A tehetséges és gyönyörű hangú énekesnő, Adele soha nem akart úgy kinézni, mint a modellek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adele büszke telt alakjára
2012. február 09. 23:13
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Nos, ez a Karl akárkicsoda igencsak bölcs ember. Megállapította azt, amit mi mindannyian látunk az ő megállapítása nélkül is. Adele-nek van némi túlsúlya. Ez meglep valakit? Ha igen, az jelentkezzen. Karl barátunk, ha hallgatott volna, bölcs maradt volna. Szimplán rosszindulatú, vagy csak nagyon ostoba ember lehet.
2012. február 10. 07:41
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
szerintem teljesen igaza van de ez szerintem nem érdekel senkt mert a hangjaa szuper
2012. február 10. 08:18
az összes divattervező meleg, és valószínűleg még sohasem volt olyan jó nő a lábai között mint adele ...
2012. február 10. 08:50
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Karl Lagerfeld: Thank YoumCaptain Obvious! Köszönjük ezt az infót, mi is észrevettük. És ha va egy kis tulsúlya? Végre valaki, aki nem a testéből, hanem a tehetségéből akar megélni, nem úgy, mint a mai "énekesek".
2012. február 10. 10:21
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Az a jó, ha van mit fogni a nőn.
2012. február 10. 10:26
Még azt mondják rá h kövér . Jól van hát Lagerfeld szeme már hozzászokott a csontkollekciókhoz, de ez azért durva. És csodálkoznak ha mindenkit az alakja miatt csúfolnak. Helyes h Adele büszke magára, legyen is, legalább nem erősíti azt a sztereotipiát h csak a csontsovány lányok tudnak érvényesülni.
2012. február 10. 10:55
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Nagyon jó példa lányoknak ő legalább nem azt a réteget képviselő akik csak 50 kilósak . És hát szerintem így a gyönyörű
2012. február 10. 11:01
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (lpmaskmancick @ 2012.02.10. 10:21)
Az a jó, ha van mit fogni a nőn.
Tetszik ez a hozzállás drága barátom. Kár hogy más nem így gondolkodik a nem csontkollekció hölgyeményekről.
2012. február 10. 11:25
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
hát nem tudom, azért szerintem nem lehet azt mondani h ez sose zavarta őt meg a beszólások stb. mindenesetre ha én lennék híresség, így néznék ki és lehetőségem lenne rá tuti fogyóznék még ahogy most nézek ki azt is teljességében utálom, de hát én ilyen elégedetlen típus vagyok
mindenesetre ahány ember annyi féle felfogás, és ha elfogadja így magát és jól érzi magát a bőrében akkor csak tegye azt amit ő jónak lát, különben is énekes, nem pedig modell, úgyhogy a hangján van a hangsúly, nem pedig a kinézetén
mindenesetre ahány ember annyi féle felfogás, és ha elfogadja így magát és jól érzi magát a bőrében akkor csak tegye azt amit ő jónak lát, különben is énekes, nem pedig modell, úgyhogy a hangján van a hangsúly, nem pedig a kinézetén
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.