Tea vagy kávé?
2012. február 12. 17:01
Én mindig a teáért. Egyszer kostóltam a kávét, persze nem az én ínyjemre van. De ha valakinek az ízlik, akkor igya csak nyugodtan!
2012. február 12. 17:33
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Még nem kávézom,de a teát nagyon szeretem 
úgyhogy tea!!!!!!
úgyhogy tea!!!!!!
2012. február 12. 17:35
ez érdekes.mert állitólag a kávé hizlal,mert lelassul az anyagcsere,itt viszont állitólag vizhajtó hatása van,ami azt jelenti,hogy fogyaszt. volt idő,amikor napi 5 csésze kávét is megittam,és még sem tapasztaltam hogy többet jártam volna a mellékhelységre.akkor most hogy is van ez?ami a teát illeti az már hihetőbb,mert köztudött hogy vizhajtó hatása van,de ami a kávét illeti,akármilyen jől is volt megfogalmazva a cikk,a gyakorlatilag nem tudok egyetérteni vele.
2012. február 12. 17:44
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Milyen jó cikk! Nagyon sok dolgot megtudtam belőle, olyat is, amiről eddig fogalmam sem volt. A kávénak például eddig csak a káros hatásairól olvastam mindenhol...
Egyébként nem kávézom, amikor letettem a cigit, a kávéról is lemondtam. Azóta teázom, de azt körülbelül agyba-főbe. Nagyon szeretem a teákat, mindenfélét és szeretek új ízeket kipróbálni. Ha megjelenik a piacon egy újfajta tea, én biztos megkóstolom. Mondjuk a legnagyobb kedvenc a csipkebogyó tea, és a Lipton Yellow Lable.
Barátnőm hozott nekem Németországból egy doboz különleges gyümölcsös teát, de kaptam már Írországból is különlegességeket. Aki ismer, tudja, hogy egy doboz teával le lehet venni a lábamról.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 12. 17:54
Na ez egy tok jo cikk, ezeket a dolgokat nem is tudtam rola. Egy idoben leszoktam a kávérol, de folyton alacsony volt a vérnyomásom, ugyhogy most megint iszom,de a teát nem nagyon kedvelem. Nagyon jo hogy ilyesmit is lehet itt olvasni.
2012. február 12. 18:06
Érdekes cikk!Én nekem a kávé nem nagyon ízlik,inkább a cappuccino de amúgy tea párti vagyok
2012. február 12. 18:08
|
|
Helcsiancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 160234 offline
|
sztem is jó cikk 
am mindenféleképpen tea
am mindenféleképpen tea
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?