A sztárpár válása után alig egy hónappal rögtön hírbe hozták egy színészhölggyel a nőcsábászt. Első választottja pedig nem más, mint a Katy Perryre nagyon hasonlító színésznő, Zooey Deschanel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Russell Brand máris exneje kiköpött másával randizgat
2012. február 08. 22:21
2012. február 08. 22:26
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Hát az egyértelmű, hogy a vonzalmának köze van a két nő hasonlóságához, vagy hogy fejezzem ki magam... Én Katy-nek drukkoltam, de az is tény, hogy Zooey-val baromira összeillenek, stílusilag is. Remélem Katy-t ez nem viseli meg túlságosan, nem szeretném, ha tönkremenne szegény
2012. február 08. 22:44
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Jajj még találjuk ki, hogy Zooey hibája
Zooey szerintem milliószor jobbat érdemel, de komolyan.
Egyébként utálom, mikor azt mondják, hogy Zooey Deschanel Katy Perry hasonmása, tényleg hasonlítanak néha, de Zooey számomra sokkal szebb, de ami a lényeg: ő született előbb, szóval miért Ő a hasonmás?
Zooey szerintem milliószor jobbat érdemel, de komolyan.
Egyébként utálom, mikor azt mondják, hogy Zooey Deschanel Katy Perry hasonmása, tényleg hasonlítanak néha, de Zooey számomra sokkal szebb, de ami a lényeg: ő született előbb, szóval miért Ő a hasonmás?
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2012. február 09. 06:32
én erre csak azt tudom mondani hogy zánalmas de csaj tiszta Katy
2012. február 09. 06:52
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Nem tudom lehet hogy szánalmas meg minden de az ő élete nem tudom miért kell elítélni jó én se bírom russelt de akkor is
2012. február 09. 07:48
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Nem tudom miért bántjátok Russellt, fiatal, és a Katyvel való házasság is gyorsan és korán jött. Bulizik, párt keres magának, nincs ebben semmi rossz. Katyt sajnálom, de így kellett elítélnie, ez az ő dolguk, s nem az enyém, ezért nem ítélem el.
2012. február 09. 09:03
Szép mondhatom!!Mit ne mondjak elég hamar túllépett rajta annyi biztos.... De valahogy engem ez nem igazán érdekel... az ő élete.... én nem nagyon bírom a pasast szóval nekem mindegy...
2012. február 09. 10:55
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! nehogy.... nemszabad.. fojj..:S mostmiért? Katy meg Russell tökmás.. lehet h összeillenek de akkoris. Mások... Mostnehogy ezzel a nővel jöjjön már össze aki tiszta Katy Perry...Akkormaradjon inkább szingli.. de ez kiborít..:S személyszerint utálom Katy-t..:| Russell-t vele ellentétben imádom. és eztnemakarom..-.-" nem egymásnak valóak. DE ezzel a Zooeyval se..
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.