A szőke énekesnőről szóló hírek eleinte csak halálát tudatták, ám később kiderült, hogy öngyilkos lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leslie Carter öngyilkos lett
2012. február 02. 23:46
2012. február 02. 23:52
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
na ahhoz képest h az előző cikkben ahol a halálát közlik azt írták, h nyugodt, botránymentes életet élt...azért a drogfüggőséget nem sorolnám ide, úgyhogy végül is így már nagyjából érthető miért volt az öngyilkosság, és ez szörnyű
Nyugodjék békében!
Nyugodjék békében!
2012. február 02. 23:55
jodu92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 131185 offline |
ez így kicsit sem tükrözi a valóságot....nem lett öngyilkos....gyógyszereket szedett a depressziójára, skizofréniára, stb., szóval mentális betegségekre, amik nem a terhessége után alakultak ki...túladagolta magát, de nem valószínű, hogy szándékos volt, plusz semmi köze nem volt ahhoz, hogy nem lett sikeres....megjegyzem még, hogy az nem "xatax" hanem XANAX
2012. február 03. 03:44
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Ezek szerint mégis csak igazat írtak a wikipedián tegnap. Szegény, sajna Nick is drogos volt hajdanán, valahogy nem szolgált jó példával a húga előtt. Mégha ő időben abba is hagyta. A felsorolt gyógyszerek is kábítószerek, csak vényre adják őket. Ugyanolyan függőséget okoznak, mint az utcai drogok. Szokszor ezért veszélyesebbek is, mert a beteg felmentve érzi magát, hisz a legális szert orvos írja fel.
2012. február 03. 06:12
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Először sajnáltam, de ezek után... Önző volt és gyáva. Aki öngyilkos lesz az borzasztó gyáva ember. És ott hagyott egy pici gyereket, aki az édesanyja nélkül fog felnőni. Nem is értem. Én soha a büdös életbe nem ölném meg magam, akár milyen sz*r is a helyzet! ( főleg, ha van egy gyermekem) Én csak a gyerekét sajnálom.
2012. február 03. 07:07
Hát ebből kiderül hogy önző, és naív, egyett értek brigi92fcb!
2012. február 03. 07:20
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Na hát így már nem tudom sajnálni...
2012. február 03. 07:24
Azt tudtam, h Nick és Aaron is küzdöttek drogproblémákkal, de h Leslie is, arról fogalmam sem volt!
Én még mindig kizártnak tartom, h öngyilkos lett, főleg, h a cikkben számos problémájáról szó van! Valószínű ezek miatt szedett be gyógszereket, és nem biztos, h meg akarta magát ölni!
Am miért is lenne egy 9-10 éves gyerek drogfüggő? Leslie ugyanis ennyi volt, mikor Nick elindult a BSB-vel...
Az meg, h ÁLLÍTÓLAG ki mit mondd, sosem biztos. Majd ha Nick, Aaron, vagy Angel mondja el, mi történt, majd elhiszem.
Én még mindig kizártnak tartom, h öngyilkos lett, főleg, h a cikkben számos problémájáról szó van! Valószínű ezek miatt szedett be gyógszereket, és nem biztos, h meg akarta magát ölni!
Am miért is lenne egy 9-10 éves gyerek drogfüggő? Leslie ugyanis ennyi volt, mikor Nick elindult a BSB-vel...
Az meg, h ÁLLÍTÓLAG ki mit mondd, sosem biztos. Majd ha Nick, Aaron, vagy Angel mondja el, mi történt, majd elhiszem.
2012. február 03. 09:03
brigi92fcb: teljesen igazad van...ha szerette volna a gyerekét nem ölte volna meg magát..
2012. február 03. 11:22
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
nem értem miért kellet eleve ezekhez a szerekhez nyúlnia miután anya lett jobban figyelhetett volna magára és gondolhatott volna a gyerekére, de őt csak az érdekelte, hogy nem olyan hires mint bátyjai meg a drog
2012. február 03. 14:09
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Leslie a büdös életben nem drogozott! Ezt a..inkább nem kommentálnám, félek, kitiltás lenne a vége. De ez nagyon felhúzott idegileg! Miért kell minden sztárhalál mögött drogot sejteni?? Amy Winehouse-nál mondjuk egyértelmű volt, de Leslie tényleg botránymentesen élt, alkoholt alig ivott. A depresszió valószínűbb, de még így is nehéz elhinni, hogy öngyilkos lett volna. A Carter-család erősítse meg az infót, és akkor majd elhiszem. Addig nem! Marilyn Monroe-ról is azt gondolták, hogy öngyilkos lett, pedig...
Most pedig egy kis off, pardon is érte: azok, akik öngyilkosok, nem minden esetben gyávák. Az apukám is öngyilkos lett, mégsem megfutamodásból tette...bár igaz, mérges, elkeseredett vagyok amiatt, hogy ezt csinálta. De szidni nem szabad az öngyilkosokat, mert nem tudhatjuk, milyen indíttatásból cselekedtek úgy, ahogy...
Most pedig egy kis off, pardon is érte: azok, akik öngyilkosok, nem minden esetben gyávák. Az apukám is öngyilkos lett, mégsem megfutamodásból tette...bár igaz, mérges, elkeseredett vagyok amiatt, hogy ezt csinálta. De szidni nem szabad az öngyilkosokat, mert nem tudhatjuk, milyen indíttatásból cselekedtek úgy, ahogy...
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2012. február 03. 15:40
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline |
brigi92fcb ,egyetértek
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.