Már napok óta lázasan várták a tegnapi napot a híres DJ és a sikeres női rapper rajongói, hiszen január 31-én tették közzé közös zenei videójukat.
A teljes cikkhez kattints ide!
David Guetta és Nicki Minaj közös klippel jelentkezik
2012. február 01. 15:58
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Tetszik a klip, bár én sem ilyenre számítottam!
Szerintem jobb is így, mert már untam, hogy a Guetta-klipekben az "összáll az egész Föld bulizni"-téma kicsit uncsi már!
A cikk is a klip mellet áll, úgyhogy ez a kommenteken is érződni fog...majdnem mindenkinek tetszeni fog
Szerintem jobb is így, mert már untam, hogy a Guetta-klipekben az "összáll az egész Föld bulizni"-téma kicsit uncsi már!
A cikk is a klip mellet áll, úgyhogy ez a kommenteken is érződni fog...majdnem mindenkinek tetszeni fog
2012. február 01. 15:58
Nem azé... de olyan, minta nem is Nicki énekelne!!Bár talán pont így jobb a zene, mint amúgy!!
amúgy tetszik a szám!!
2012. február 01. 16:03
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én utálom Nicki Minajt,de ez nagyon tetszik,sőt,a When love takes over,a Sexy chick,a Memories és a Who's that chick mellett ez a kedvencem David Guettától.
2012. február 01. 16:06
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
A dal nem igazán jön be, lehetett volna jobb számból is klip. A videó alapötlete tetszik, de a végeredmény nem sikerült túl jól. A Titanium szám meg klip is sokkal jobb lett szerintem.
2012. február 01. 16:18
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
nagyon jó lett máris imádom ezt a számot:)
2012. február 01. 16:20
Bár Nicki nem a kedvencem ettől függetlenül bírom a zenét. A klipp pedig..nem ilyenre számítottam ugyhogy pozitív csalódás volt az egész..nagyon tetszik..csak így tovább!
2012. február 01. 16:24
Ez a Stupid Hoe után igazi öröm.Végre egy jó szám.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: