Starity

Hamarosan indul a hatodik Megasztár

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 16. 17:25 #61
- törölt felhasználó -    
szerintem itt lesznek nagyon jók is...de borzalmasak is sad.gif
sajnos mostmár egyre rosszabb lesz a szintje sad.gif
2012. január 16. 17:27 #62
- törölt felhasználó -    
jaj nagyon varom mar.
az elejet szeretem, mert akkor jokat lehet rajtuk nevetni.
Az X-faktor jobb, de ez sem rossz.
2012. január 16. 17:29 #63
- törölt felhasználó -    
nah itt a kabaré biggrin.gif
2012. január 16. 17:30 #64
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7185
Csatolások: 83731
Azonosító: 114760
Idézet (prézli @ 2012.01.16. 15:38)
Én már ott tartok, hogy inkább Megasztár legyen, mint X-Faktor. Azért a Megasztárból tényleg tehetséges énekesek kerültek ki, akik ma a hazai zenevilág elitjét képezik.

Mi a f.sz? nevet2.gif Ugye most csak vicceltél? unsure.gif
Igen, kikerült kb kettő. Tóth Vera és Rúzsa Magdi... de a többi no comment.
2012. január 16. 17:35 #65
iannina
iannina
focus on the good
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
Én csak azért fogom nézni,hogy röhögjek a sok bolondon rohog.gif
2012. január 16. 17:36 #66
- törölt felhasználó -    
Pedig már kezdtem reménykedni, hogy már nem is lesz. mellow.gif Most úgy őszintén minek ennyi? Az eddigi nyertesek közül nem sok olyan nevet tudnék mondani, akik nagy karriert futottak volna be a győzelem után. rolleyes.gif
2012. január 16. 17:38 #67
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Csatolások: 0
Azonosító: 164721
Jobban szeretem mint az x faktort biggrin.gif az előválogatók a kedvenceim mert ott jó sok béna van és sokszor már sírok a röhögéstől xD
2012. január 16. 18:00 #68
Debby_Ryan
Debby_Ryan
új tag

StátuszSenki sem tökéletes.. Belőlem pl. hiányoznak a hibák.
Hozzászólás: 98
Azonosító: 164279
Na már csak ez hiányzott ohmy.gif
2012. január 16. 18:00 #69
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1577
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
brigi92fcb szinte a számból vetted ki a szót biggrin.gif

én várom már sokakkal ellentétben... én mindig is a Megasztárt néztem és szerettem, az X-Faktor egyenesen idegesít! Olyan "megcsinált" számomra az egész.
De a Mega tök jó lesz, kíváncsi vagyok, kik lesznek a zsűriben... ja és a válogató mindent visz! laugh.gif
2012. január 16. 18:09 #70
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
idáig se néztem azután se fogom mondjuk még a tv2 őt se nézem
2012. január 16. 18:10 #71
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Kicsit már kezd elcsépelt lenni, de azért nevetni a bénákon mindig jóóó biggrin.gif
2012. január 16. 18:11 #72
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Mi a fa...francnak ennyi tehetségkutató ebbe a kis, szerencsétlen országba?! Nincs már így is elég magamutogató, nagyképű celeb, még kell termelni a Fluor szintű énekeseket, előadókat. Nem is arról van szó, hogy nem tehetségesek akik bekerülnek oda. Tudnak énekelni, ez alap. De semmi egyéniségük nincs, általában ha csinálnak az X-factor után, vagy Megasztár után számokat azok mind gagyik, semmitmondóak, bénák. Például Vastag Csabi, Nikolas, sőt Janicsák Veca számai sem tetszenek, kifejezetten rosszak.
A lényeg, hogy felesleges ennyi tehetségkutató, úgyis eltűnnek egy idő után a süllyesztőbe, egy ideig mondjuk 2-3 évig sztárolva vannak, aztán pápá. Azt sem értem minek indul tavasszal a Csillag Születik...
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 16. 18:13 #73
sszandra
sszandra
visszatérő vendég

StátuszSummer *-*
Hozzászólás: 294
Azonosító: 166763
6.Megasztár?? még mindig ennyi pénzt hoz?amugy meg ott lesz a csillag születik is.
2012. január 16. 18:13 #74
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.01.16. 17:21)
1.Ne itelj meg úgy,hogy nem is ismersz.Egyáltalán nem vagyok nagyképű.
2.Ezt nem én találtam ki,henem a szakmabeliek mondták.
Egyébként az X-faktor előtt Baricz volt a Megasztárban.Azt nem tudom,hogy meddig jutott el,de az élő show-ba nem válogatták be.Király L.Norbinak pedig még annyira sincs hangja,mint neki.  _nevet.gif Ez nem nagyképűség,hanem tény.
Egyénként elárulom neked,hogy mindenki felháborodott azon,hogy bejutottak a TOP3-ba.Képzeld el a tavalyi X-faktorban csináltak egy olyan szavaztást,hogy  "Ki NEM való az X-faktor fináléjába" és a Gergő kb.2x annyi szavazot kapott mint Enikő és Tibi együttvéve.Erről ennyit.

