The Mortal Instruments: City of Bones / A végzet ereklyéi: Csontváros (2013)
2013. augusztus 26. 11:07
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Én szombaton néztem meg a filmet az egyik barátnőmmel és nekem nagyon tetszett Mind jól játszottak a film lenyűgöző volt,nekem talán Jonathan Rhys Meyers tetszett a legjobban
2013. augusztus 28. 09:07
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Én még nem akarom megnézni, mert egyszer el akarom olvasni... bár annyi jót írtok róla, hogy lehet, nem bírok várni és megnézem
2013. augusztus 28. 11:08
Imádom a kedvenc filmem,nemcsak mert a kedvenc színésznőm játszik Benne, hanem mert lenyűgöző amikor először láttam nagyon nagyon tetszett akárcsak a könyv.
2013. szeptember 04. 18:51
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Lehet hogy nem leszek népszerű ezzel, de számomra nagy csalódás volt a film. Habár nem is csalódás, mivel eleve nem vártam semmit tőle. Kezdjük azzal hogy a szereplők abszolút nem adtak át semmit, Jace rendesen irritált pedig a könyvben kedvenc volt. Nem konkrétan Jamie, maga a szerep valahogy nem jött be. Clary szintúgy. Szerencsére Isabelle itt is kedvenc volt, benne viszont kellemeset csalódtam. Simonnal és Alec-el sem volt különösebb bajom, Valentine viszont teljesen máshogy viselkedett mint amit megszoktunk.
A következő ami zavart, az, hogy végig: vagy kihagytak jelenetet, vagy olyat raktak be amiről szó nem volt a könyvben, vagy össze-vissza voltak a jelenetek, vagy épp olyan gyorsan történt minden hogy csak kapkodtam a fejem. Na meg az az állandó sötétség, habár ez még a kisebb baj. Persze, tudom hogy adaptáció, 2 órás filmbe lehetetlenség lenne belerakni mindent, de mégis, aki olvasta a könyvet annak viszont hiányérzete lesz végig mikor nézi. Lehet hogy ha nem olvastam volna tetszene (ez így nem igaz, mivel akkor eleve meg se néztem volna a filmet), de ez már sosem fog kiderülni, mert sajnos nem tudok elvonatkoztatni a könyvtől.
A következő ami zavart, az, hogy végig: vagy kihagytak jelenetet, vagy olyat raktak be amiről szó nem volt a könyvben, vagy össze-vissza voltak a jelenetek, vagy épp olyan gyorsan történt minden hogy csak kapkodtam a fejem. Na meg az az állandó sötétség, habár ez még a kisebb baj. Persze, tudom hogy adaptáció, 2 órás filmbe lehetetlenség lenne belerakni mindent, de mégis, aki olvasta a könyvet annak viszont hiányérzete lesz végig mikor nézi. Lehet hogy ha nem olvastam volna tetszene (ez így nem igaz, mivel akkor eleve meg se néztem volna a filmet), de ez már sosem fog kiderülni, mert sajnos nem tudok elvonatkoztatni a könyvtől.
1 felhasználónak tetszik:
Liinaa
2013. október 12. 13:56
Vic00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 652 Csatolások: 0 Azonosító: 211726 offline |
Megnéztem a filmet még múlt hónapban. Nekem állatira tetszett, pedig úgy mentem be a moziba, hogy 'fúú mi lesz ez a baromság'. De nem! Annyira megfogott, szerintem minden szerepet pont tökéletes ember játssza. ÉS én végképp örülök, hogy nem Alex Pettyfer játssza Jace szerepét, hanem Jamie. Elkezdtem olvasni a könyvet is, igaz, hogy így már a film jobban eltér a könyvtől, de könyörgöm! Melyik film hasonlít a könyvekhez? Természetesen, hogy nem tudnak minden jelenetet berakni, természetes, hogy nem minden szereplő kinézete lesz olyan mind a filmben, meg nem minden olyan helyszínen játszódik, ahol kellene. Mindenesetre szerelmes lettem a TMI könyvekbe :3
2013. október 17. 10:40
Liinaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 212299 offline |
Nekem sem tetszett különösebben, pedig a könyveket én is nagyon szeretem, a filmet meg iszonyúan vártam. Nyilván nem lehet mindent úgy megoldani ahogy az le van írva, de akkor sem kellett volna annyit változtatni rajta, mert így a végkifejlet is teljesen más lett. Őszintén szólva nem csodálkozom rajta hogy elhalasztották a Hamuváros forgatását. Örülnék ha azt is megfilmesítenék, de előbb talán keressenek egy másik forgatókönyvírót.
2013. november 28. 14:11
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
11 felhasználónak tetszik:
Cintii,
zsofeeh,
SmileyZ,
Domcicc,
Lady Suzy,
Liinaa,
Toxic,
Andika66,
chelseagirl18,
Alison Lerman,
alexahemingway
2013. november 28. 14:23
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Egy-két nagyobb méretű és néhány új still kép HQ
11 felhasználónak tetszik:
Cintii,
SmileyZ,
Domcicc,
Lady Suzy,
Liinaa,
Toxic,
duracell,
Andika66,
chelseagirl18,
Alison Lerman,
alexahemingway
2013. november 28. 14:23
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Még több új still kép LQ
7 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Lady Suzy,
Liinaa,
duracell,
Andika66,
chelseagirl18,
Alison Lerman
2014. június 01. 12:10
Én imádom ezt a filmet teljesen megszállotja lettem.
2018. január 16. 01:10
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Timothy White Photoshoot
2 felhasználónak tetszik:
Melcsi1997,
LDreamP
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.