Rengeteg ember káros és taszító szokása a körömrágás. Vajon minek köszönhető, és hogyan lehet egyáltalán leszokni róla?
A teljes cikkhez kattints ide!
Így szokj le a körömrágásról!
2012. február 22. 16:23
zoey0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 151905 offline |
fujj a kereső lakkot szüleim alkalmazták rajtam...borzalmas volt mert nem csak a körmöm lett keserű de minden amihez hozzányúltam pl. ha 1 szem cukrot akartam enni akkor ezis keserű lett...szal aki nem akar még jobban szenvedni annak nagyon nem ajánlom xD
2012. február 22. 16:30
hát én már majdnem mindegyiket próbáltam, de hát ha egyszer nem megy..
2012. február 22. 16:32
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline |
hát amikor kilakkozom a körmöm, akkor abban a pillanatban leszokok róla, viszont a tanár nem engedi a körömlakkot, ezért rágom
2012. február 22. 16:32
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Szerencsére én nem rágom a körmömet. Nem tudom, hogy tudják elharapni, mert múltkor letört a suliban is idegesített és le akartam rágni hogy egyforma legyen, de nem tudtam. xD
2012. február 22. 16:38
Hát, ezek mind jó tanácsok. De én nem rágom a körmöm!
2012. február 22. 16:39
Mortyka98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 115 Csatolások: 30 Azonosító: 155087 offline |
nkem most per pill pont ojan lakkal vn bekenve..és undoritó ize van o_O ám nem csak patikában lehet kapni,nkem Miss Sporty van és azt a márkát még a Tescoba is áriulják;))
2012. február 22. 16:48
Juj én is mániákus körömrágó vagyok/voltam. De megfogadtam, hogy idén nem fogom többet csinálni ezt a rossz szokást és eddig nagyon jól megy már majdnem teljesen leszoktam róla.
2012. február 22. 16:53
Kicsi korom óta rágtam a körmömet. Két éve egész nyáron műkörmöm volt, aminek köszönhetően leszoktam a körömrágásról, nem volt szívem lerágni az időközben szép nagyra nőtt körmeimet. Viszont az iskolai stressz miatt mégis visszaszoktam. Idén végül pusztán elhatározás alapján sikerült leszoknom. Csak eldöntöttem és két-három nap leforgása alatt sikerült elidegenednem ettől a szokástól, és már 4 hónapja rá sem fanyalodtam. Tény, hogy pozitívabb lett az életszemléletem, az esetek többségében meglátom a dolgok jó oldalát. De az is tény, hogy egy fiú is belépett a képbe. Rám elég ösztönzően hatott, hogy tudom, a fiúk általában alaposan megnézik a lányok kezeit és bármekkora stresszhatás is ér, már tudom úgy kezelni, hogy ne kelljen a körömrágással levezetni a feszültséget. Ha elég erős vagy, minden különösebb praktika bevetése nélkül, pusztán elhatározás alapján is le tud az ember szokni, de ehhez megfelelő lelki harmónia szükséges. Hajrá
2012. február 22. 16:54
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
én nagyon optimista személy vagyok. arra pipa a többi meg a körömről szól. én pedig a bőröm kaparom. de akár mikor le tudok szokni róla és már el is kezdtem már szépen gyógyul
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.