Szóval szerinted tény pl. hogy Gergőnek nincs hangja (tudom, hogy Norbira írtad, de akkor gondolom ez rá is igaz). Na ez már hibás, mert ez nem tény, hanem egy vélemény. Attól mert te azt gondolod, még nem válik ténnyé. Ahogy attól sem válik ténnyé, hogy az emberek imádnak utálkozni és sokan szavaztak rá azon a bizonyos szavazáson. Ahogy Keresztes is mondta: a legnagyobb művészek mindig is a legmegosztóbbak voltak. Most említsem akkor azt, hogy mindezek ellenére az összes ideig X-Faktoros közül neki van Facebookon a legnagyobb rajongótábora? Nem szeretek ezzel jönni, tudom, hogy nem a Fb az élet, de mégis megmutat valamit úgy általánosságban. Én meg (és még egy "pár" ember rajtam kívül) azt mondom, hogy Gergőnek igenis van hangja. Akkor most ez miért kevésbé "tény" mint a te véleményed? Attól mert nem szokványos, tucat, érzelemmentes, éneklőgép, mint a legtöbb versenyző, és ezt sokan nem tudják befogadni, mert nem ugyanolyan mint a többi, az még nem csökkenti Gergő tehetségét. Norbival meg nagyon nem kéne egy napon említeni, már csak a válogatós Wicked Game miatt SEM.

A cikkre meg annyit, hogy ha nem lesz más nézni fogom, viszont azóta nem adok semennyi hitelt a Megasztárnak, amióta legutóbb ezt a lányt képesek voltak elsőként kiejteni az élő műsorokból és helyette cukipofi tinisztárokat, átlagos tucatokat, meg egy nyivákolós kislányt juttattak tovább, csak mert ő nem tinisztár alkat, van saját stílusa, ami nem a ma legpopulárisabb zenékre korlátozódik és nincs benne semmi extracuki, vagy botrányos. Szánalmas az egész és rohadtul igazságtalan. Ha valaki be is kerül, aki nem kommersz, tucatember, azt úgyis kiejtik előbb-utóbb, semmiképp nem nyeri meg. De egyébként ez az X-Faktorra is ugyanúgy igaz.
3 felhasználónak tetszik: raspberry, Pandus, riri17
2012. január 16. 18:20 #75
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Idézet (janet7 @ 2012.01.16. 18:13)
Most említsem akkor azt, hogy mindezek ellenére az összes ideig X-Faktoros közül neki van Facebookon a legnagyobb rajongótábora? Nem szeretek ezzel jönni, tudom, hogy nem a Fb az élet, de mégis megmutat valamit úgy általánosságban.

Nem szeretnék kötöszködni, tényleg nem, de ez a kis rész megragadta a figyelmem. Szerintem az, hogy kinek-mekkora a rajongótábora nem feltétlen jelent semmit. Valljuk be őszintén, hogy a facebookon rengeteg olyan kislány lehet, sőt, van is, akik azért lájkolják be az oldalát, mert, hogy "jajdeédescuki", és nem azt látják benne, mint például te, hogy milyen tehetséges, mekkora egyéniség. És ezek a kislányok csak facebookon ömlengenek, nem hinném, hogy felveszik a telefont, hogy szavazzanak. Szerintem akik általában ilyen versenyeken szavaznak azok a család, barátok, innen-onnan ismerősök, meg néhány nagyobb rajongó.
2012. január 16. 18:20 #76
- törölt felhasználó -    
nem szoktam nézni! NEM is nagyon érdekel!!!! :///
2012. január 16. 18:21 #77
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Én nem látom értelmét az újabb szériának. Tény, hogy akadnak kivételes hangok, akiknek csak a Megasztár jelenti a kiugrási lehetőséget, de a legtöbbje siralmas, és akkor még finoman fejeztem ki magam. Ami még rosszabb, hogy a tehetségtelen idiótákból néha celebeket is fabrikálnak. Lásd. Bikicsunáj bácsi, akiről a produkciója után hónapokig hallatott a média. És miért? A nagy semmiért...
2012. január 16. 18:24 #78
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Pandus @ 2012.01.16. 18:20)
Nem szeretnék kötöszködni, tényleg nem, de ez a kis rész megragadta a figyelmem. Szerintem az, hogy kinek-mekkora a rajongótábora nem feltétlen jelent semmit. Valljuk be őszintén, hogy a facebookon rengeteg olyan kislány lehet, sőt, van is, akik azért lájkolják be az oldalát, mert, hogy "jajdeédescuki", és nem azt látják benne, mint például te, hogy milyen tehetséges, mekkora egyéniség. És ezek a kislányok csak facebookon ömlengenek, nem hinném, hogy felveszik a telefont, hogy szavazzanak. Szerintem akik általában ilyen versenyeken szavaznak azok a család, barátok, innen-onnan ismerősök, meg néhány nagyobb rajongó.

