A legtöbb ember ébredés után rögtön egy csésze kávéért vagy teáért nyúl. De miért is jó, ha fogyasztjuk őket?
A teljes cikkhez kattints ide!
Tea vagy kávé?
2012. február 12. 16:33
Rengeteg dolgot tudtam meg, amit nem is gondoltam volna. Én a teára esküszöm, amikor fogyiszezont tartok, lököm magamba a teát, valahogy rájöttem, hogyha teázom, nem vagyok éhes, tehát tökéletesen párosul a koplaláshoz Egyébként nagy teás lettem az utóbbi időben, a kávét sosem szerettem, maximum csak a tejes-, jegeskávét vagy a melange-ot.
Köszi a cikket!
Köszi a cikket!
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2012. február 12. 16:40
Érdekes cikk, sok hasznos tudnivaló van benne.
A kávét nem szeretem, nem nekem való. Viszont nagy teás vagyok, reggel-este azt iszom. Ha este iszom is el tudok aludni, engem valahogy akkor már semmi sem élénkít. Egy-egy reggel viszont nem rossz, hogy ha nem hullaként indulok el otthonról.
És tényleg jó fogyózáshoz is?
A kávét nem szeretem, nem nekem való. Viszont nagy teás vagyok, reggel-este azt iszom. Ha este iszom is el tudok aludni, engem valahogy akkor már semmi sem élénkít. Egy-egy reggel viszont nem rossz, hogy ha nem hullaként indulok el otthonról.
És tényleg jó fogyózáshoz is?
2012. február 12. 16:41
Kávét nem szoktam inni, de teát igen és nagyon szeretem...
2012. február 12. 16:42
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Huhh,jó sok mindent megtudtam a teáról és a kávéról.Én teás vagyok,mivel nem szeretem a kesernyés ízét a kávénak.Jó cikk lett,gratula!
2012. február 12. 16:43
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Nem vagyok nagy tea ivó. Utoljára talán akkor ittam rendszeresen, mikor középsuliba azt vittem a kaja mellé. Azóta meg csak pár pohárral ihattam szerintem. Kávét pedig lassan 23 évesen még soha nem is ittam.
kriszti145
2012. február 12. 16:44
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
tök érdekes ez a cikk, tetszik nagyon!
én mindkettőt szeretem! kávét muszáj innom, hogy tudjak sokáig tanulni...persze csak egy kis pohárral! tényleg van jótékony hatása, ha betartjuk a normális fogyasztást!
én mindkettőt szeretem! kávét muszáj innom, hogy tudjak sokáig tanulni...persze csak egy kis pohárral! tényleg van jótékony hatása, ha betartjuk a normális fogyasztást!
2012. február 12. 16:46
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Teára szavazok!
2012. február 12. 16:48
én reggelente kávét szoktam inni !!!!
de érdekes!!
de érdekes!!
2012. február 12. 16:50
Én mind a kettőt szeretem, így nem is tudnék választani. Igaz, a koffein nem valami jó, de nem vagyok függő, leginkább a kávét az íze miatt fogyasztom. A cikk nagyon jó lett!!!
2012. február 12. 17:00
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Általánosságban ez, de persze a gyógyteáknak külön tulajdonságaik lehetnek. Ahány tea annyi hatással bír. Azon én is meglepődtem régen, amikor megtudtam, hogy a zöldtea erősíti a fogat. De ez persze csak akkor igaz, ha nem teszünk bele cukrot.
És igen, a tea fogyaszthat. Persze cukor nélkül kell fogyasztani.
Én imádom a teát, és szerintem a zöld teák annyira jók, hogy nem mindig kell ízesíteni. Ha ízesítem, akkor cukorpótlóval teszem
És igen, a tea fogyaszthat. Persze cukor nélkül kell fogyasztani.
Én imádom a teát, és szerintem a zöld teák annyira jók, hogy nem mindig kell ízesíteni. Ha ízesítem, akkor cukorpótlóval teszem
CandUs
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.