A zenekar rajongói csalódottan vették tudomásul Cseresznye kilépését, de máris megvan az utánpótlás, így nem marad gitáros nélkül a Tankcsapda.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvan a Tankcsapda új gitárosa
2012. február 21. 13:07
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
végre..happy van
2012. február 21. 16:06
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Hmm...nem is hallottam ezeket a gitárcseréket...érdekes, pont gondolkodtam is, hogy ezek az együttesek már túl régóta működnek sikeresen, én számítottam rá, hogy valami ilyesmi történik majd..
2012. február 21. 16:11
Nos, biztos nem véletlenül választotta a megmaradt két tag Sidit, így azt mondom: elégedett vagyok a választással. Persze, Cseresznye nagyon hiányzik a zenekarból... Most majd kiderül, hogy ennek ellenére is hányan tartanak ki a Tankcsapda mellett, én mindenesetre nagyon várom az új projekteket, és biztos vagyok abban, hogy Sidi minden tőle telhetőt megtesz a siker érdekében!!!Sok sikert nekik!!
2012. február 21. 17:43
kitticicusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 135830 offline |
imádoom a tankcsapdát, nekem mind1 ki a gitáros, bár szerettem csresznyét, nem fogom sajnálni, h kilépett....:DDDDD
2012. február 21. 18:10
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Nekem így első látásra szimpatikusnak tűnik. Biztos nagyon jól gitározik, ha Laciék őt választották. Én bízom bennük.
2012. február 21. 18:27
Gratulálok. Bár, én nem szeretem a tankcsabdát! :/
2012. február 21. 18:41
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
ohh yeah én nekem jó barátom Sidlovics szoktam vele beszélgetni gratula neki nagyon tehetséges biztos vagyok benne hogy nagyon jól fog teljesíteni
2012. február 21. 20:44
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline |
am az új gitárosuk Ceglédi...
2012. február 23. 19:18
Hát nem tudom mért lépett ki.. azért sok sikert a csapatnak
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Az énekesnőnek elege lett.