Selena Gomez dobta zenekarát
2012. február 18. 20:44
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát sajnálom
szeretem ezt a bandát és jó ,hogy azért nem örökre van vége a bandának
2012. február 18. 21:36
|
|
Shelbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.06. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 152433 offline
|
De ez akkora hülyeség. Akkor sem DOBTA a bandáját, hanem nem kötötte őket magához. És szerintem ez tök logikus, hogy amíg Selena szinészkedik, addig a The Scene ott játszik, ahol csak akar. Szerintem én is meg engedném nekik, ti is, és bárki más is. És jövőre visszatérnek. Ha csak ez a Selena-szünetet-tart-a-zenélésben nem lesz amolyan Jonas Brothers féle.. :/
2012. február 18. 22:51
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet
Velem voltak a kezdetektől, és nem akarom elhinni, hogy tényleg vége.
most akkor végleg "dobta" őket vagy csak egy kis időre? mert az elején azt mondta hogy szünetet tartanak a színészkedés miatt, de akkor mi ez az utolós mondat?
2012. február 19. 10:29
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
LoveNessa egyetértek.
2012. február 19. 10:50
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Selena Gomez dobta zenekarát- Szerintem inkább nekik nnm kellett már Szeléna. Ha ez a banda nm lenne egy füstös hallgatásra méltó nyavajgása se lenne a youtubeon. A slágereit mind velük írta- vagyis gondolom ők írták neki-s most meg Szeléna kicicázza az ügyet, mintha ő dobta volna a The Scenet , sközbe csak a banda nm akarja lejáratni magát az igazi nagy zenekarok előtt-hogy ilyenekkel dolgozik együtt mint Szellicica ...
2012. február 19. 11:18
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (Eszter655 @ 2012.02.18. 10:53)
Könyörgöm,ez már a 'sokadik cikk amiben az van,hogy Seleníta szüneteltei a zenei "karrierjét". Most már,elég!

Hát én is ezt mondom, most már legyen végleges.
2012. február 19. 15:10
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Olcsi egyetértek!! én is ezt akartam írni!!!
2012. február 19. 15:51
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
NEM OSZLOTTAK FEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt a turné végén írta és a turnéra vonatkozott hogy nem hiszi el h tényleg vége. Minek egyfolytában rosszul lefordított és kétértelmű információt leírni ugyanarról százszor????????
Akkor itt van pár VALÓDI ADAT:
Selenának jelenleg 5 filmes projecte van, ahol valószínűleg főszereplő lesz.(Spring Breakers, Hot Mess, What Boys Want, 13 Reasons Why és The Sky Is Everywhere) Ezenkívül májusban jön a parfümje. Azt mondta hogy új zene talán novemberben vagy 2013 elején jön ki,szóval nem adott fel semmilyen zenei karriert nem oszlott fel a The Scene...stb csak most a szerepekre koncentrál.
Ezt a turné végén írta és a turnéra vonatkozott hogy nem hiszi el h tényleg vége. Minek egyfolytában rosszul lefordított és kétértelmű információt leírni ugyanarról százszor????????
Selenának jelenleg 5 filmes projecte van, ahol valószínűleg főszereplő lesz.(Spring Breakers, Hot Mess, What Boys Want, 13 Reasons Why és The Sky Is Everywhere) Ezenkívül májusban jön a parfümje. Azt mondta hogy új zene talán novemberben vagy 2013 elején jön ki,szóval nem adott fel semmilyen zenei karriert nem oszlott fel a The Scene...stb csak most a szerepekre koncentrál.
2012. február 19. 16:15
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
De! Tényleg különvált a bandától... Ajánlom figyelmedbe Selena Gomez hivatalos facebook oldalát. (ez csak olyan szünetféleség)
2012. február 19. 16:34
Én is sajnálom.De hát Selena szeretne a filmekkel,színészkedéssel foglalkozni,nem csak a zenével.-Egyébként az utolsó mondatra térve,azt úgy érti,hogy szeretne ugye a színészkedéssel foglalkozni és így a The Scane-től el kell válnia.
(ez Olcsinak szól)
2012. február 19. 17:08
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2012.02.19. 15:51)
NEM OSZLOTTAK FEL !!
Ezt a turné végén írta és a turnéra vonatkozott hogy nem hiszi el h tényleg vége. Minek egyfolytában rosszul lefordított és kétértelmű információt leírni ugyanarról százszor??
Ezt a turné végén írta és a turnéra vonatkozott hogy nem hiszi el h tényleg vége. Minek egyfolytában rosszul lefordított és kétértelmű információt leírni ugyanarról százszor??
Hú, én ezeket nem is tudtam, nagyon köszi, hogy leírtad ide!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: