A legtöbb ember ébredés után rögtön egy csésze kávéért vagy teáért nyúl. De miért is jó, ha fogyasztjuk őket?
A teljes cikkhez kattints ide!
Tea vagy kávé?
2012. február 12. 16:33
Rengeteg dolgot tudtam meg, amit nem is gondoltam volna. Én a teára esküszöm, amikor fogyiszezont tartok, lököm magamba a teát, valahogy rájöttem, hogyha teázom, nem vagyok éhes, tehát tökéletesen párosul a koplaláshoz
Egyébként nagy teás lettem az utóbbi időben, a kávét sosem szerettem, maximum csak a tejes-, jegeskávét vagy a melange-ot.
Köszi a cikket!
Köszi a cikket!
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2012. február 12. 16:40
Érdekes cikk, sok hasznos tudnivaló van benne.
A kávét nem szeretem, nem nekem való. Viszont nagy teás vagyok, reggel-este azt iszom. Ha este iszom is el tudok aludni, engem valahogy akkor már semmi sem élénkít. Egy-egy reggel viszont nem rossz, hogy ha nem hullaként indulok el otthonról.
És tényleg jó fogyózáshoz is?
A kávét nem szeretem, nem nekem való. Viszont nagy teás vagyok, reggel-este azt iszom. Ha este iszom is el tudok aludni, engem valahogy akkor már semmi sem élénkít. Egy-egy reggel viszont nem rossz, hogy ha nem hullaként indulok el otthonról.
És tényleg jó fogyózáshoz is?
2012. február 12. 16:41
Kávét nem szoktam inni, de teát igen és nagyon szeretem...
2012. február 12. 16:42
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Huhh,jó sok mindent megtudtam a teáról és a kávéról.Én teás vagyok,mivel nem szeretem a kesernyés ízét a kávénak.Jó cikk lett,gratula!
2012. február 12. 16:43
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Nem vagyok nagy tea ivó. Utoljára talán akkor ittam rendszeresen, mikor középsuliba azt vittem a kaja mellé. Azóta meg csak pár pohárral ihattam szerintem. Kávét pedig lassan 23 évesen még soha nem is ittam.
kriszti145
2012. február 12. 16:44
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
tök érdekes ez a cikk, tetszik nagyon!

én mindkettőt szeretem! kávét muszáj innom, hogy tudjak sokáig tanulni...persze csak egy kis pohárral! tényleg van jótékony hatása, ha betartjuk a normális fogyasztást!
én mindkettőt szeretem! kávét muszáj innom, hogy tudjak sokáig tanulni...persze csak egy kis pohárral! tényleg van jótékony hatása, ha betartjuk a normális fogyasztást!
2012. február 12. 16:46
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Teára szavazok!
2012. február 12. 16:48
én reggelente kávét szoktam inni !!!! 
de érdekes!!
de érdekes!!
2012. február 12. 16:50
Én mind a kettőt szeretem, így nem is tudnék választani. Igaz, a koffein nem valami jó, de nem vagyok függő, leginkább a kávét az íze miatt fogyasztom.
A cikk nagyon jó lett!!!
2012. február 12. 17:00
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Általánosságban ez, de persze a gyógyteáknak külön tulajdonságaik lehetnek. Ahány tea annyi hatással bír. Azon én is meglepődtem régen, amikor megtudtam, hogy a zöldtea erősíti a fogat. De ez persze csak akkor igaz, ha nem teszünk bele cukrot.
És igen, a tea fogyaszthat.
Persze cukor nélkül kell fogyasztani.
Én imádom a teát, és szerintem a zöld teák annyira jók, hogy nem mindig kell ízesíteni. Ha ízesítem, akkor cukorpótlóval teszem
És igen, a tea fogyaszthat.
Én imádom a teát, és szerintem a zöld teák annyira jók, hogy nem mindig kell ízesíteni. Ha ízesítem, akkor cukorpótlóval teszem
CandUs
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.