Igen, ezzel tisztában vagyok, és ezért is írtam direkt, hogy tudom, hogy a Fb nem jelent olyan szinten semmit. De mégis megmutat valamit. Ha Fb-n őt szeretik a legjobban, akkor nem valószínű, hogy a "való életben" valahol a végén kullog.
És ez a Facebookos dolog, amit írtál igaz, viszont ez ugyanúgy igaz, selena_taylor_fan által említett szavazásra, ahol elég megnyomni egy gombot ugyebár valakire, akit valamilyen (tök mindegy milyen, mert valószínűleg nem mindenki "nincsen hangja" alapon utálja, pláne nem jogosan) okból nem kedvel és ennyi. Szóval nem gondolom, hogy a Facebook a mérvadó, csak hogyha már ő azzal az igen színvonalas szavazással jött, akkor én meg ezzel. Ezzel akartam érzékeltetni, hogy azért nem úgy van az, hogy az emberek többsége nem kedveli Gergőt.
2 felhasználónak tetszik: raspberry, Pandus
2012. január 16. 18:28 #79
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1879
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Idézet (janet7 @ 2012.01.16. 18:13)
Szóval szerinted tény pl. hogy Gergőnek nincs hangja (tudom, hogy Norbira írtad, de akkor gondolom ez rá is igaz). Na ez már hibás, mert ez nem tény, hanem egy vélemény. Attól mert te azt gondolod, még nem válik ténnyé. Ahogy attól sem válik ténnyé, hogy az emberek imádnak utálkozni és sokan szavaztak rá azon a bizonyos szavazáson. Ahogy Keresztes is mondta: a legnagyobb művészek mindig is a legmegosztóbbak voltak. Most említsem akkor azt, hogy mindezek ellenére az összes ideig X-Faktoros közül neki van Facebookon a legnagyobb rajongótábora? Nem szeretek ezzel jönni, tudom, hogy nem a Fb az élet, de mégis megmutat valamit úgy általánosságban. Én meg (és még egy "pár" ember rajtam kívül) azt mondom, hogy Gergőnek igenis van hangja. Akkor most ez miért kevésbé "tény" mint a te véleményed? Attól mert nem szokványos, tucat, érzelemmentes, éneklőgép, mint a legtöbb versenyző, és ezt sokan nem tudják befogadni, mert nem ugyanolyan mint a többi, az még nem csökkenti Gergő tehetségét. Norbival meg nagyon nem kéne egy napon említeni, már csak a válogatós Wicked Game miatt SEM.

Az éneklésre Gergőnél még azt mondom,hogy ízlés dolga,kinek mi tetszik.(Nekem nem tetszik,na midegy,ez egyéni vélemény).Bár a Wicked game meg az Apám hitte az tényleg jó volt tőle,azt elismerem.De az tény,hogy Király L.Norbinak semmi hangja.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. január 16. 18:28 #80
kitti_1996
kitti_1996
visszatérő vendég

StátuszIn dreams and in love there are no impossibilities.
Hozzászólás: 247
Azonosító: 151926
láttam hogy páran azért írtatok olyat is hogy várjátok...smileeee.gif lényeg az, hogy én is nagyon várom már... persze vannak olyanok akikkel egyet értek, hogy elég sztár van itt magyar országon, többek között olyanok is akiknek egyáltalán nincs tehetsége. de úgy gondolom, hogy nem rossz dolgok ezek a tehetség kutatók. smileeee.gif) meg hát valljuk be... a válogatón elég sokat lehet röhögni.xD smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok