Milyen a hajviseleted?
2010. április 01. 20:11
Most épp hosszú és barna de holnap lejjebb vágatom és fekete lessz lila melírral
2010. április 02. 12:32
Félhosszú bár a vállamnál már továbbér,egyenes,és vörös.
2010. április 09. 17:32
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Hát az én hajam alap járaton hátközépig érő és hullámos, de egyenesítem mert... mert miért ne? A színe pedig... mindenki mást mondd rá, őszintén szólva a fodrász se tudta megmondani, hogy milyen, de van benne mogyoróbarna és mahagóni vörös, valamint nyáron ha kiszívja a nap akkor szőke! Jah és ami lényeges, hogy természetes!!
A fazon pedig lépcsőzetes, oldalfrufrúval
2010. április 09. 19:02
Félhosszú sötétbarna néhol vörös foltokkal és egyenesített mert különben semmi alakja nincs!
2010. április 26. 17:12
hát válligérő szőkésbarna (eredetileg) szőke melírral, alapból göndör de egyenesítem mert kül sokkal rövidebb mint egyenesen és azt nemszeretem, oldalfufrum van kicsit olyan emo-s.
de hamarosan meek a fodrászhoz, de még nemtom milyen lesz mert mindenki mást mond és ezután már nem tudok dönteni
de hamarosan meek a fodrászhoz, de még nemtom milyen lesz mert mindenki mást mond és ezután már nem tudok dönteni
2010. május 05. 19:34
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Barna hajam van, és tépett, kb vállig ér, és ha tehetem copfba hordom, de van mikor leengedem
2010. május 05. 20:07
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Hosszú, hátközépig érő, barna és ha nem szárítom meg elég hullámos. Lépcsőzetesen vágva.
2010. május 05. 20:18
|
|
macskusz95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 334 Csatolások: 86 Azonosító: 124293 offline
|
Barna majdnem vállig ér hullámos és kiengedve néha pénttal vagy ké cufban hordom
2010. május 05. 20:24
|
|
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline
|
nekem most eléggé le lett vágatva szal nem sokkal ér tovább a vállamnál, de most növesztem
és még vhol a világosbarna és a sötétszőke között veszett el a színe
am ugy nagyjábol elég egyenes és a hétköznapokban meg általában kiengedve, vasalva hordom vagy feltűzve egycsuriban, hajráffal
2010. május 06. 17:01
a fodrász azt mondta, hogy sötét szőke.
vállig érő lépcsőzetes
vállig érő lépcsőzetes
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: