak utálkozni és sokan szavaztak rá azon a bizonyos szavazáson. Ahogy Keresztes is mondta: a legnagyobb művészek mindig is a legmegosztóbbak voltak. Most említsem akkor azt, hogy mindezek ellenére az összes ideig X-Faktoros közül neki van Facebookon a legnagyobb rajongótábora? Nem szeretek ezzel jönni, tudom, hogy nem a Fb az élet, de mégis megmutat valamit úgy általánosságban. Én meg (és még egy "pár" ember rajtam kívül) azt mondom, hogy Gergőnek igenis van hangja. Akkor most ez miért kevésbé "tény" mint a te véleményed? Attól mert nem szokványos, tucat, érzelemmentes, éneklőgép, mint a legtöbb versenyző, és ezt sokan nem tudják befogadni, mert nem ugyanolyan mint a többi, az még nem csökkenti Gergő tehetségét. Norbival meg nagyon nem kéne egy napon említeni, már csak a válogatós Wicked Game miatt SEM.
A cikkre meg annyit, hogy ha nem lesz más nézni fogom, viszont azóta nem adok semennyi hitelt a Megasztárnak, amióta legutóbb ezt a lányt képesek voltak elsőként kiejteni az élő műsorokból és helyette cukipofi tinisztárokat, átlagos tucatokat, meg egy nyivákolós kislányt juttattak tovább, csak mert ő nem tinisztár alkat, van saját stílusa, ami nem a ma legpopulárisabb zenékre korlátozódik és nincs benne semmi extracuki, vagy botrányos. Szánalmas az egész és rohadtul igazságtalan. Ha valaki be is kerül, aki nem kommersz, tucatember, azt úgyis kiejtik előbb-utóbb, semmiképp nem nyeri meg. De egyébként ez az X-Faktorra is ugyanúgy igaz.
2012. január 16. 18:20
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Idézet (janet7 @ 2012.01.16. 18:13)
Most említsem akkor azt, hogy mindezek ellenére az összes ideig X-Faktoros közül neki van Facebookon a legnagyobb rajongótábora? Nem szeretek ezzel jönni, tudom, hogy nem a Fb az élet, de mégis megmutat valamit úgy általánosságban.
Nem szeretnék kötöszködni, tényleg nem, de ez a kis rész megragadta a figyelmem. Szerintem az, hogy kinek-mekkora a rajongótábora nem feltétlen jelent semmit. Valljuk be őszintén, hogy a facebookon rengeteg olyan kislány lehet, sőt, van is, akik azért lájkolják be az oldalát, mert, hogy "jajdeédescuki", és nem azt látják benne, mint például te, hogy milyen tehetséges, mekkora egyéniség. És ezek a kislányok csak facebookon ömlengenek, nem hinném, hogy felveszik a telefont, hogy szavazzanak. Szerintem akik általában ilyen versenyeken szavaznak azok a család, barátok, innen-onnan ismerősök, meg néhány nagyobb rajongó.
2012. január 16. 18:21
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Én nem látom értelmét az újabb szériának. Tény, hogy akadnak kivételes hangok, akiknek csak a Megasztár jelenti a kiugrási lehetőséget, de a legtöbbje siralmas, és akkor még finoman fejeztem ki magam. Ami még rosszabb, hogy a tehetségtelen idiótákból néha celebeket is fabrikálnak. Lásd. Bikicsunáj bácsi, akiről a produkciója után hónapokig hallatott a média. És miért? A nagy semmiért...
2012. január 16. 18:24
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Pandus @ 2012.01.16. 18:20)
Nem szeretnék kötöszködni, tényleg nem, de ez a kis rész megragadta a figyelmem. Szerintem az, hogy kinek-mekkora a rajongótábora nem feltétlen jelent semmit. Valljuk be őszintén, hogy a facebookon rengeteg olyan kislány lehet, sőt, van is, akik azért lájkolják be az oldalát, mert, hogy "jajdeédescuki", és nem azt látják benne, mint például te, hogy milyen tehetséges, mekkora egyéniség. És ezek a kislányok csak facebookon ömlengenek, nem hinném, hogy felveszik a telefont, hogy szavazzanak. Szerintem akik általában ilyen versenyeken szavaznak azok a család, barátok, innen-onnan ismerősök, meg néhány nagyobb rajongó.
Igen, ezzel tisztában vagyok, és ezért is írtam direkt, hogy tudom, hogy a Fb nem jelent olyan szinten semmit. De mégis megmutat valamit. Ha Fb-n őt szeretik a legjobban, akkor nem valószínű, hogy a "való életben" valahol a végén kullog.
És ez a Facebookos dolog, amit írtál igaz, viszont ez ugyanúgy igaz, selena_taylor_fan által említett szavazásra, ahol elég megnyomni egy gombot ugyebár valakire, akit valamilyen (tök mindegy milyen, mert valószínűleg nem mindenki "nincsen hangja" alapon utálja, pláne nem jogosan) okból nem kedvel és ennyi. Szóval nem gondolom, hogy a Facebook a mérvadó, csak hogyha már ő azzal az igen színvonalas szavazással jött, akkor én meg ezzel. Ezzel akartam érzékeltetni, hogy azért nem úgy van az, hogy az emberek többsége nem kedveli Gergőt.
2012. január 16. 18:28
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Idézet (janet7 @ 2012.01.16. 18:13)
Szóval szerinted tény pl. hogy Gergőnek nincs hangja (tudom, hogy Norbira írtad, de akkor gondolom ez rá is igaz). Na ez már hibás, mert ez nem tény, hanem egy vélemény. Attól mert te azt gondolod, még nem válik ténnyé. Ahogy attól sem válik ténnyé, hogy az emberek imádnak utálkozni és sokan szavaztak rá azon a bizonyos szavazáson. Ahogy Keresztes is mondta: a legnagyobb művészek mindig is a legmegosztóbbak voltak. Most említsem akkor azt, hogy mindezek ellenére az összes ideig X-Faktoros közül neki van Facebookon a legnagyobb rajongótábora? Nem szeretek ezzel jönni, tudom, hogy nem a Fb az élet, de mégis megmutat valamit úgy általánosságban. Én meg (és még egy "pár" ember rajtam kívül) azt mondom, hogy Gergőnek igenis van hangja. Akkor most ez miért kevésbé "tény" mint a te véleményed? Attól mert nem szokványos, tucat, érzelemmentes, éneklőgép, mint a legtöbb versenyző, és ezt sokan nem tudják befogadni, mert nem ugyanolyan mint a többi, az még nem csökkenti Gergő tehetségét. Norbival meg nagyon nem kéne egy napon említeni, már csak a válogatós Wicked Game miatt SEM.
Az éneklésre Gergőnél még azt mondom,hogy ízlés dolga,kinek mi tetszik.(Nekem nem tetszik,na midegy,ez egyéni vélemény).Bár a Wicked game meg az Apám hitte az tényleg jó volt tőle,azt elismerem.De az tény,hogy Király L.Norbinak semmi hangja.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. január 16. 18:28
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline |
láttam hogy páran azért írtatok olyat is hogy várjátok... lényeg az, hogy én is nagyon várom már... persze vannak olyanok akikkel egyet értek, hogy elég sztár van itt magyar országon, többek között olyanok is akiknek egyáltalán nincs tehetsége. de úgy gondolom, hogy nem rossz dolgok ezek a tehetség kutatók. ) meg hát valljuk be... a válogatón elég sokat lehet röhögni.xD
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.